Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Chnbcim senin neden moralin bozuk dur ben anlamadim .
Ya bugun vallaha kafam karisti benim epeyce. Kendimi yine sakinlestirmeye calisiyorum.
Umarim basaracagim. Ben rezervlerim iyi diye biliyordum ama degilmis galiba.
Uzun protokolle bu kadar sayi olmasina sasirdim.
Onu da gectim 5 . Gunden sonra oldum kontrolumu en buyuk 9 mm. Az gibi sanki. Buyumuyor mu bu folikkuler yeterince ben anlayamadim.
Ya kimse bir sey demedi bana .
Bu is cok garip.

Anim sen neden aradin nur hanimi?
Ya evet dogru demis. Sayi ile pgt arasinda cok da dogru bir oranti oldugunu dusnumuyorum ben. Sans meselesi gercekten. Az olduguna sasirdim. Hangi doktorun dedigi dogru anlayamadim. Ama sayinin az olmasina cok takilmiyorum cunku sans gercekten. Ama sanki tedavinin bu gunu icin biraz kucuk gibi bu yumurtalar . Ama kimse de bir sey demedi.
Sen bilmiyorsun tabi bu konulari hakli olarak bir sey de diyemiyorsun.

izz fena halde moralim bozuldu Bu kadar düşük mü ihtimal ? Bir de tutma meselesi var. Vay arkadaş. Ne zormuş bu işler..

Sağolasın canım. Tanışmanı tavsiye ederim :) Tedavi öncesi istenen bazı testler var, onları yaptırıp hastaneye götüreceğiz. Nur Hanım o zaman karar verecek ne zaman başlayacağımıza, bugün bir şey demedi. Funda Hanım'ı da gördüm bugün, o da cici bir doktora benziyor. Peki oradaki doktorunun söylediklerini hastaneye bildirdin mi? Funda Hanım'la konuşma fırsatın varsa ara derim.

Hayırlı olsun canım. Cumhur Beyle tanıştın mı ne konuştunuz anlatır mısın biraz?

Sağolasın, Allah razı olsun. Evet tanıştık, sağolsun bayağı bilgilendirdi hatta anlattı anlattı eşim dedi ki ben bir şey anlamadım, adam başa sardı :) Benim durumum belli, taşıyıcılık, babamın kaybettiğim testini istedi. Onu bulmaya çalışıyorum, bulamazsam Çapa'yı arayp soracağım, inşaallah sistemlerinde vardır. Aile ağacımızı falan çıkardık. Fısh ve diğer şu 46 kromozomun incelendiği yöntemle (ismi aklıma gelmiyor şimdi), 3. ve 5. gün biyopsisiyle ilgili bilgi verdi. Biz tüm kromozomların incelenmesini istedik ama tabi sonra ne olur bilmiyorum. Genel anlamda böyle.

Kızlar ne olur moralleri yüksek tutalım, umudumuzu kaybetmeyelim. Herşey bizler için... Rabbim hepimizin bu topikte birer birer hamileyim haberleri vermemizi nasip etsin inşaallah. Birbirimize dua edelim. Bizi en iyi anlayan bizleriz... İnanın bugün hastaneye gittiğimizi, nasıl işlemlerden geçeceğimizi kimse bilmiyor. Burada sizlere anlatıyorum. Bu topikteki tüm arkadaşlarım, isimlerinizi bile bilmiyorum, hepiniz dualarımdasınız... Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Yok bildirmedim canim. Oyle pimpirikli pimpirikli aramak istemiyorum surekli. Cok yogunlar, boyle soguk soguk konusuyorlar telefonda " bunun icin mi aradiniz" gibi , butun motivasyonum bozuluyor. Ne diycem arayip sence?Funda hanimin cebi var, arayabilirim ama dedigim gibi.

Hadi rast gitsin senin de islerin insallah canim.

Ama bu önemli bir şey bence. Biri az derken biri sayısı iyi diyor. Daha önce hiç arayıp konuştun mu, tavırları nasıl? Buradaki doktorum rezervlerin az olduğunu belirtti, bu durum canımı sıktı diyebilirsin. Amin canım hepimizin inşaallah...

Kesinlikle ayni fikirdeyim canim. Ben de surekli bakiyorum yazdiniz mi, benim soylediklerii okudunuz mu diye.
Su an cok istiyorum burada olup bana biraz fikir vermenizi amamkimsecikler yok.
Tabi herkesin isi ailesinvar, benimki biraz bencillik oluyor farkindayim ama dedigim gibi ben eniyi anlayacak ve sorularima en iyi cevap verecek olanalr sizlersiniz. Ben de istiyorum burada hepimiz guzel haberler verelim.

Simdi esimle konustuk . Dedim ona yumurtalar yavas gelisiyorngalia. Bana az geldi mm si.mama dozu da arttirmadilar. Kimse de bir sey demedi. Aslinda bir anlamda da burada takip olmak guzel. Doktordan uzagiz. Bir cok seyi bilmiyoruz. Oyle gundelik hayatin icinde bir koseye sikistirilmis gibi bir tedavi sureci geciriyorum. Iyi bir sey galiba. Bilemedim. Simdi normalde orada olsaydim dr derdi ki tedagimiyi gidiyor, yumurta buyuklukleri iyi veya yavas gidiyor. Kimse bir sey demiyor .

Canım AMH değerim çıktı. 0.3 çıktı( Öğrendim bu ildeki dr m ameliyattaymış ben de Nur Hanımın cebinden aradım rahatsız ettim filan dedim akaşam 5 ti saat. Yo dedi gayet güzel konuştu hatırladı beni öğretmen olduğumu bile hatırladı fazla ertelemeyin dedi. Canım ben gerçekten bu işleri bilmiyorum uzun kısa protokol onu bile anlamadım belki artık bana da belki uzun protokol der hiç anlayamıyorum bu işeri boyutları ama çok olumsuz bir şey olursa da derdiler.

Sevindim canım...

Amin gerçekten de öyle canım...

Canım ara ya kaçıncı denemen. Az mı ücret ödüyorsun bence cebinden ara ve sor.

Akasya 8 yumurtda 2 şans oluyor malesef...(

Ya aradim bir kac kez. Cok sevecen degil. Ya tabi onlar da yogun. Haklilar. Kimbilir kac kisi ariyor, kac kisiye bakiyorlar gun icinde.
Ama benim oyle bir yapim var, boyle soguk konustuklari zaman kendimi kotu hissediyorum.
Yarin arayacagim bir konu icin. Memorialin onerdigi doktora gidiyorum burada ben. Simdi o doktor da yurt disina gidiyormus ve beni baska bir doktora yonlendirdi. Ama bundan memorialin haberi var midir yok mudur bilmiyorum. Bunu soylerken yumurta rezerv meselesii desoyleyebilirim. Aslinda dr oyle net bir sey demedi. Rezerviniz az demedi ama ben anladim. Bunu da bu sekilde soyoedigimi dusunsene fundanhanima. Funda hanim aslinda dr oyle demedi ama ben anladim desem kadin ne der sence bana??
Hani uusoyleyince de memoriala guvensizlik yapmis gibi olacak. Onemlimolan ilaca cevapmveriyor dedi buradaki dr. Ay aman ya ne bileyim arada bence meorial boyle uzaktan takip ettigi hastalari aramalilar, durumlari hakkinda bilgi vermeliler kinhastalar benim tedavim nasil gidiyor diye kurup durmasin. Ya da belki ben dusunuyorum bunlari cunku bana az geldi biraz mmler . 11 gun gibi yumurta toplaniyordu hatirladigim. E kaldi 5 gun. 5 gunde bufolikuller 9 dan 18 e cikacak mi? Bir yandan da diyorum ki dozu da yukseltmedi memorial. Cok az bulsaydi dozu yukseltirdi. Cikamadim isin icinden yani tatlim. Dusun dusun degisecek bir seyyok aslinda. Buun bilinindeyim en azindan. Eskiden degildim

E simdi ne oldu yani? Hangi drun dedigi dogru cikti? Nur hanim rezervler az demisti ama tahlil istememisti, arda bey de rezervler iyi gorunuyor ama fsh ve amh yapalim demisti di mi?

Ya arayip ne dicem kizlar? Doktor az demedi ama ben anladim mi dicem? Kendim soylerken bile komik geliyor valla.
Oyle olsa bu saate ne yapilabilr ki?

Akasyaya yazdigin 8 de 2 sans ne canim?

canım sana kim rezervin az dedi. dr.a direk sormamışsın bile tavrından yorum yapıyosun. böyle yapma boş yere stres. stresten hastalık sahibi olursun.
ben yumurta takibi sırasında hiç sormadım az mı büyümüş çok mu büyümüş diye. dr. şu gün gel dedi gittim. bırak biraz onlara.
yumurta sayın da güzel, önemli olan kaliteli olması. kalitesiz ama çok olmasından iyidir.
5.güne göre büyüklükleri de iyi gibi. büyüyolar önemli olan bu, yumurta toplama günü kişiden kişiye değişiyor.
kiminde 12. kiminde 15.gün olabiliyor. dr.a yakın olsan da fazla cevap alamazsın.
bana dr söyledi en baştan sayısını vs. ama değişir dedi. kalitesi toplanınca ortaya çıkar kafanı yorma şimdi dedi. ben de yormadım.
sen de böyle yap olur mu. inş güzel olcak. dualarım seninle

Canım benim, hepimiz eminim elimizden geldiğince gelip konuşmaya çalışıyoruz. Burada olamadığımız zamanlar emin ol dualardayız... İçini ferah tut, inanıyorum ki herşey çok güzel olacak...

Evet işin orası da var, düşünemedim aralarında konuşurlar diye. Net bir şey söylemediyse neden kafana takıyorsun, ben de doğrudan söyledi anladım. Akışına bırak biraz. Tedavi sürecinde rahat olmak gerekiyor, kendini kasarsan daha büyük sorun olur. Su akar yolunu bulur. Sabır ve dua...

canım daha önce tüp yaptırmışsın ama stresten kafan karışıyo.
günde yaklaşık 2 mm büyüyo yumurtalar. 5 dünde 10 mm eder. 9+10=19 olur 5 gün sonra. büyüklükleri gayet iyi.
stres sandığımızdan daha çok zarar veriyo bize.
okadar para veriyoruz arayıp kafana takılana sormaktan çekinme. ben okadar şey sordum tartıştım ki dr.a sorunlu hasta oldum. artık dr. soruyodu bana bi soru var mı diye.
önemli olan benim içimin rahat etmesi dr.un ne düşündüğü ya da başka işi olduğu değil.
özel merkezlere gidiyoruz, uzakta da olsan aradığında cvplamak durumunda. ben yumurtaların gelişimi hakkında konuşmak istiyorum. sizce iyi mi de.
muayene olduğun dr.a da sor. tavrınızdan böyle anladım doğru mu anlamışım de.
devlet hastanesine gitmiyosun konuştuğunda konuşur dr.lar.

Kızlar bir şey soracağım. Adetin başlangıcı ile ilaç tedavisi başlıyor. Yumurtalar kaç gün sonra toplanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…