Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım özeline baktın mı? Belki bir yolu vardır...

chnb, 10 dakikada bir mesaj engeline takılmayalım buradan sorayım. Mikroenjeksiyona baktım şimdi ama ne gibi durumlarda uygulanıyor bulamadım.

Canım hamile kalamyanlara uygulanıyor. Ama ayrıntılarını bilmiyorum. Aklıma şu geldi sebepsiz infertilitedeacaba rapor çıkarılmadan önce microenjeksiyon mu çıkarılır önce. Sebepsiz infertilite topiği varsa sor canım istersen...

Canım hamile kalamama gibi bir durumum yok ama benim. Kalabilirim ama dediğim gibi çocuk erkek olursa engelli olma ihtimali var onun için evlendiğimden beri korunuyorum.

Dualarım seninle canım.Anlatabildim midemek istediğimi?

Allah razı olsun. Anladım, çok sağol. Çarşamba günü Nur Hanım'la ve Cumhur Bey'le görüşeyim bakayım. İlk Nur Hanım'a gideceğim. O beni fazla tutmayıp Cumhur Bey'e yönlendirecektir diye düşünüyorum.

Başta sorular soruyor ücret ödediysen muayene ediyor. Sonra Cumhur Beye gönderiyor.

haklısın cnm bu konuyu ayrıntılı araştırıp konuşmak lazım teşekkürler ilgin için

Doktorun yanına girmeden muayene ücreti ödüyoruz değil mi... Başta ödemeyip görüştükten sonra muayene olmak istesem olur mu acaba?

İlk görüşme olarak değil de randevu denildiyse 240 tı sanırım ödersin. sANA DEDİLER MİŞU KADAR ÜCRET DİYE. bEN ilk görüşme diye aldım randevu. Sordu sordu hazır gelmişken muayenenizi de yapalım isterseniz dedi. Yaptı sonra ücret ödedik ve Cumhur beye gittik ücret ödemedik danışma için. Ama bizim testte çelişki vardı diye eşimin tekrarladık. 380 tl ödedik genetik test için. Ama danışmaya ödemedik...

Bana sadece ilk görüşme için ücret almıyoruz muayene olursanız 240 tl dediler. Ben de bir şey demedim. Peki muayenede sadece karından ultrasonla mı bakıyor?

evet görüştüğüm kişinin söyledikleriyle, topun sgk'ya atılması meselesi birbirini doğruluyor. davayı almanı diliyorum bütün kalbimle!
güzel haberler duyalım senden!..

Kizlar ne olmus sayfamiz boyle... Ne cok yazismissiniz.
Biraz okumaya calistim ama cok yazilmis takip edemedim .
Ama genetik sorunun cinsine gore olmaz bence pgt ucreti. Fixdir diye dusunuyorum.
O fiyat bana da cok yuksek geldi. 10000-15000 , hic duymadim boyle bir sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…