Pes etmek yok yeniden motivasyon

Evet canım hala 71 im 2 aydır hiç kilo veremedim almadım da çok şükür . Hormon testi filan yaptırdım mı bak ben geçen sene 86 kiloydum oğlum 7 8 aylık olduktan sonra yavaş yavaş verdim ayda bit kilo bir kilo ama Kalıcı oldu çok şükür . Sende testlerini yaptır ve artık kendin için birşey yap artık zayıflaman Lazım kendini daha iyi hissetmen için zayıflaman Laxım bunu düşün ben 16 kiloyu böle verdim daha en az 7 kilom var verecek inş sağlıkla verirdim bu kiloları

Sende iyi kilo vermişsin canim gecen seneden bu yana. Kalan 7 kilo da gidecek eminim.
saglikla ver inşâallah. Arada kilo guncellemesinden beni de haberdar et

Menümü de paylasayim ilk gun icin ideal gibi...
ilk gun diyorum cunki kendimi yeni basladim
gibi hissediyorum.

iftar
2 tavuk pirzola yaninda sebze de vardi
sogan biber patates...ama ben patatesten 3 elma dilimi yedim
3 yk bulgur pilavı
2 dilim de kiymali pide ben yaptim
azcik salata
1 bardak ayran
1 cay bardağı didi
1 çay bardagi kola

2 yk da puding
cay

inanin bu benim cok cok azaltilmis halim.1.5 paket kremali biskuvi yerdim iftar sahur arasi..
ah ah daha neler neler.
iyiki bu gunlugu actim cok iyi geldi bana

gibi hissediyorum.

iftar
3 yk bulgur pilavı
azcik salata
1 bardak ayran
1 cay bardağı didi
1 çay bardagi kola

2 yk da puding
cay

inanin bu benim cok cok azaltilmis halim.1.5 paket kremali biskuvi yerdim iftar sahur arasi..
ah ah daha neler neler.

Kıymalı pide yoooook....Cık cık... :KK53:

Patates yoooook.... Cık cık... :KK53:

Kola yooook :KK53: (özellikle diyet değilse! Diyet kolayı diyetisyenim arada bir içebilirsin demişti :KK73:)

Sağlıklı seçeneklerden daha çok yiyerek doymayı dene, bunlar yerine. Pide patates sırf karbonhidrat zaten. Kolada da inanılmaz şeker var....

Şekermiş, karbonhidratmış, kestir at bunları, sebze ve etle de hayatta kalabilirsin: ) karbonhidrat anlamında sadece esmer ekmek önerilir genelde, o da maksimum günde 6 ince dilim filan..... :stop:

Benim tavsiyem böyle...Ama öncekinden az yemene sevindim :) :KK19:

Canım
Canim tabiki tavsiyelrine dikkat ederim. Dr. Cocuk 1.5 yasina gelene kadar olamaman normal dedi.ben de agustosta memlekete gidip geldikten sonra hala regli olmazsam ilaç kullanmayi düşünüyorum. Bende regli olduktan sonra kilo vermemin hizlanacagi düşünüyorum kizimda oyle olmuştu.
yesil cayi severek icerdim ama simdi hic istemiyor. Rezene ramazan icin aldirdim oruç tutuyorum ya sütüm azalmasin diye arada iciyorum.ama sutum cok iyi elhamdülillah.
canım bana da normal dediler ama ben çok rahatsız olmuştum adet olmayınca zaten 3 gün içtim sonra adet oldum bence kullan derim çok rahatlatsın şişliklerin hemen inmeye Başlıyor hormonların düzeliyor ruh halin bike düzeliyor

Kola
gibi hissediyorum.

iftar
3 yk bulgur pilavı
azcik salata
1 bardak ayran
1 cay bardağı didi
1 çay bardagi kola

2 yk da puding
cay

ah ah daha neler neler.
kola yok didi yok gerisi süper

Kıymalı pide yoooook....Cık cık... :KK53:

Patates yoooook.... Cık cık... :KK53:

Kola yooook :KK53: (özellikle diyet değilse! Diyet kolayı diyetisyenim arada bir içebilirsin demişti :KK73:)

Sağlıklı seçeneklerden daha çok yiyerek doymayı dene, bunlar yerine. Pide patates sırf karbonhidrat zaten. Kolada da inanılmaz şeker var....

Şekermiş, karbonhidratmış, kestir at bunları, sebze ve etle de hayatta kalabilirsin: ) karbonhidrat anlamında sadece esmer ekmek önerilir genelde, o da maksimum günde 6 ince dilim filan..... :stop:

Benim tavsiyem böyle...Ama öncekinden az yemene sevindim :) :KK19:

ayyyy sagolasin canim boyle dedikce daha da hirslaniyorum. Bugun misafirim vardi. O yuzden boyle yaptim. o_O
Emin ol yarin daha guzel menulerim olacak.o kiymali pidelerden var hala ama ben sahurda yemicemmm:21:
Sen hep burada kal yaaa:KK200:
Senin kilo durumun nedir.
bu arada ben evime oyle icecekler almam gelenler getirmisler. Ilk defa didinin tadina baktim dusun yani.sadece balik yedigimiz zaman diyet kola aliriz o kadar. Tek icecegimizayran ve su dur.:KK66:

Canım

canım bana da normal dediler ama ben çok rahatsız olmuştum adet olmayınca zaten 3 gün içtim sonra adet oldum bence kullan derim çok rahatlatsın şişliklerin hemen inmeye Başlıyor hormonların düzeliyor ruh halin bike düzeliyor

Memleketim mersin belki orada olurum sicak memlekete ya. Belki bir etkisi olur diye. Biraz fitri olmasindan yanayim reglimin. Ama olmadi mi son noktadir.ilac kullanirim. Cunki her ay adet olacakmisim gibi istah patlamalari tatli yemeler ama abartarark yani....

Bu arada cok hareketli bir gun gecirdim. Buzdolabıni tertemiz yaptım. Mutfak dolabinin altlarini.evi de süpürdüm. Sonra yemekler misafir derken yeni oturuyorum. Misafirden sonra alisverise gittik bide esimle....
birazdan da sahur hazirlar evi toplar yatarim.
yarina bol eksilerde uyanmak uzere

bu arada suyum 2.5 lt oldu imsak vakti bitene kadar 1.5 lt daha icerim

Canim gunlugun hayirli olsun
Cok motive gordum seni masallah :nazar: basarilar diliyorum sana tatlim

ayyyy sagolasin canim boyle dedikce daha da hirslaniyorum. Bugun misafirim vardi. O yuzden boyle yaptim. o_O
Emin ol yarin daha guzel menulerim olacak.o kiymali pidelerden var hala ama ben sahurda yemicemmm:21:
Sen hep burada kal yaaa:KK200:
Senin kilo durumun nedir.
bu arada ben evime oyle icecekler almam gelenler getirmisler. Ilk defa didinin tadina baktim dusun yani.sadece balik yedigimiz zaman diyet kola aliriz o kadar. Tek icecegimizayran ve su dur.:KK66:

Hmmmmmmm.... Anladım canım. O zaman misafirin onları yerken sen yememek zorundasın... Ya da misafirlerine senin de yiyebileceğin sağlıklı seçenekler hazırla...Çünkü 1, 2 derken böyle bahaneler çoğalıyor bi bakmışız verememişiz. Ben arkadaşımınn doğumgününde doğumgünü pastasından yemedim mesela. Bu tür tuzaklardan kaçınmak gerek. Felsefen diyeti HİÇ bozmamak olsun, en azından bir süre... Atıyorum 40 kilo fazlan varsa 15 kilo verene kadar HİÇ bozma... Sonra biraz bıkmaya başlıyor insan, o zaman da belli bir prensip içerisinde çok ara ara esnemeler yap; mesela haftada 1, öğlen olmak üzere, ya da 15'te bir kaçamak yapılabilir (haftada 1 öğlen sütlaç yemek gibi mesela ya da 15 günde bir öğlen pide yemek gibi... (diyetisyenim de böyle demişti)

Ben 1.68 boyunda 102 kiloyum... Uzun süre 68-70 kiloyken 1 sene içerisinde bu kadar kilo aldım (ama gidecekler!). Yarın 3. diyet günüm olacak. Şubat'a kadar 67 kiloya inmeyi hedefliyorum... Sonra da 57 için savaşacağım. : ) Benim de günlüğüm var orada fotolarımı, yediklerimi vs. görebilirsin. :) Sevgiler... :KK200:

Günaydınlar:KK36:

sahur menum
1 haslnmis yumurta
peynir
1 kase yogurt
yarim salatalik
yarim domates
1 sivri biber
1 zeytin
1 isirik ta kiymali pide
ekmekte yemedim..:KK52:

benim icin guzel menu. 4lt suyu da ictim dun:KK56:

Bu arada cok hareketli bir gun gecirdim. Buzdolabıni tertemiz yaptım. Mutfak dolabinin altlarini.evi de süpürdüm. Sonra yemekler misafir derken yeni oturuyorum. Misafirden sonra alisverise gittik bide esimle....
birazdan da sahur hazirlar evi toplar yatarim.
yarina bol eksilerde uyanmak uzere

bu arada suyum 2.5 lt oldu imsak vakti bitene kadar 1.5 lt daha icerim
Aynen canım bu sefer gayet iyi gidiyorsun masaaalah

X