Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

chnb, sana 9 bin fiyat mı verdiler? Nasıl bu kadar yüksek olur ya? Embriyo başına 150 euro değil miydi?

Arkadaslar bence bir hata yapiyorsunuz. Chnbcim 9000 dedigin toplam odenecek ucret degil mi?
150 eur ise fish teknigi ile pgt yapilacak 1 adet embryonun ucreti...
Yani tahmin ediyorum 9000 ortalama pgtli toplam tup bebek fiyati pgt ucreti degil

Hituci canim nasilsin?
Bugun yakalayamdim seni msnde.
Gittim dra.
Bugun ve yarin ayni doz devam dediler. Carsamba tekrar doktor var.
Daha buyuyen bir sey yok.

Bana sadece ilk görüşme için ücret almıyoruz muayene olursanız 240 tl dediler. Ben de bir şey demedim. Peki muayenede sadece karından ultrasonla mı bakıyor?

Yok canım vajinal bakıyor.

Arkadaslar bence bir hata yapiyorsunuz. Chnbcim 9000 dedigin toplam odenecek ucret degil mi?
150 eur ise fish teknigi ile pgt yapilacak 1 adet embryonun ucreti...
Yani tahmin ediyorum 9000 ortalama pgtli toplam tup bebek fiyati pgt ucreti degil

Evet canım toplam yani pgt li tüp bebek. Acaba yanlış mı anladı İnci beni. İnşallah yanlış anlamıştır diyeyim bir anlık üzülmüş olur. Sırf pgt yi sanmıştır da ikisi olunca içi rahatlar. Valla üzüldüm şimdi. Yanlış anlattık galiba. Tabi yaklaşık fiyat az embriyo olursafiyat düşer....

Hituci canim nasilsin?
Bugun yakalayamdim seni msnde.
Gittim dra.
Bugun ve yarin ayni doz devam dediler. Carsamba tekrar doktor var.
Daha buyuyen bir sey yok.

Canım güzel haberlerle gel inşallah...

Ben pgt li tüp bebeği kastetmiştim(

Bence yanlis anlamis olabilir cunku senin mesajina pgt 150 usd degil miydi demis? E 10 emnryo olsa atiyorum 1500 eder. Zaten usd degil eur. E 2000 eur tup tedavisi , ilaclar da ortalama 1500 tl etti mi 7500 ?

Ama 10000-15000 kisminda bir gariplik var bence

Guzel haberlerle gelmeyi ben de cok istiyorum inanin . Bu sefer insallah .
Bilmiyorum ben pgtden de umutluyum yaa. Evet ihtimal yuksek degil belki ama
.belki de iyi dusunmek istiyorum ondan . Iyi dusununce iyi olur mu?

Guzel haberlerle gelmeyi ben de cok istiyorum inanin . Bu sefer insallah .
Bilmiyorum ben pgtden de umutluyum yaa. Evet ihtimal yuksek degil belki ama
.belki de iyi dusunmek istiyorum ondan . Iyi dusununce iyi olur mu?

İnşalla dilediğin olur bu sefer hayal kırıklığına uğramazsın
Sağlıklı bir şekilde hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın eli ayağı düzgün olsun
hayırlı sağlıklı olsun inşallah.bu emeklerimizin dualarımızın karşılığını alırız inşallah.
bu dünyada olmazsa bile öbür dünyda
Rabbim hepimizn yardımcısı olsun

Evet pgt 150 usd demiş. Ama birkaç sayfa öncede embriyobaşı fish için 150, 24 şureiçin 350 dolar yazmıştım galiba. Hatlar karıştı. Ama yanlış anladı gelse de buraya görse. Uyuyamaz gece yoksa. Üzüldüm...

Evet pgt 150 usd demiş. Ama birkaç sayfa öncede embriyobaşı fish için 150, 24 şureiçin 350 dolar yazmıştım galiba. Hatlar karıştı. Ama yanlış anladı gelse de buraya görse. Uyuyamaz gece yoksa. Üzüldüm...

Ay yerim ben senim valla ((
Ya insan etkileniyor ama . Ben de dun gece bu morfoloji konusmasindan sonra uyuyamadim. Gozume uyku girmedi. Sonra kendi kendimi sakinlestirmeyi basarabildim.

Inciii gel buraya , seni bekliyoruzzzz

Sagol canim insallah.
Bu sayfada su anda sadece ben mi varim tedavide olan?

İnşallah güzel olsun her şey. Mattika umutsuzluğa kapıldı sanırım. İnşallah doğal yolla hamile kalır en kötüsü taşıyıcı olsun diyorum. Çünkü bebek erken dönem de olsa üzecek onu. Keşke şu yasa çıksada insanlar bu maliyetleri düşünmese bu kadar. Bir de çocuk olmama şartı aranmasa...

Evet galiba canım sadece sen varsın.
Ben bi daha doğal yoldan deneyeceğim
Bu kez umutluyum bende belki tutar
Sağlıklı olur meleğim beni bırakmaz

Insallah pgteden saglikli embryo haberleri alayim da hepmize umut olayim ...
Aslinda zaman yaklastikca biraz heyecanlaniyorum .

15.000 Bin Tl mi biraz fazla değil mi.ben 10.000 i gözden çıkarmıştım
Aman olsunda ne yapalım feda olsun bitaneme

Evet sanirim oyle oldu.pgt evet pahali bir yontem ama bizim gibi olanlar icin bulunmaz bir nimet.
Ben hic dogal yolla hamile kalmadim. 11 yillik evliyim.

Insallah pgteden saglikli embryo haberleri alayim da hepmize umut olayim ...
Aslinda zaman yaklastikca biraz heyecanlaniyorum .

Heyecanlanılmaz mı ya ay biz bile heyecanlanıyoruz burada
mattikanınkinde heyecanlanmıştık ama sonuç kötü olunca malesef
hepimiz çok üzüldük burada.
Canım inşallah dualarımz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…