- 30 Aralık 2009
- 23.190
- 91.238
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olan olmuş artık. Nezaketen de olsa, istemiyorsanız teklif etmeyecektiniz. Aksi takdirde iki cevaba da hazırlıklı olacaksınız.
İlk gittiğiniz gün dayılara uğrayıp biraz oturur, otele geçersiniz. Yolda kv deyi de eşiniz tembihlesin “biz gezeceğiz, oraya gidince sürekli arayıp yemeğe caya gelin deme” desin.
Bu saatten sonra gitmiyorum desem eşimle aram açılır, o yüzden mecbur katlanılan artıkKibarliktan teklif etmesine kizmadiysaniz, uzun sure sonra da olsa kabul etmelerinede kizmayacaksiniz..(bastan hayir dediler, kibarlik vs. Bahanelerine de hic girmeyiniz)..
Simdi oyle yada boyle bi sekilde katlanacaksiniz.. Basuna esinizle gerilmeyin..
Sadece bu durumdan ders cikarip kibarliklari birakdiginiza dair birbirinizi tembihleyin...
Tatli bi sekilde bu kibarlik etmemeyi birbirinize ogrettikten sonra, hala kv li gitmek istemiyorsaniz, ortami germeyecek bi bahane uretebilirsiniz..(Gerçi bu saatten sonra baya bi zor olsa gerek) Tabi yine guzellik icinde esinizi zora sokmadan..
Eşiniz sormuş kabul etmişler ona yapacak birşey yok kavga gürültü istemiyorsanız gelmeyin istemiyorum demeyin bence bu saatten sonra ama ufak bir yalan söyleyebilirsiniz.
Eşiniz şirket zaten otel masrafını karşılıyor hem geç saatlere kadar sürebilir otelden uzak kalmamak gerek desin sizde doğal olarak kocanızla kalacaksınız. Yemeklere falan kusura bakmasınlar işim geç bitti yada iş toplantısı sırasında birlikte yiyeceğiz falan desin.
O yokken de gitmek zorunda değilsiniz ihtiyaçlarım var alışveriş yapacağım dersiniz . Çok mu attım kendimi kötü hissettim ama ben üzüleceğime onlar üzülsün :)
MalesefAynı benim kv. Ne zaman eşim kibarlıktan sende gel dese önce yok hastayım diyip duruyor son dk da gelicem diye haber veriyor. Ne sinir oluyorum geri adım da atamıyorum bilsem geleceğini gitmem çünkü bir yere. Yapabilecek birşeyiniz yok :)
O zaman haklısınız. Benim kaynanam da böyle yapışkan ve illallah dedirten cinsten. Zaten her dedikleri yapıldığı ve hoş tutuldukları için şımarıkça davranıyolar..Yeni evli sayılırız eşimle beraber uzun yola çıkacağız diye sabırsızlanıyordum açıkcası
Yalnız olmak istiyorduk ama şimdi o hayaller suya düştü
Kv bu tavrı genel eşimin tek tatili olan pazarlara bizi de dahil eden aktiviteler koyar buna bizi mecbur eder biz plan yapsak kendi dahil olmaya çalışır
Yalnız biri değil 1 tane daha oğlu 3 tane daha kızı ve her istediğini yapmaya çalışan eşi var tek evli çocuğu eşim olmasına rağmen hep bizle olmak ister o yüzden bu kadar gerildim.
kvdene ne sinirlenıyorsun?! sonucta eşin teklif ettimi etti!!eşim pazartesi günü iş için Antalya'ya gidecek bana beraber gidelim dedi bende sevine sevine kabul ettim, eşimin dayısı Antalya da ama biz otelde kalacağız ve çevre illeri de dolaşacak eşim,bende gündüz kendi kendime vakit geçirip akşam eşimle olacağım, geçen akşam Kv de yemekteyken eşim biz pazartesi günü Antalya'ya gidicez isterseniz sizde gelin diye kibarlıktan teklifte bulundu, Kv ve kp hastaydı zaten yok biz gelmeyelim falan dediler, dün eşim programa benim annemlerin yanına uğramayı da eklemiş yani biz pazar günü çıkıp bir gün annemlerde kalıp ertesi gün Antalya'ya geçicez, meğer o günden beri kaynım ve görümcelerim Kayınvalidemi bizle gelmeleri için cesaretlendiriyormuş.
Bu sabah bende sizinle gelicem diye eşime mesaj atmış eşim aloftun annelerinde kalıcaz bir akşam diye söylese de Kv bende kalırım demiş, duyunca çok sinirlendim, eşim kibarlık olsun diye teklif etti kadın koşa koşa geliyor. Sabahtan beri eşimle aramız gerildi, böyle olacağını bilemedim diyor ama Kv ile yolculuk yapmak istemiyorum hiç,
Siz olsanız ne yapardınız kızlar
eşim pazartesi günü iş için Antalya'ya gidecek bana beraber gidelim dedi bende sevine sevine kabul ettim, eşimin dayısı Antalya da ama biz otelde kalacağız ve çevre illeri de dolaşacak eşim,bende gündüz kendi kendime vakit geçirip akşam eşimle olacağım, geçen akşam Kv de yemekteyken eşim biz pazartesi günü Antalya'ya gidicez isterseniz sizde gelin diye kibarlıktan teklifte bulundu, Kv ve kp hastaydı zaten yok biz gelmeyelim falan dediler, dün eşim programa benim annemlerin yanına uğramayı da eklemiş yani biz pazar günü çıkıp bir gün annemlerde kalıp ertesi gün Antalya'ya geçicez, meğer o günden beri kaynım ve görümcelerim Kayınvalidemi bizle gelmeleri için cesaretlendiriyormuş.
Bu sabah bende sizinle gelicem diye eşime mesaj atmış eşim aloftun annelerinde kalıcaz bir akşam diye söylese de Kv bende kalırım demiş, duyunca çok sinirlendim, eşim kibarlık olsun diye teklif etti kadın koşa koşa geliyor. Sabahtan beri eşimle aramız gerildi, böyle olacağını bilemedim diyor ama Kv ile yolculuk yapmak istemiyorum hiç,
Siz olsanız ne yapardınız dırf kşbarlık olsun diye kimseyi davet etmemek gerekiyormuş bir daha yapmassınız aynı hatayı cünkü erkek aileleri kibarlıktan anlamaz cogu böyle geneli olmasa da .sen onları seversin sayarsın onlarda sen mecburmussun gibi davranır .napıcaksın eşine söyleyeceksin annesine gelme desin ısrar ederse tatil yapıcaz baş başa desin
yuhhhbugun uğradı hazırlık için ütü yapıyordum surat astım ailemin sadece eşimle ikimizin gideceğini sandığını ima ettim yüzsüzlük yapıp ben sürpriz olucam o zaman dedi