Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar bana müsade. Eşim gelmek üzere. Bu saatte yemek iyi değil ama napalım arada sırada kalıyoruz böyle saatlere. Öpüyorum hepinizi. lavequecim dualarım ve kalbim seninle.

Kızlar şimdi benim adetim 31 aralıkta. 26 aralıkta doktora gidiyoruz. Sizce nasıl yapar? Arada sadece 5 gün var. Bir sonrakini mi bekleyelim der?

Yedim geldim :) evet öyle söylemişlerdi ama almadım Yarın alıp başlayayım mı dersiniz?

Bence kullan. Nezararı olur. Hiç, faydası olur. Ben 1.5 yıldır neredeyse bir yıla yakın kullanmış oldum:))

Kızlar şimdi benim adetim 31 aralıkta. 26 aralıkta doktora gidiyoruz. Sizce nasıl yapar? Arada sadece 5 gün var. Bir sonrakini mi bekleyelim der?

Bu ay da diyebilir testler tamamsa...

Kızlar ya bu folik asit işi kafamı karıştırdı. İnternette bir sürü şey yazıyor. Eksikliğinde kötü şeyler görülebiliyormuş Doktora sorarım ama içim hiç rahat değil. Erteletelim mi 2 adet dönemi kadar? Off karıştım iyice. Siz hangisini kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:

Yok canım sağlıklı besleniyorsan sorun değil. Birçok insan hamile kalınca içiyor. Sen al iç sorarsın dr ye. Ertele derse ertelersin. Sanmıyorum çünkü görümcem gitti folik verdiler 10 gün kadarsonratedavisi başladı. Ben şu an folbiol kullanıyorum. Folik plus da kullandım ama folbiol kolay bir tane alıyorsun. Folik plus 3 tane...

Pek sağlıklı beslendiğim de söylenemez Yarın folbiol alıp hemen başlayayım. Ben bu kadar önemli sonuçlar doğuracağını bilmiyordum

Aklıma şu takıldı. Adetle birlikte her gün gidip vajinal bakacak dediniz doğru anladım değil mi? Kanamalı çok sıkıntılı olmaz mı bu durum?

Nur Hanım, guatrında falan sorun var mı demişti. Ben de olabilir, baktırmam gerek demiştim (bir kaç doktor guatrına baktır demişti) Biz zaten onların ölçümünü yapacağız dedi. Tedavi öncesi belirli testler yapıyorlar mı bize?

Nur Hanım bana düşündüğünüz son bir ayda bu testleri yaptırın diye koca bir liste vermişlerdi.

Eşimden: HBs Ag, Anti HIV I+II,Anti-HCV de istemişler
Benden de tam kan sayımı, prolaktin, Tsh(sabah 9.30'dan önce yazıyor), Hbs Ag, Anti-Hbs, Anti-HCV,Anti HIV I+II,rUBELLA ıGg yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…