- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #4.301
Canım ben de özeline telefonumu yazayım. Sanırım internet birkaç gün yok. Yağmur var burada çok. Ondan mı gitti anlamadık. Sen beni çaldır ben ararım seni. Dualarım seninle ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim. Evde internet bozuldu çalışmıyor. İnternet kafeye geldim şimdi. Bakayım dedim. Dualarım seninle. Haber var mı? İyi olacak her şey ...
Merhaba canim,
Duaya ihtiyacim var canim.
Yok haber yok henuz.
Sen nasilsin? Ne asamadasin? Geciktirici falan yazmissin kusura bakma anlayamadim ben .basliyor musun?
İnci, Hituci sizler nasılsınız? Ben de 3 gün sonra ben de geciktirici kullanacağım. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ben de dr me pasta, börek, kurabiye yaptım. Onu götürdüm. İnternet cafeye girdim. Baktım. Meraktan çatladım dün...
İnci, Hituci sizler nasılsınız? Ben de 3 gün sonra ben de geciktirici kullanacağım. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ben de dr me pasta, börek, kurabiye yaptım. Onu götürdüm. İnternet cafeye girdim. Baktım. Meraktan çatladım dün...
lavequecim yarın güzel haberler alacağız Allah'ın izniyle. Moralini yüksek tut, kalbim seninle.
Incicim merhaba,
Aksam aradim doktorumu. Yarin cikacak haber dedi. Yarin arayacaklar bakalim.
Sagol tatlim bunu her daim hissettiriyorsun gercekten.
Hepiniz oyle. Yanimdasiniz , bunu bilmek cok guzel.
Hadi hayırlısı canım. Güzel haberler inşaallah. Sabahtan mı arayacaklar?
Hic bilmiyorum guzelim. Ama oglene kadar ararlar diye tahmin ediyorum.
Bekleme sikici bir sey. Hayirlisini istiyor kalbim hep. Allahim diyorum hayirli saglikli bir evlat nasip edeceksen pgdden duzgun embryo haberi gelsin, aksi icin simdi uzuleyim , sonra uzme beni diyorum. Ettigim tek dua bu.
En güzel dua bu, her zaman hayırlısını istemek. Yarın misafirlerim gelecek ama bulduğum ilk fırsatta geleceğim buraya. Gönlünü ferah tut. Ben ve topikteki tüm arkadaşlar bu gece duacınızız.
Kizlar, uzgunum istediginiz haberi veremiyorum.
Duzgun embryo cikmamis .
ya ben çok üzüldüm...ne dicem bilemedim şimdi.aklım hep sendeydi dua ettim hep ama hayırlısı olsun die.hayırlısı bölemiş demek ki.çok faz bişey diyemiyorum ama üzüntünü paylaşıyorum canım...
üzüldüm canım ama ihtimallerden biriside buydu biliyorsun hazırlıklıydık her duruma.hayırlısı dedik böyleymiş demekki hayırlısı.sonradan kaybetmektense yada trasfer olup ümitle beklemektense böylesi daha iyi emin ol.ben hemen hemen her durumu yaşadım biliyorsun.bulupta kaybettiğim tedavim olmadı sadece onuda Allah kimseye yaşatmasın.Kizlar, uzgunum istediginiz haberi veremiyorum.
Duzgun embryo cikmamis .
üzüldüm canım ama ihtimallerden biriside buydu biliyorsun hazırlıklıydık her duruma.hayırlısı dedik böyleymiş demekki hayırlısı.sonradan kaybetmektense yada trasfer olup ümitle beklemektense böylesi daha iyi emin ol.ben hemen hemen her durumu yaşadım biliyorsun.bulupta kaybettiğim tedavim olmadı sadece onuda Allah kimseye yaşatmasın.
seni seviyoruz canım hep yanındayız