Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Mattikacim canim icimde kuslar civildadi mesajini okuyunca. Yorum yapmadim aslinda , tam olarak demedi ama ima etti. Yanilmadim o konuda eminim ama bu saatte yapacak bir sey yok. Ben de daha once hic sorgulamadim , bu sefer niye oyle oldum bilmiyorum. Sanirim disarida takipten dolayi. Kendimi kimsesiz gibi hissettim ? Ama diyorum ki dozu arttirirdi o zaman . Bir de ben sasirdim galiba mattika bugun. Uzun protokolde maksat cok yumurta elde etmekti ya... Sayiyi gorunce ummamistim bu kadar az.
Eski tedavilerimde 12-15 arasi oluyordu. Tabi yas da gencti bugune oranla. He ne oldu diyeceksin ? Bir sey olmadi . Ben kendimi galiba fazla bir sayiya alistirmisim octen ice, uzun protokolde cok yumurta elde edilir tezinden yola cikarak. Eski tedavilerime kiyasla da bu sayiyi duyunca sasirdim sanirim. Bu saskinlikla da her seyiolumsuz algiladim.

Sagol arkadasim imdadima yetistin.

Son düzenleme:

bana dr.un söylediğini yazayım
biz burda doğalın dışında bişey yapıyoruz. hangi hastanın hangi doza hangi protokole ne cvp vereceğini, kaç yumurta olacağını yumurtaların kalitesini kestiremeyiz. az çok tahmin etsek de çok değişik sonuçlar çıkabiliyor. aynı hastanın bi tedavide 4 yumurtası olurken sonraki tedavide 18 olabiliyor.

yumurtaların 14 mm fln olduğunda daha sık çağırcaklar seni. bir de ben her muayenede kan veriyodum E2 için. sana da bakılıyo di mi.
bakılmıyosa sor bunu merkeze.

inci tanesi canım benim uzun protokoldü, adet olmadan lucrin kullandım. adet olunca puregon. en son çatlatma iğnesi, onun adını unuttum ovirtel gibi bişeydi.

leveque için rahat olsun. rabbim nasip etsin yeter ki, dua et olur mu.

iyi geceler kızlar

Bu konuda ne kadar acemiyim ben ya. Bugün doktor yumurtalarıma bakarken yüz tane şey söyledi, hemşire not etti hepsini. Sadece milimleri anladım :)

Çok sağol canım.

Bana solda 4 folikul 9 9 9 8 , sagda 3 folikul 9 8 6 dedi.
Yaptirdim guzelim yaptirdim da gecmiste ben hic bakmadim bu mm lere. Sayi da fazlaydi ya sorgulamiyordum. Simdi dedigim gibi cok yumurta beklerken sasirdim ben bugun galiba biraz. Yarin yonlendirdigi doktoru haber vermek icin arayacagim zaten. O arada da sorayim ben yumurta buyuklukleri ne durumda diye. Ama az olsaydi dozu arttirmaz miydi mattika? Ben niye boyle sacma bir hassaslik yapiyorum zaten anlamis degilim.dedigin gibi dusunmek mantiklisi ama bir yandan da dusunme boyle seyler ve arama ihtiyaci duyma diyorum kendine. Sonucta haberleri var mi durumumdan? Var... Emin ellerde miyim ? Evet... E ne sorguluyorsun diye kendime de kiziyorum.

Muayene oldugum dra soramam artik... Yarin gidiyor ve ben artik ona muayene olamayacagim. Ama ne dedi bak.. Bu sayi cok az degil mi dedim ? Sayiya takilmama onemli olan kalitesi dedi...yeterince acik bir cevap bence.

Evet dogru demis valla drun
E2 bakiliyor canim dra gittigimde.
Bu arada ben lucrini hep saat 19 da yaptim. Puregonlara da 18 30 da basladim. Simdi boyle devam ediyorum. Puregon 18 30 lucrin 19 olarak. Ters bir sey yapmiyorum insallah.

Aman acemi ol inci, biz cok biliyoruz da ne oluyor! Bol bol soru , sikinti...

Bak kendin söylüyorsun, sıkıntı yaparak eline ne geçecek... Sen şu an tedavinin çok önemli bir evresindesin ve sana sıkıntı zarardan başka bir şey vermez. Gönlünü ferah tut ne olur...

Canım bence bana az geldi dme. Dki: Dr hanım şu kadar ebatta şu kadar sayı var sizce yeterli mi bu sayı de...

1000 25 se 8 yumurtad 2 tane sağlıklı çıkar demek. Ama istatislikler yanılmaya mahkum galiba...

Canım bence bana az geldi dme. Dki: Dr hanım şu kadar ebatta şu kadar sayı var sizce yeterli mi bu sayı de...

1000 25 se 8 yumurtad 2 tane sağlıklı çıkar demek. Ama istatislikler yanılmaya mahkum galiba...

Istatistikleri yaniltacagiz chnb, baska caremzi yok!!!!
Istatistikler bos ya, baksana mattikanin 8 de hic cikmadi. Hitucinin de 4 de 2 saglikli cikmisti galiba.
Denk gelecek o , sans galiba.

Yeterli degil dese ne olacak tatlim? Daha cok uzulecegim. Ya da benim moralimi bozmamak icin sayi oneli degil kalitesi oneli diyecek , ben gene yorum yapacagim kafamdan .

Ama yarin kismetse kesin arayacagim , yonlendirildigim doktoru sormam gerek. Aslinda ben onu da sormayacaktim , kuzunkuzu gidecektim ama esim bir sor dedi.

Ben de şubatta tadaviye başlıyorum galiba kızlar dr m öyle diyor. Eşim de zor diyor ama bana bıraktı hayırlısı olsun... Hepimiz için...

Kızlar bugün muayene sırasında kendimi çok kastım sanırım. O koltuktan kalktıktan sonra başıma bir ağrı saplandı hala geçmedi, ilaç içtim bana mısın demedi.

Ben de şubatta tadaviye başlıyorum galiba kızlar dr m öyle diyor. Eşim de zor diyor ama bana bıraktı hayırlısı olsun... Hepimiz için...

Nur Hanım mı dedi canım? 15 gün yeterli olacak mı peki? Rapor alma imkanın var mı? Ufaklık da var, ona da rapor gerekir mi?

Hadi hayırlısı canım.Allah kolaylık versin
Rabbim yar ve yardımcın olsun
Sen İstanbuldamıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…