Pes etmek yok yeniden motivasyon

evet tatlım yaaa kilo vermeyi ideal kiloma ulaşmayı çooook istiyorum inş hepimiz ideal kilomuza ulaşırız

5 gunde 5 kilo diyeti yapmaya karar verdim. Bakalim ilk defa sok diyet yapacagim. Kisa sureli ve motivasyona ihtiyacim var bu iyi gelir belki

Ben de sıkı bir diete gireceğim sıcaktan mahvoldum resmen bi de kaçamak yapınca daha çok rahatsız oluyorum. Toparlanma vakti. Yediklerimizin tadı hiç değişmiyor yıllardır yiyoruz. Artık yemeyelim ben bu kalorili yemeklerden de sıkıldım artık yeni şeyler vakti.

Bence de canim. Hadi yarin bir silkelenip kendimize gelelim. Benim yapacagim diyet belli 5 gun de 5 kilo yapacam. Maydanoz suyu eşliginde tabikiii deee 2 ggündür insan ustu yiyorum yaaa...
canim menulerini yazdigin bir yer varsa takip etmek isterim

2016 ya zayıf girmek isteyen hatunlar a yazım diyorum hem demedim belli sen de gel yılbaşına kadar 25 kilo verme hedefindeyim

Ekip yeni başladı yılbaşına kadar aksamlari bol bol yazacağım size artık benden sikilacaksiniz

Ekip yeni başladı yılbaşına kadar aksamlari bol bol yazacağım size artık benden sikilacaksiniz

Canim benim günlük bana iyi geldi.... takip ettigim bir topik daha var haftalik kilo verme yarışması diye topik var en basindan beri ona yaziyorum. Ama sayfalar cok hizli ilerliyor. Takip etmekte zorlaniyorum. Vaktimi cok aliyor.haftalik bildirim yapiyorum.

Evet meshur menum

Cok az kiymali yumurta
1 domates
kozlenmis yesil biber
peynir cok bol yedim:)
7 zeytin

ara
sutlu kahve
2 ceviz ici

ara
1 yesil elma
1 murdum erigi

aksam
2 çiğ köfte
1 kase yoğurt
1 tabak salata
4 yk tırşik diye birsey:))

ara
2 kk peynir taze almışlardı tattım
3 lt su ictim.
inanin yoğunluktan bitki cayi yapamadim. Yürüyüşe bile çıkamadım.ama cok hareketli idim...
kizlar
@milad2015
Fairy Tale 123
cakil80
Menümü sonunda yazdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…