- 28 Mart 2013
- 1.607
- 935
- Konu Sahibi tatlitambak
evet tatlım yaaa kilo vermeyi ideal kiloma ulaşmayı çooook istiyorum inş hepimiz ideal kilomuza ulaşırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet tatlım yaaa kilo vermeyi ideal kiloma ulaşmayı çooook istiyorum inş hepimiz ideal kilomuza ulaşırız
evet canım olacak yeter ki azmimizi kaybetmeyelim 1 senede sürse kilolarımızı verelimAmin aysunum aminn... yavas da olsa olacak bu is
Ben de sıkı bir diete gireceğim sıcaktan mahvoldum resmen bi de kaçamak yapınca daha çok rahatsız oluyorum. Toparlanma vakti. Yediklerimizin tadı hiç değişmiyor yıllardır yiyoruz. Artık yemeyelim ben bu kalorili yemeklerden de sıkıldım artık yeni şeyler vakti.
Ekip yeni başladı yılbaşına kadar aksamlari bol bol yazacağım size artık benden sikilacaksiniz
O topic çok kalabalık ben de onlara baktım ama işin ucu kaçıyor bir süre sonra
Tatlım nasıl gidiyor patatesle aran nasıl
benim sütüm her zaman ki gibiydi canım etkilemedi akşama kadar patatesde baydı açıkcasıBem yapmadim onu canim oglum 13 aylik ve sadece emiyor...
benim sütüm her zaman ki gibiydi canım etkilemedi akşama kadar patatesde baydı açıkcası
maşallah kuzucuğuna resimdeki senin bebiş mi tam yemelikCanim benim ki cok zorluyor beni yaaa bazen azaldigini hissediyorum. Eee yani benim ki kocaman oldu teyzesi...