- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
-
- Konu Sahibi tatlitambak
Evet canim benim bebegim ama orada daha 2. Ayinda oglum simdi 13. Ayinda...maşallah kuzucuğunaresimdeki senin bebiş mi tam yemelik
kocaman delikanlı oldu desene maşallah en güzel zamanları kıymetini bilmek lazım zaman su gibi akıp geçiyorEvet canim benim bebegim ama orada daha 2. Ayinda oglum simdi 13. Ayinda...
Zaman cok cabuk geciyor.buyuyorlar bebekliklerini hemen ozledim bile
kocaman delikanlı oldu desene maşallah en güzel zamanları kıymetini bilmek lazım zaman su gibi akıp geçiyor
harika bir sonuç bu yarın gelsin 79larPersembe 81.3
cuma 80.6
harika bir sonuç bu yarın gelsin 79lar
Tebrik ederim seniSicacik halka tatli aldim evdekilere ama ben yemedim....
eti karam gurme aldim sonra browni aldim sirf canim istedigi için ama yemedim kardesime verdim. Benim yerime ye diye.....
cok zor ya diyet yapmak. Ama pes etmek de yok cunki rahat rahat yediginin acısı daha fazla...
Evet meshur menum
Cok az kiymali yumurta
1 domates
kozlenmis yesil biber
peynir cok bol yedim:)
7 zeytin
ara
sutlu kahve
2 ceviz ici
ara
1 yesil elma
1 murdum erigi
aksam
2 çiğ köfte
1 kase yoğurt
1 tabak salata
4 yk tırşik diye birsey:))
ara
2 kk peynir taze almışlardı tattım
3 lt su ictim.
inanin yoğunluktan bitki cayi yapamadim. Yürüyüşe bile çıkamadım.ama cok hareketli idim...
kizlar
@milad2015
@Fairy Tale 123
@cakil80
Menümü sonunda yazdimmm
Selam...
bende buradan devam etmek.istiyorum....
boyum 1.62 kilom 82
gecen sene bu zamanlar 99 kilo civarlarindaydim... araliga kadar ortalama su anki kiloma dustum... ama arada sıkıntılı bir kac konu oldu ve simdi yeniden telasla diyete giristim.... kurban bayramina kadar ciddi guzel kilolar vermek istiyorum.... bayram stresi yasamak istemiyorum... bayramlarda birilerimi gorecek olmanin sikintisindan biktim... kimse ses etmese bile kilolarimdam cik utanıyorum... ruyalarima bile giriyor bi problem... artik gelen ani davetlerden , misafirleede, akrabalardan , arkadaslardan fellik fellik kacmak istemiyorum.... birbirimize destek olalim arkadaslar... bundan once verdigin kilolarda kadinlar kulubunun etkisi azimsanamaz duzeydeydi..m
Tebrik ederim seni
Iki gununde muhtesem olmus canim supersin
Allah razı olsun aminFeraceli canim bu aralar pek aktif olamiyorum. Girsem bile yazamadan bakamadan çıkmak zorunda kaliyordum. Duneski ggünlüğün de gördüm. Sevdigin birini kaybetmişsin galiba. Allah rahmet etsin.mekani cennet olsun. Sizlere de sabirlar versin canim
tatlım senin adına çooook mutluyum eski azmin geri geldi. azmin daim olsun canım arkadaşım