Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ay yerim ben senim valla ((
Ya insan etkileniyor ama . Ben de dun gece bu morfoloji konusmasindan sonra uyuyamadim. Gozume uyku girmedi. Sonra kendi kendimi sakinlestirmeyi basarabildim.

Inciii gel buraya , seni bekliyoruzzzz

Evet ağlamış bir de üzüldüm şimdi ışığı da yanmıyor yansa nerede olduğunu bulurduk.(

Evet sanirim oyle oldu.pgt evet pahali bir yontem ama bizim gibi olanlar icin bulunmaz bir nimet.
Ben hic dogal yolla hamile kalmadim. 11 yillik evliyim.

Evet keşke bir de her ilde olsa(

Ben çıkıyorum kızlar öptüm sizleri:))

Hiç düşük yapmadın mı sen
peki nasıl öğrendin genetik bozukluk olduğunu

Dondurulmuslarla hamile kaldim amamkimyasal oldu.
Sonra ogrendim. Bir de bana her tedavimde hep embryolar cokmkaliteli diyorlardi. Tutmayinca nasil oldugunu anlayamiyorlardi. Sonra bu kimyasal da olunca sonunda istanula gittim ve oradan istediler kromozom testini. Boylece ogrenmis oldum .
Ama dogal hic hamile kalmadim ben.

Hımm anladım canım ya
Off zor bir durum ya.Rabbim yardımcımız olsun

Arkadaşlar ben 10 bin ile 15 bin arası derken tüm işlemleri kastettim. Yani PGT+ Tüp Bebek. Sadece PGT değil. Bu fiyatı da Memorial'dan aldım. Orada yaptırmayı düşündüğüm için de ödeyeceğim rakam bu civarda olacak.

Merhaba canim,

O zaman belki senin durumun icin farkli seyler yapacaklar. Cunku fiyat biraz yuksek bize verilene gore. Gerci embryo sayisina gor degisir tabi. Fazlasindan diyeyim mesela 10 embryo pgtye gitse, 24 sure teknigiyle usd 3500 yapar o da ortalama 6500 tl e uzerine de 2000 eur ve 1500 tl ilac koyarsan 15000 e yaklasiyor. Bu kesinlikle pgtye gidecek sayiyla alakali.

Kızlar benim elimde fiyatlar var memorial için icsi 2000€ eğer mikro tese yapılacaksa fiyatı 870€ ve pgd fiyatı 980€ dendi bize yani bize kağıda böyle yazdı muhasebede çalışan bayan ama pgd için emrio basımı onu sormamıştım aklıma gelmemişti daha dogrusu

umutsuz değilim canım.. benim anladığım bu iş allah nasip ederse olcak.
çok araştırdık biliyoruz çoğu şeyi, ama hiçbir tedavi kesin değil. pgt denerim yine yaşım geçmeden.
ama dua edip normal de deniyeceğim, bana mantıklı gelmiyor asla normal denememek.
tüp bebek dr.u sakın denemeyin dedi.
kadın doğumcu proflar deneyin illaki bulursunuz sağlıklıyı dedi.
ben iki yöntemi de deniyorum.. bi tedavide 1 yıllık yumurtam gitti, bir yıl normal denesek allah nasip eder belki.
pgt de de en kötü ihtimal taşıyıcı oluyor.

Ay yerim ben senim valla ((
Ya insan etkileniyor ama . Ben de dun gece bu morfoloji konusmasindan sonra uyuyamadim. Gozume uyku girmedi. Sonra kendi kendimi sakinlestirmeyi basarabildim.

Inciii gel buraya , seni bekliyoruzzzz

chnb canım tahminin üzere uyku tutmadı, bir bakınayım tekrar dedim. İyi ki demişim, yüreğime su serptiniz. Ben onu sadece pgt ücreti sandım ve üzerine bir de tüp bebekle ilaçları ekleyince içinden çıkamadım. Hiç aklıma da gelmedi toplam fiyat mı sadece pgt mi diye sormak o anki şokla. Rahatladım çok şükür :) Ben toplamda 10 bini gözden çıkarmıştım zaten. Rabbim maddi manevi çırpınışlarımızı görüyor, yavrularımıza hayırlısıyla kavuşuruz inşaallah...

cANIM BENİM ÜZDÜM SENİ ÇOK ÜZGÜNÜM. bEN SENİN 4-5 BİN TÜP BEBEK ÜCRETİNDEN SONRA KALAN 4 BİN KADARINI PGT SANDIĞINI VE BU FİYATI ÇOK YÜKSEK BULDUĞUNU ALGILADIM. iYİKİ BAKMIŞSIN... ÇK ÜZÜLDÜM...

Canım cevap hastanın yapısına göre değişiyor. Benim kadın doğumcum erken doğumumu da düşüğümü de bilen süreci değerlendiren biri. Benim psikolojimin ne kadar çöktüğünü biliyor. Benim bir düşük ya da ileri hafta kaybını kaldıramayacağımı biliyor o yüzden de bana pgt önerdi. Ama tıbbi olarak tabi deneye deneye bulunabilir. Baktın problemli sonlandırırsın diyen var. Ama ben bunu kaldıramam bir daha.

Arda Bey de öyle dedi Doğal deneyip amniyosenteze göre değerlendiririz. Ama ben amniyosentez istemiyorum deyince en doğrusunu pgt de karar kıldık.Ama Allah bilir tutacak mı sağlıklı mı olacak. Düşün pgt olup da insan hatasıyla yine problemli olabilir ama bu ihtimal daha düşük normal denemeye göre....

Allah hayırlı olanı nasip etsin. Gönlünden geçen hayırlı olan olsun inşallah...

ben de amniyo yaptırmıcam dedim. 2 kürtajım var psikolojimi biliyo dr.um. ama canım tüp bebekte de narkoz oluyosun o da çok zor.
herkesin kendi kararı biraz da bu.

Olur öyle yanlış anlaşılmalar canım, sağlık olsun. Üzülme :) Bu arada sana özel mesaj yazmıştım, görmedin sanırım onu :26: Bilgilendirirsen çok sevinirim.

ben de amniyo yaptırmıcam dedim. 2 kürtajım var psikolojimi biliyo dr.um. ama canım tüp bebekte de narkoz oluyosun o da çok zor.
herkesin kendi kararı biraz da bu.
Tabi öyle canım. Yaşanılanların insanın üzerindeki etkisi yaşanılanları kaldırabilme gücü dr nin verdiği tıbbi kararlar hepsi etkili kararda. Bizim durumumuz doğal olabildiği için de doğal olmayanlara göre daha alternatifleri düşündürtüyor ayrıyeten...
Bir de sen yazmışsın ya bir yıllık yumurta. Şimdi hemen doğal denemek için yumurta kalmamış oluyor yani anlayamadım o kısmı...

Olur öyle yanlış anlaşılmalar canım, sağlık olsun. Üzülme :) Bu arada sana özel mesaj yazmıştım, görmedin sanırım onu :26: Bilgilendirirsen çok sevinirim.

Bakayım canım:)Sağ ol...

merhabalar...bu ara hızınıza yetişmek zor :) maşaallah Allah muhabbetinizi artırsın.
bir yıllık yumurta derken sadece sayısal olarak kastetti mattika galiba.
her ay yumurtalıklarda bir kaç yumurta olur.yani sağ yumurtalıkta 5 sol yumurtalıkta 4.daha fazla yada daha az da olur.her iki yumurtalıkta eşit sayıda da olabilir.
tüp bebekte o ay kaç yumurta varsa onlar geliştiriliyor yüksek dozda hormon verilerek.(bu hormonu vücut normal dozda ürettiği için her ay bir yumurta olgunlaşıp atılıyo vücuttan.)
toplam yumurtalık rezerviyle ilgisi yok anlatabilmişimdir umarım canım.

pgt 980 eur fısh teknıgı ıle 10 embryo ve fazlası ıcın verılen fıx bır ucret .
ama embryo bası 150 eur .

ben anladım senın yanlıs anladıgını zaten ... gerı dondum okudum ha bıre. dedım bu ıste var bır sey :)
rahatladıgına ben de sevındım canım .

Tekrar selam kızlar ;

PGT konusunda en iyi merkezin Memorial Hastanesi olduğunu duymuştum. Cumhur Bey ile görüştüm. Çok iyi birine benziyor. Tedavime Memorial'da başlamayı düşünüyorum. Memorial'da PGT yaptıran var mı ? Memnun musunuz ? Sitede çok olumlu tavsiyeler de okudum. Olumsuz görüş bildirenler de olmuş. Özellikle çok kalabalık olduğunu ve doktorların ilgisiz olduğunu söylüyorlar. Memorial'a giden arkadaşlar varsa tavsiye eder misiniz ?

Selam ben ilk pgd li icsi de memorial hastanesinde ikizlere hamile kaldim...
Ben negativ sonuc olsaydi bile cok cok memnun kaldim herseyden ve yine orda denerdim..
Amniosentez yaptirdik temiz cikti cok sükür..

Bence pgd icin en iyi adress cok aradim okudum, orasini sectim..

Ne kadar güzel bir haber canım . Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlerin başına. Ben de çok araştırıyorum ve oraya gitmeyi düşünüyorum. Ama sitede olumsuz şeyler de okumuştum. O yüzden biraz tereddüt etmiştim. İçime su serpildi diyebilirim.

Merhaba Akasya, ben de nasip olursa Memorial'de deneyeceğim. Pgt olacağı için orada denemek istiyorum. Sen ilk görüşmeye gittin mi?

Merhaba Akasya, ben de nasip olursa Memorial'de deneyeceğim. Pgt olacağı için orada denemek istiyorum. Sen ilk görüşmeye gittin mi?

Ben ilk görüşmemi Cumhur Bey ile yaptım canım. Genetik testler yapılmadan işlemlere başlanamaz demişti. İstediği testin birini yaptırdım. Sonucu bekliyorum. Eğer o testte mutasyonu tespit edebilirse işlemlere başlayacağım. Benim hastalığımdan olan bir arkadaş Memorial'da tüp bebek yaptırmıştı. Üstelik yaşı da oldukça büyüktü. İlk denemede tuttu. O yüzden özellikle tercih ettim.

Senin sorunun neydi ? Seninki de genetik problem mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…