Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım ben de özeline telefonumu yazayım. Sanırım internet birkaç gün yok. Yağmur var burada çok. Ondan mı gitti anlamadık. Sen beni çaldır ben ararım seni. Dualarım seninle ...

İnci, Hituci sizler nasılsınız? Ben de 3 gün sonra ben de geciktirici kullanacağım. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ben de dr me pasta, börek, kurabiye yaptım. Onu götürdüm. İnternet cafeye girdim. Baktım. Meraktan çatladım dün...

Canım benim. Evde internet bozuldu çalışmıyor. İnternet kafeye geldim şimdi. Bakayım dedim. Dualarım seninle. Haber var mı? İyi olacak her şey ...

Merhaba canim,

Duaya ihtiyacim var canim.
Yok haber yok henuz.
Sen nasilsin? Ne asamadasin? Geciktirici falan yazmissin kusura bakma anlayamadim ben .basliyor musun?

Merhaba canim,

Duaya ihtiyacim var canim.
Yok haber yok henuz.
Sen nasilsin? Ne asamadasin? Geciktirici falan yazmissin kusura bakma anlayamadim ben .basliyor musun?

Canım 3 gün sonra geciktirici kullanıp 10 gün geciktireceğim 15 tatile gelsin diye. Oğlan ve benim okul var ya mecburum... Dua ediyorum sana... İnşallah iyi olacak. Hala internet cafedeyim. Çıkacağım şimdi, internet bozuldu evde...

İnci, Hituci sizler nasılsınız? Ben de 3 gün sonra ben de geciktirici kullanacağım. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ben de dr me pasta, börek, kurabiye yaptım. Onu götürdüm. İnternet cafeye girdim. Baktım. Meraktan çatladım dün...

Sağol canım iyiyim şükür. Ben de diyorum gelmedi, mutlaka gelirdi demek hat kesilmiş. Doktoruna afiyet olsun :) Maşallah döktürmüşsün :) Hatlar hava dolayısıyla kesilmiştir.

merhaba canım iyiyiz hamdolsun.yazmasamda takibimdesiniz gelişmeleri yazın mutlaka merak ediyorum yoksa.tedavin şimdiden hayırlı olsun cnaım.

lavequecim yarın güzel haberler alacağız Allah'ın izniyle. Moralini yüksek tut, kalbim seninle.

Incicim merhaba,

Aksam aradim doktorumu. Yarin cikacak haber dedi. Yarin arayacaklar bakalim.
Sagol tatlim bunu her daim hissettiriyorsun gercekten.
Hepiniz oyle. Yanimdasiniz , bunu bilmek cok guzel.

Hadi hayırlısı canım. Güzel haberler inşaallah. Sabahtan mı arayacaklar?

Hic bilmiyorum guzelim. Ama oglene kadar ararlar diye tahmin ediyorum.
Bekleme sikici bir sey. Hayirlisini istiyor kalbim hep. Allahim diyorum hayirli saglikli bir evlat nasip edeceksen pgdden duzgun embryo haberi gelsin, aksi icin simdi uzuleyim , sonra uzme beni diyorum. Ettigim tek dua bu.

Hic bilmiyorum guzelim. Ama oglene kadar ararlar diye tahmin ediyorum.
Bekleme sikici bir sey. Hayirlisini istiyor kalbim hep. Allahim diyorum hayirli saglikli bir evlat nasip edeceksen pgdden duzgun embryo haberi gelsin, aksi icin simdi uzuleyim , sonra uzme beni diyorum. Ettigim tek dua bu.

En güzel dua bu, her zaman hayırlısını istemek. Yarın misafirlerim gelecek ama bulduğum ilk fırsatta geleceğim buraya. Gönlünü ferah tut. Ben ve topikteki tüm arkadaşlar bu gece duacınızız.

Kizlar, uzgunum istediginiz haberi veremiyorum.
Duzgun embryo cikmamis .

ya ben çok üzüldüm...ne dicem bilemedim şimdi.aklım hep sendeydi dua ettim hep ama hayırlısı olsun die.hayırlısı bölemiş demek ki.çok faz bişey diyemiyorum ama üzüntünü paylaşıyorum canım...

ya ben çok üzüldüm...ne dicem bilemedim şimdi.aklım hep sendeydi dua ettim hep ama hayırlısı olsun die.hayırlısı bölemiş demek ki.çok faz bişey diyemiyorum ama üzüntünü paylaşıyorum canım...

Tesekkur ederim canim. Evet diyecek bir sey yok. Sonuc yazilmisti zaten, biz de senaryoyu oynadik.
Bastan beri ters gitti tedavim zaten. Sonucta iyi bir sey olsa idi mucize olacakti . Bana da denk gelen bir sey degil bu.
Sasardim :KK17:

Kizlar, uzgunum istediginiz haberi veremiyorum.
Duzgun embryo cikmamis .
üzüldüm canım ama ihtimallerden biriside buydu biliyorsun hazırlıklıydık her duruma.hayırlısı dedik böyleymiş demekki hayırlısı.sonradan kaybetmektense yada trasfer olup ümitle beklemektense böylesi daha iyi emin ol.ben hemen hemen her durumu yaşadım biliyorsun.bulupta kaybettiğim tedavim olmadı sadece onuda Allah kimseye yaşatmasın.
seni seviyoruz canım hep yanındayız :KK48:

üzüldüm canım ama ihtimallerden biriside buydu biliyorsun hazırlıklıydık her duruma.hayırlısı dedik böyleymiş demekki hayırlısı.sonradan kaybetmektense yada trasfer olup ümitle beklemektense böylesi daha iyi emin ol.ben hemen hemen her durumu yaşadım biliyorsun.bulupta kaybettiğim tedavim olmadı sadece onuda Allah kimseye yaşatmasın.
seni seviyoruz canım hep yanındayız :KK48:

Canim benim evet haklisin. Ben de ayni seyi dua ettim hep. Yuce rabbim bizim goremediklerimizi goruyor , buna inaniyorum. Allah cok aratmasin diyorum ben insallah. Bu son olsun umarim. Ne kadar ara vermek gerekiyor bir sonraki tedavi icin?:KK33:

X