- 31 Mart 2007
- 1.987
- 2
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.881
canım sana kim rezervin az dedi. dr.a direk sormamışsın bile tavrından yorum yapıyosun. böyle yapma boş yere stres. stresten hastalık sahibi olursun.
ben yumurta takibi sırasında hiç sormadım az mı büyümüş çok mu büyümüş diye. dr. şu gün gel dedi gittim. bırak biraz onlara.
yumurta sayın da güzel, önemli olan kaliteli olması. kalitesiz ama çok olmasından iyidir.
5.güne göre büyüklükleri de iyi gibi. büyüyolar önemli olan bu, yumurta toplama günü kişiden kişiye değişiyor.
kiminde 12. kiminde 15.gün olabiliyor. dr.a yakın olsan da fazla cevap alamazsın.
bana dr söyledi en baştan sayısını vs. ama değişir dedi. kalitesi toplanınca ortaya çıkar kafanı yorma şimdi dedi. ben de yormadım.
sen de böyle yap olur mu. inş güzel olcak. dualarım seninle
Mattikacim canim icimde kuslar civildadi mesajini okuyunca. Yorum yapmadim aslinda , tam olarak demedi ama ima etti. Yanilmadim o konuda eminim ama bu saatte yapacak bir sey yok. Ben de daha once hic sorgulamadim , bu sefer niye oyle oldum bilmiyorum. Sanirim disarida takipten dolayi. Kendimi kimsesiz gibi hissettim ? Ama diyorum ki dozu arttirirdi o zaman . Bir de ben sasirdim galiba mattika bugun. Uzun protokolde maksat cok yumurta elde etmekti ya... Sayiyi gorunce ummamistim bu kadar az.
Eski tedavilerimde 12-15 arasi oluyordu. Tabi yas da gencti bugune oranla. He ne oldu diyeceksin ? Bir sey olmadi . Ben kendimi galiba fazla bir sayiya alistirmisim octen ice, uzun protokolde cok yumurta elde edilir tezinden yola cikarak. Eski tedavilerime kiyasla da bu sayiyi duyunca sasirdim sanirim. Bu saskinlikla da her seyiolumsuz algiladim.
Sagol arkadasim imdadima yetistin.
Son düzenleme: