- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.901
laveque gitmiş, umarım kafası dağılmıştır biraz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah canım. Görümcem de cumartesi tarnsfer yaptırdı. 3 tane koydular. Beklemek ne zor değil mi?
Amin canım. Ne çok destek oldun bana.Allah razı olsun:))
Homozigot pıhtılaşma ben de de var. Hatta heterozigot değerim de var. Onun için günlük iğne olmak lazım...
Canım eşimler 6 evli kardeşler. Toplam benim oğlan dahil 10 çocuklar. Görünüşte hepsiçok sağlıklı. Düşük yaşayan bile yok benim ve bu tüp bebek yapan görümcem dışında. Görümcemin genetiği de normal gelmiş. Yani onda sorun yok. Evet bunu düşününce insan acaba diyor. Ama ben ya beni bulursa diye korkuyorum. Bile bile lades demek zor geliyor. Ama bir kez deneyeceğim olmazsa eşim doğal istiyor...) Tutmazsa...
Nur Hanım mı dedi canım? 15 gün yeterli olacak mı peki? Rapor alma imkanın var mı? Ufaklık da var, ona da rapor gerekir mi?
Hadi hayırlısı canım.Allah kolaylık versin
Rabbim yar ve yardımcın olsun
Sen İstanbuldamıydın?
test gününü beklemek çok zor gerçekten belirtside olmayınca daha garip ve stresli...benim doktorum aydın arıcı bebeğin kesesini görmeden kesinlikle iğne olmamı istemiyor bir önceki tedavimde hergün oldum sonuç gene aynı aydın bey keseden önce iğne olmaz bu sıradan bir iğne değil keseyi görüp kan akışına göre karar vermek gerekir diyor eğer gerekli ise loğusalık dönemindede iğneye devam ediliyor çünkü bunun için umarım keseyi görürüz ve öle karar veririz...
memorialde rezervlerine baktıklarında yumurta sayısı farklı olabilir canım.her ay farlı sayıda yumurta olur genelde.benim 17 toplandığıda oldu 9 toplandığıda oldu.sayıya çok takılma.daha öncede konuştuk benim 5 embriyomun sağlıksız olduğuda oldu.2 tanesinin pgtye girip ikisininde sağlıklı çıktıda oldu.eğer nasibinde çocuk sahibi olmak vasra tek yumurtayla bile olur.Gittim canim. Simdi geldim eve. Popomun ustune oturdum.
Valla aslinda durumlar pek ic acici degil bence. Solda 4 sagda 3 folikul var. Doktor moralimi bozmasin diye hik mik etti, ben acik acik sordum az degil mi dedim? Rezervleriniz sinirda diyecekti demedi soyle devam etti. Sayiya takilmayin . Bir tane bile olsa bizim icin umuttur. Onemli olan guzel folikul olmasi dedi. Ama soylemek istediklerini soyleyemedi bence. Sonra kostur kostur eve geldim. Memoriali aradim. 225 puregon ve 5 lucrine devam dediler. Lucrini insulinle yapiyorum. Gittim igne aldim. Bir geldim eve baktim 10 dan basliyor. Aradim eczaneyi yok elimizde dediler. Ciktim sokaga eczane eczane 5 lik igne buldum geldim. Puregonu yaptim. Cuma yine gidiyorum. Bu arada beni burada takip eden dr yarin yurtdisina gidiyormus, o da beni bir arkadasina yonlendirdi Herkes birine yonlendiriyor. Yani memorialin yonlendirdigi dr beni baska birine yonlendirdi. Ay ne diyim biraz uzuldum , bana rezervleriniz iyi gorunuyor demislerdi memorialda, ama pek oyle degil galiba baksana .
bence saatler normal.lucrinin saati önemli hergün aynı saatte yapmalısın.ama diğerini herzaman yapabilirsin.Kizlar bir sey sormak istiyorum.
Ben lucrini saat 7 de yaptim hep. Puregona basladigimda ise 6:30 da yapmaya basladim. Simdi hep puregonu 6:30 lucrini 7 de yapiyorum. Bunda bir gariplik yok insallah di mi ?
canım anca okuyorum ve hemen yazıyorum öpücük sana...Hituci canim nerdesin (((
Okudun mu yazdiklarimi ?
ilaç tedavisi 10-12 dün sürer.sonra çatlatma iğnesi yapılır.36 saat sonra yumurtalar toplanır.Kızlar bir şey soracağım. Adetin başlangıcı ile ilaç tedavisi başlıyor. Yumurtalar kaç gün sonra toplanıyor?
günaydın canım bugün yine erkencisin.hani yaza olacaktı.sağlık sigortası yaptırmıştın.neden değişti kararın.Ben de şubatta tadaviye başlıyorum galiba kızlar dr m öyle diyor. Eşim de zor diyor ama bana bıraktı hayırlısı olsun... Hepimiz için...
ben son tedavimde yapmıştım canım.bal çörekotu tarçınlı olan karışımı yaptım.sayı için değilde yumurtalar kaliteli olsu diye.işe yaradımı bilmem :)Hituci yumurtalık rezervlerini artırmak için bitkisel kürler var ya yapsam dengemi bozmuş olur muyum?
herşeyde bir hayır vardır canım.benim son tedavimde planladığımdan geç oldu hatta aksadı diye canım sıkılmıştı ama hayırlısı böyleymiş.inşaallah sende şubattaki tedavinde opzitif alırsıda oğlun kardeş için çok beklememiş olur:)Canım dün AMH sonucumu öğrendim. Malesef 0.3 iyi çıkmadı. Dr (Nur Hanım, Arda Bey, Cem Bey ve buradaki dr m) bekletmeme taraftarı
Sağlık sigortası da muayene indirimi oluyormuş ona yarar belki...
herşeyde bir hayır vardır canım.benim son tedavimde planladığımdan geç oldu hatta aksadı diye canım sıkılmıştı ama hayırlısı böyleymiş.inşaallah sende şubattaki tedavinde opzitif alırsıda oğlun kardeş için çok beklememiş olur:)
Canım Nur Hanım uzatmayın fazla dedi. İşin değişik yanı şu burda benim erken doğumumu yaptıran dr ile biz dost olduk, her zaman o beni yönlendirdi. Düşüğümde kürtajımı yapmadı ama yaşadığım tüm gelişmelerden haberdar. Fakat o Ataşehir Memorialden Cem Demirelle arkadaş. Sürekli ona danışıyor hastalarını da ona yönlendiriyor. Dün de Cem Beyle durumumu görüşmüş. Cem Bey de ertelemesin demiş ilaç dozunu konuşmuşlar. Arda Bey var o da riskli gebelik uzmanı sonraki süreçte beni takip edecek. Yani bizim büyük ihtimal Ataşehir Memeorialde olacak canım...
ilaç tedavisi 10-12 dün sürer.sonra çatlatma iğnesi yapılır.36 saat sonra yumurtalar toplanır.
Hakkında hayırlısı olur inşaallah canım. Görümcen oraya yakın oturuyordu değil mi? Tedavi sürecinde hastaneye gidip gelmek zor olmaz, senin için iyi olur.
Ben de şubatta tadaviye başlıyorum galiba kızlar dr m öyle diyor. Eşim de zor diyor ama bana bıraktı hayırlısı olsun... Hepimiz için...
Kızlar bugün muayene sırasında kendimi çok kastım sanırım. O koltuktan kalktıktan sonra başıma bir ağrı saplandı hala geçmedi, ilaç içtim bana mısın demedi.
Leaveque kim haklı çıktı diye sormuşsun ortada diyeyim. Nur hanım rezervin pek iyi değil dedi ama fsh, e2, amh istemedi. ArdaBey iyi dedi aa ben adetim azaldı sanki dedim o zaman bu testleri istedi. Sonuçta gerçeği öğrenmiş oldum. Kızlar doğal mı denesem diye de düşünmeye başladım hatta dün yumurtam çatladı ama bu ay antibiyotik içiyorum hala. Olmaz. Ya da diyorum şubatta tüp bebek olmazsa doğal denerim. En azından pgt denemedim demem. Ne zormuş. Keşke İstanbulda yaşasaydım...
guzelim peki senin fsh iyi cıkmadı mı? amh mı kotu cıktı? ben amhnın de ne oldugunu bılmıyorum ama buradan okudugum kadarıyla rezerv ıle ılgılı bır sey sanırım .
fsh ıyı cıkıp amh kotu cıktıysa hangısı guvenılır?
sen benım gıbı yapamaz mısın pekı takıplerını Hatay'da yaptırıp toplama ve transfere gıdemez mısın Istanbul'a?
guzelim peki senin fsh iyi cıkmadı mı? amh mı kotu cıktı? ben amhnın de ne oldugunu bılmıyorum ama buradan okudugum kadarıyla rezerv ıle ılgılı bır sey sanırım .
fsh ıyı cıkıp amh kotu cıktıysa hangısı guvenılır?
sen benım gıbı yapamaz mısın pekı takıplerını Hatay'da yaptırıp toplama ve transfere gıdemez mısın Istanbul'a?
Evet canım görümcemler Üsküdarla Kadıköy arası bir yerde oturuyor. Daha yakın Şişliye göre. Ben aslında Şişliyi beğendim ama buradaki dr m ile Ataşehir birlikte, benim de Leaveque gibi burada başlayacak oraya gideceğim yumurta toplamada. Şimdi bu adetimi 4-5 gün geciktirirsem bu adetle başlayacağız. Progestan verecek dr m Cem Beyle konuşup. Çünkü dahönce progestan 5 gün geciktirmişti. Geciktirmem lazım çünkü tam yazılı haftası olursa gidemem. Oğlumu da bilmiyorum babaya bırakırım ben giderim olmazsa. ANNEMİ GÖNDERİRİM. zOR BİR SÜREÇ VALLAHİ.Kızlar 2. için bu kadar mücadeleye değer mi bunu da düşünüyorum çok yıprandım, 2 düşük bir erken doğum... Allah nasip eder inşallah hepimize...
Kasmıssındır tabı. farkında olmadan kasıyoruz da farketmiyoruz. bugun nasılsın?