- 31 Mart 2007
- 1.987
- 2
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #4.261
Selam lavegue
Seni takip ediyorum memorial topigindede yazismistik sakin moralini bozma canim ALLAHIM OKADAR BUYUKKI HIC BILEMEYIZ neler olacagini ins yumurtalarin hepside saglikli cikar bende tek bir yumurtayla hamile kaldim 3 yumurtam vardi sirf birtanesi döllendi ne kadar cook aglamistim bir tane diye olmassa bizim cocugumuz olmazdi ben yurt disindayim buradaki doktorlar artik bitti deyip kesip attilar bu dosyayi kapatiyoruz dediler.Evet onlar kapatmisti ama ben kapatmiycam dedim memepozdasiniz dediler yumurta olsada iki tane olur oda kalitesis dediler tutunma olmaz bosu bosuna masraf etmeyin olur deyip paraniz gider dediler.
O an cook hiddetlendim yzume karsi tasa soyler gibiydi icim dolmustu bende turkiyeye gidecegimi orada deneyecegimi ve hamile kalip gelecegimi soyledigimde ager hamile kalirsan bizimde haberimiz olsun dedi gulerekten cook yipranmistim canim hemen merkez arastirdim ve bizi kabul bile etmediler yum yok sperm yok deyip ve bize memorial kapilarini acti ve orada 3. tedavimde oldu toplamda 8 kez migro denedim ve 8. saymiyorum bile anlattigim merkezde bir tane yumurta olmus ve dollenmemisti bile tam 7. migroda ve 20 sene sonra Rabbimin izniyle tek bir yumurtayla oldu yavrum.
Önce Rabbime sonrada hekimlere guvenecez ve sende moralin yuksek olcak olumlu dusuneceksin inanmak basarinin yarisidir canim kardesm Allahim gonlune gore versin Mevlam her daim yardimcin olsun hakkini helal et canim gonlunu icittimse su an inan cook kotuyum cook duyguluyum 20 sene savas vrdim daha 20 yasindaydim hic cocugunuz olmaz demislerdi esimde sperm yoktu azoydu o zamanlar bu kadar onde degildi tedaviler hep umutlu oldum ve Allahin izniyle olacak dedim Ailem bile bana yeter artik olmuyorsa olmuyor kendini yiprattin dediler korkuyordum gene tedaviye baslayacagim demeye esimle sirt sirta verdik o bile artik yeter yipraniyorsun diyordi biliyordumki bana uzuldugunden kiyamiyordu sizlerin olur Allahimin izniyle ve olacakta insallah sabir ve azimle basaracaksiniz simdide yavruma kardes istiyorum Rabbim nasip ederse ins olur Oncelikle Allahim once olmayanlara nasip etsin (zaten umudum yoktu simdi hic umudum kalmadi)deyince yazmak isdedim Yuce yaradanim benim umudum gibi umut nasip etsin sana kocaman öpüyorum canim Rabbim yar ve yardimcin olsun sevgiler
Nilcim hatirladim seni canim . Yazdiklarin icin tesekkur ederim canim .
Elbe herseyin hayirlisi ve her seyin bir vakti zamani var. Bunu biliyorum. Ama bugun bi cikan yumura sayisi beni de simi de soke etti. Cok istisna bir sey geldi basimiza. Ya tam da en fazla embryo elde etmemiz gereken zamanda basimiza boyle bir terslik geldi. Kamera sakasi gibi gercekten. Fazlaembryo elde edecektik ki olgunlari secilip pgd yapilacakti. Bunun icin savas verdik. Cika cika 4 cikti. Hem de 8-9 gorunurken. Ne diyeyim bilemedim ben , sasirdim cok.
Allah olmasini isterse olur, istemezse her sekilde bir engel cikartir karsimiza. Bu da sanki bir engel gibi geliyor bana ama yuce yaradan biliyor yine herseyi.