- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #4.201
Ben de yemek yaptım oğlanın derslerini yaptırıyordum. Muhteşem Yüzyıla bakacağım. Eşim benim hep geç geliyor malesef...
Hituci sen ne yapıyorsun canım?
Bizim sıkıntılar bitmez. Yarın da kardeşimin kızı ameliyat olacak. Allah yardımcıları olsun...
laveque canım sonuna yaklaşmışsın yumurta işinin, herşey yolunda gider inş.
chnb görümcene üzüldüm, hayırlısı..
bence oğlunu dr.a götür vakit kaybetmeden. tek testis yeterli ama yukarı kaçarsa geri dönülmez sıkıntılar olabilir. geç kalma
Çok geçmiş olsun. Ne ameliyatı? Önemli bir şey değildir umarım.
Biz de üzüldük canım. Evet götürmek lazım ama buradaadam gibi ürolog var mı bilmiyorum.
Canım ayaklarından olacak. Kardeşimin kızı spina bfida hastası doğdu ama en iyi gurubunda. Yürüyor ayakları pek gelişmiyor ve ayak hissi zayıf. Büyüdükçe ameliyat ediyorlar çünkü bozuluyor büyüdükçe...
Yavrum benim ya. Bu rahatsızlığı duymuştum. Yürümesi çok güzel. Genetikle mi ilgili acaba?
Yok canım gerçi bakılmadı ama abisi ve 9 aylık kardeşi var. Onlar normal. Abisiyle arları yakın folikasit eksikliğinden dediler...
Folikasit eksikliğinden demek böyle bir hastalık da çıkabiliyormuş. Kardeşlerinde olmasa da onda çıkmış olabilir canım. Baktırmalarında fayda var. Cumhur Bey'le konuşurken ona babamın ailesinde kimsede onlardaki hastalıktan olmadığını, nereden geldiğinin bilinmediğini söylemiştim. Bana demek ilk onlarda çıkmış, illa bir şekilde çıkıyor demişti.
Kizlar geldim otele.laveque, yarın inşaallah çok iyi geçer. Otele dönünce hemen yaz bize :)
Cumhur Bey aile ağacımızı çıkardı, demiştim bu bilgiyi ona ama bu konuda bir şey demedi. Genetik midir bu bilemiyorum... Şu an baktırmazlar canım. Şu ameliyatta bir geçsin bakalım...
Bazen düşünüyorum yaşamım Türk dizisi olsa yok artık derseyirciler olmaz bu kadarda derler... Kanal değiştirirler...
Kizlar geldim otele.
CHNB oncelikle gorumcenden haber var mi?
Sabah 08 de hastanede olacagiz. Yoruldum amabitsin de biran once doneyim istiyorum IZmire.
Bugun kan verdim yine artik neye baktilar bilmiyorum. Sonra aradilar sabah gelin dediler. Dananin kuyrugunun kopacagi anin baslangicina geldik.
laveque nasılsın? Heyecan var mı :)[/QUOT
Heyecan pek yok gibi. Arada icim daraliyor ve sikisiyor. Yoksa cok heyecan yok. Olsun bitsin biran once istiyorum.
Bir sonraki basamagi dusunmek istemiyorum. Oyle an ve an yasiyorum. Ne olacak bilmiyorum. Ama dusununce icim daraliyor. O yuzden baska seylerle mesgul olmaya calisiyorum.
Yani kendimi koyversem heyecan olacak da , koyvermiyorum.
Siz nasilsiniz kizlar?
Kizlar geldim otele.
CHNB oncelikle gorumcenden haber var mi?
Sabah 08 de hastanede olacagiz. Yoruldum amabitsin de biran once doneyim istiyorum IZmire.
Bugun kan verdim yine artik neye baktilar bilmiyorum. Sonra aradilar sabah gelin dediler. Dananin kuyrugunun kopacagi anin baslangicina geldik.
İnci canım kullanmaya başladın değil mi folikasiti?
Hayırlısı olsun canım benim. Malesef olmadı(
Heyecan pek yok gibi. Arada icim daraliyor ve sikisiyor. Yoksa cok heyecan yok. Olsun bitsin biran once istiyorum.
Bir sonraki basamagi dusunmek istemiyorum. Oyle an ve an yasiyorum. Ne olacak bilmiyorum. Ama dusununce icim daraliyor. O yuzden baska seylerle mesgul olmaya calisiyorum.
Yani kendimi koyversem heyecan olacak da , koyvermiyorum.
Siz nasilsiniz kizlar?
Evet hayırlısıyla bir atlatsınlar ameliyatı önce. Allah iyiliğini versin :)
Güzel olacak Allah'ın izniyle. Dua ediyoruz hep, inşaallah mutlu sonla bitecek...
Insallah guzelim. Umuyorum hayirlisiyla guzel sonuclar alirim , pesimden de sizler gelirsiniz.
Yok canım ya Nur Hanım bir şey demedi, ben de sormayı unuttum o gün. Pazartesi sorarım, zaten tedavim büyük ihtimalle diğer adetimde başlar. O adetimde de misafirlerim olacak kalır bir sonrakine. Aman geç olsun güç olmasın.
Bol bol salavat çek, iyi gelecektir. Abdest alıp uyu bu gece, rahat ve huzurlu bir uyku çekersin. Bunu hayırlısıyla bir atlat sonrası gelecektir. Çok şükür iyiyiz canım.
Öyle gerçekten de.Bir oğlum var ya. Olunca hiçbir şey aklına gelmiyor yoktur diyorlar. Ne test yaptırdıysam elimde patladı.:)) Amh için sonucu için gittim dr diyor daha sana test filan yapmayalım artık:))
Pıhtılaşma, bağışıklık, eşimin genetiği, şimdi amh+ rahimağzı yetmezliği: Oğluma mucize diyorum artık.
Dr nin biri o ilerde başbakan filan olur bu kadar soruna rağmen iyi doğmuş demişti. :))
Şimdi yarın sabah boş dersim var gidip Mmemorialin istediği testleri yaptırayım rutin testler:)
sen ne zaman tedaviye basliyorsun ?
Birazdan dusa girecegim canim. Dedigini yapayim. Icimden hep dua ediyorum zaten .
Ama dedigin gibi bir abdest alayim , rahatlayayim.
Sizler de dualarinizi eksik etmeyin.