- 31 Mart 2007
- 1.987
- 2
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.861
Hituci canim nerdesin (((
Okudun mu yazdiklarimi ?
Okudun mu yazdiklarimi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim canim. Simdi geldim eve. Popomun ustune oturdum.
Valla aslinda durumlar pek ic acici degil bence. Solda 4 sagda 3 folikul var. Doktor moralimi bozmasin diye hik mik etti, ben acik acik sordum az degil mi dedim? Rezervleriniz sinirda diyecekti demedi soyle devam etti. Sayiya takilmayin . Bir tane bile olsa bizim icin umuttur. Onemli olan guzel folikul olmasi dedi. Ama soylemek istediklerini soyleyemedi bence. Sonra kostur kostur eve geldim. Memoriali aradim. 225 puregon ve 5 lucrine devam dediler. Lucrini insulinle yapiyorum. Gittim igne aldim. Bir geldim eve baktim 10 dan basliyor. Aradim eczaneyi yok elimizde dediler. Ciktim sokaga eczane eczane 5 lik igne buldum geldim. Puregonu yaptim. Cuma yine gidiyorum. Bu arada beni burada takip eden dr yarin yurtdisina gidiyormus, o da beni bir arkadasina yonlendirdi Herkes birine yonlendiriyor. Yani memorialin yonlendirdigi dr beni baska birine yonlendirdi. Ay ne diyim biraz uzuldum , bana rezervleriniz iyi gorunuyor demislerdi memorialda, ama pek oyle degil galiba baksana .[/QUOT
oFF CANIM YA SENİN DE BENİM DE MORALİM BOZUK. Sen bozma canım moralini bu sayı yeterli değil midir bilmiyorum bu konuları yeni öğreneceğim...
Canımm hemen moralini bozma öyle ya
Lütfen olumlu düşün
At şu negatif düşünceleri aklından
iYi olacak inşallah
İnşallah canım...
Biraz bozuldu moralim , size yalan soyleyecek degilim.
Yani aslinda kafami karistiran rezervlerim iyi gorunuyordu demislerdi memorialda , ama ne bu simdi o zaman?
Yapacak bir sey yok elbet ama biraz sasirdim acikcasi. Yine hersey olacagina varacak .Ve pgt yapilacagi icin de amacimiz cok folikul elde etmekti. Pek oyle olmuyor gorunen.
Canım tabiki insan istediği gibi haber duymayınca üzülüyor. Ben akşam üzeri Nur Hanımı cepten aradım sağ olsun cevapladı ve hatırladı beni. Bekletme fazla dei. Ben de ağladım telefonda zaten rezervim az o zaman az çıkar yumurta bir de pgt var ne olacak dedim. O da Şans dedi 24 gidip 0 çıkan var 4 gidip sağlam çıkan da var dedi....
Merhaba kızlar, bugün hastaneye gittim titreye titreye :) Nur Hanım çok şeker bir insan, rahatlatıyor insanı. Dosyamız açıldı, gerekli bilgileri aldı ve muayene etti. Yumurtalarımın güzel sayıda olduğunu söyledi. Umarım tedavi süresince de böyle devam eder. Bir takım testler yaptıracağız, sonra süreç başlayacak nasip olursa.
Hayırlı olsun canım. Cumhur Beyle tanıştın mı ne konuştunuz anlatır mısın biraz?
merhaba yeniden,
translokasyon meselesi yüzünden genetikçinin ille pgt demesi kadın doğum dr.un ise ille doğal dene demesi üzerine 3. bir göz için genetik konusunda adı çokça geçen bi dr.a mail attım. özetle ikisi de olabilir ama bir-iki kere doğal dene demekte kendisi. bir de şunu eklemiş yanlış anlamadıysam pgt'de sağlıklı eşleşim ihtimali %20-%25. evet, böyle yazmış bana. bilginize...
Sağolasın canım.
Canim hadi gozun aydin. Cok sevindim. Su nur hanimla ben bir tanisamadim. Tedaviye ne zaman basliyorsun?
canim siksam ne fayda... Halkilsin. Sasirdigim sey funda hanimin rezervlerin iyi goruuyor deyip, bu sayida yumurta elde etmis olmam ve buradaki doktorun rezervlerimle ilgili acik secik olmasa da kapali yoldan vasat demesi.
sansimiz o kadar dusuk yani. Zaten hic bir derdin yoksa bile tupun tutma ihtimali % 30 larda bildigim. Bir de ustune pgt eslesme orani. Vay allahim vay. Allah yardimcimiz olsun.
Canım bana da Nur Hanım az dedi ama fsh filan istemedi. ArdaBey iyi dedi ben adetim azaldı deyince amh, fsh,e2 yaptır dedi. Offf
merhaba yeniden,
translokasyon meselesi yüzünden genetikçinin ille pgt demesi kadın doğum dr.un ise ille doğal dene demesi üzerine 3. bir göz için genetik konusunda adı çokça geçen bi dr.a mail attım. özetle ikisi de olabilir ama bir-iki kere doğal dene demekte kendisi. bir de şunu eklemiş yanlış anlamadıysam pgt'de sağlıklı eşleşim ihtimali %20-%25. evet, böyle yazmış bana. bilginize...
Canim hadi gozun aydin. Cok sevindim. Su nur hanimla ben bir tanisamadim. Tedaviye ne zaman basliyorsun?
canim siksam ne fayda... Halkilsin. Sasirdigim sey funda hanimin rezervlerin iyi goruuyor deyip, bu sayida yumurta elde etmis olmam ve buradaki doktorun rezervlerimle ilgili acik secik olmasa da kapali yoldan vasat demesi.
sansimiz o kadar dusuk yani. Zaten hic bir derdin yoksa bile tupun tutma ihtimali % 30 larda bildigim. Bir de ustune pgt eslesme orani. Vay allahim vay. Allah yardimcimiz olsun.
Hayırlı olsun canım. Cumhur Beyle tanıştın mı ne konuştunuz anlatır mısın biraz?
Sağolasın canım. Tanışmanı tavsiye ederim :) Tedavi öncesi istenen bazı testler var, onları yaptırıp hastaneye götüreceğiz. Nur Hanım o zaman karar verecek ne zaman başlayacağımıza, bugün bir şey demedi. Funda Hanım'ı da gördüm bugün, o da cici bir doktora benziyor. Peki oradaki doktorunun söylediklerini hastaneye bildirdin mi? Funda Hanım'la konuşma fırsatın varsa ara derim.
Yok bildirmedim canim. Oyle pimpirikli pimpirikli aramak istemiyorum surekli. Cok yogunlar, boyle soguk soguk konusuyorlar telefonda " bunun icin mi aradiniz" gibi , butun motivasyonum bozuluyor. Ne diycem arayip sence?Funda hanimin cebi var, arayabilirim ama dedigim gibi.
Hadi rast gitsin senin de islerin insallah canim.
Kızlar ne olur moralleri yüksek tutalım, umudumuzu kaybetmeyelim. Herşey bizler için... Rabbim hepimizin bu topikte birer birer hamileyim haberleri vermemizi nasip etsin inşaallah. Birbirimize dua edelim. Bizi en iyi anlayan bizleriz... İnanın bugün hastaneye gittiğimizi, nasıl işlemlerden geçeceğimizi kimse bilmiyor. Burada sizlere anlatıyorum. Bu topikteki tüm arkadaşlarım, isimlerinizi bile bilmiyorum, hepiniz dualarımdasınız... Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Anim sen neden aradin nur hanimi?
Ya evet dogru demis. Sayi ile pgt arasinda cok da dogru bir oranti oldugunu dusnumuyorum ben. Sans meselesi gercekten. Az olduguna sasirdim. Hangi doktorun dedigi dogru anlayamadim. Ama sayinin az olmasina cok takilmiyorum cunku sans gercekten. Ama sanki tedavinin bu gunu icin biraz kucuk gibi bu yumurtalar . Ama kimse de bir sey demedi.
Sen bilmiyorsun tabi bu konulari hakli olarak bir sey de diyemiyorsun.
Sağolasın, Allah razı olsun. Evet tanıştık, sağolsun bayağı bilgilendirdi hatta anlattı anlattı eşim dedi ki ben bir şey anlamadım, adam başa sardı :) Benim durumum belli, taşıyıcılık, babamın kaybettiğim testini istedi. Onu bulmaya çalışıyorum, bulamazsam Çapa'yı arayp soracağım, inşaallah sistemlerinde vardır. Aile ağacımızı falan çıkardık. Fısh ve diğer şu 46 kromozomun incelendiği yöntemle (ismi aklıma gelmiyor şimdi), 3. ve 5. gün biyopsisiyle ilgili bilgi verdi. Biz tüm kromozomların incelenmesini istedik ama tabi sonra ne olur bilmiyorum. Genel anlamda böyle.
Kızlar ne olur moralleri yüksek tutalım, umudumuzu kaybetmeyelim. Herşey bizler için... Rabbim hepimizin bu topikte birer birer hamileyim haberleri vermemizi nasip etsin inşaallah. Birbirimize dua edelim. Bizi en iyi anlayan bizleriz... İnanın bugün hastaneye gittiğimizi, nasıl işlemlerden geçeceğimizi kimse bilmiyor. Burada sizlere anlatıyorum. Bu topikteki tüm arkadaşlarım, isimlerinizi bile bilmiyorum, hepiniz dualarımdasınız... Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Yok bildirmedim canim. Oyle pimpirikli pimpirikli aramak istemiyorum surekli. Cok yogunlar, boyle soguk soguk konusuyorlar telefonda " bunun icin mi aradiniz" gibi , butun motivasyonum bozuluyor. Ne diycem arayip sence?Funda hanimin cebi var, arayabilirim ama dedigim gibi.
Hadi rast gitsin senin de islerin insallah canim.
Ama bu önemli bir şey bence. Biri az derken biri sayısı iyi diyor. Daha önce hiç arayıp konuştun mu, tavırları nasıl? Buradaki doktorum rezervlerin az olduğunu belirtti, bu durum canımı sıktı diyebilirsin. Amin canım hepimizin inşaallah...
Kesinlikle ayni fikirdeyim canim. Ben de surekli bakiyorum yazdiniz mi, benim soylediklerii okudunuz mu diye.
Su an cok istiyorum burada olup bana biraz fikir vermenizi amamkimsecikler yok.
Tabi herkesin isi ailesinvar, benimki biraz bencillik oluyor farkindayim ama dedigim gibi ben eniyi anlayacak ve sorularima en iyi cevap verecek olanalr sizlersiniz. Ben de istiyorum burada hepimiz guzel haberler verelim.
Simdi esimle konustuk . Dedim ona yumurtalar yavas gelisiyorngalia. Bana az geldi mm si.mama dozu da arttirmadilar. Kimse de bir sey demedi. Aslinda bir anlamda da burada takip olmak guzel. Doktordan uzagiz. Bir cok seyi bilmiyoruz. Oyle gundelik hayatin icinde bir koseye sikistirilmis gibi bir tedavi sureci geciriyorum. Iyi bir sey galiba. Bilemedim. Simdi normalde orada olsaydim dr derdi ki tedagimiyi gidiyor, yumurta buyuklukleri iyi veya yavas gidiyor. Kimse bir sey demiyor .
Kesinlikle ayni fikirdeyim canim. Ben de surekli bakiyorum yazdiniz mi, benim soylediklerii okudunuz mu diye.
Su an cok istiyorum burada olup bana biraz fikir vermenizi amamkimsecikler yok.
Tabi herkesin isi ailesinvar, benimki biraz bencillik oluyor farkindayim ama dedigim gibi ben eniyi anlayacak ve sorularima en iyi cevap verecek olanalr sizlersiniz. Ben de istiyorum burada hepimiz guzel haberler verelim.
Simdi esimle konustuk . Dedim ona yumurtalar yavas gelisiyorngalia. Bana az geldi mm si.mama dozu da arttirmadilar. Kimse de bir sey demedi. Aslinda bir anlamda da burada takip olmak guzel. Doktordan uzagiz. Bir cok seyi bilmiyoruz. Oyle gundelik hayatin icinde bir koseye sikistirilmis gibi bir tedavi sureci geciriyorum. Iyi bir sey galiba. Bilemedim. Simdi normalde orada olsaydim dr derdi ki tedagimiyi gidiyor, yumurta buyuklukleri iyi veya yavas gidiyor. Kimse bir sey demiyor .
Ya aradim bir kac kez. Cok sevecen degil. Ya tabi onlar da yogun. Haklilar. Kimbilir kac kisi ariyor, kac kisiye bakiyorlar gun icinde.
Ama benim oyle bir yapim var, boyle soguk konustuklari zaman kendimi kotu hissediyorum.
Yarin arayacagim bir konu icin. Memorialin onerdigi doktora gidiyorum burada ben. Simdi o doktor da yurt disina gidiyormus ve beni baska bir doktora yonlendirdi. Ama bundan memorialin haberi var midir yok mudur bilmiyorum. Bunu soylerken yumurta rezerv meselesii desoyleyebilirim. Aslinda dr oyle net bir sey demedi. Rezerviniz az demedi ama ben anladim. Bunu da bu sekilde soyoedigimi dusunsene fundanhanima. Funda hanim aslinda dr oyle demedi ama ben anladim desem kadin ne der sence bana??
Hani uusoyleyince de memoriala guvensizlik yapmis gibi olacak. Onemlimolan ilaca cevapmveriyor dedi buradaki dr. Ay aman ya ne bileyim arada bence meorial boyle uzaktan takip ettigi hastalari aramalilar, durumlari hakkinda bilgi vermeliler kinhastalar benim tedavim nasil gidiyor diye kurup durmasin. Ya da belki ben dusunuyorum bunlari cunku bana az geldi biraz mmler . 11 gun gibi yumurta toplaniyordu hatirladigim. E kaldi 5 gun. 5 gunde bufolikuller 9 dan 18 e cikacak mi? Bir yandan da diyorum ki dozu da yukseltmedi memorial. Cok az bulsaydi dozu yukseltirdi. Cikamadim isin icinden yani tatlim. Dusun dusun degisecek bir seyyok aslinda. Buun bilinindeyim en azindan. Eskiden degildim
Ya aradim bir kac kez. Cok sevecen degil. Ya tabi onlar da yogun. Haklilar. Kimbilir kac kisi ariyor, kac kisiye bakiyorlar gun icinde.
Ama benim oyle bir yapim var, boyle soguk konustuklari zaman kendimi kotu hissediyorum.
Yarin arayacagim bir konu icin. Memorialin onerdigi doktora gidiyorum burada ben. Simdi o doktor da yurt disina gidiyormus ve beni baska bir doktora yonlendirdi. Ama bundan memorialin haberi var midir yok mudur bilmiyorum. Bunu soylerken yumurta rezerv meselesii desoyleyebilirim. Aslinda dr oyle net bir sey demedi. Rezerviniz az demedi ama ben anladim. Bunu da bu sekilde soyoedigimi dusunsene fundanhanima. Funda hanim aslinda dr oyle demedi ama ben anladim desem kadin ne der sence bana??
Hani uusoyleyince de memoriala guvensizlik yapmis gibi olacak. Onemlimolan ilaca cevapmveriyor dedi buradaki dr. Ay aman ya ne bileyim arada bence meorial boyle uzaktan takip ettigi hastalari aramalilar, durumlari hakkinda bilgi vermeliler kinhastalar benim tedavim nasil gidiyor diye kurup durmasin. Ya da belki ben dusunuyorum bunlari cunku bana az geldi biraz mmler . 11 gun gibi yumurta toplaniyordu hatirladigim. E kaldi 5 gun. 5 gunde bufolikuller 9 dan 18 e cikacak mi? Bir yandan da diyorum ki dozu da yukseltmedi memorial. Cok az bulsaydi dozu yukseltirdi. Cikamadim isin icinden yani tatlim. Dusun dusun degisecek bir seyyok aslinda. Buun bilinindeyim en azindan. Eskiden degildim