- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
-
- Konu Sahibi tatlitambak
Sabah tartildim ve kendimi cok kilo almis zannediyordum ama kilom tam 80.0 cok sevindim. O kadar cok yiyipte almamak buyuk bir mutluluk benim icin..
bu ağustos benim ayim olsun diyorum ve basarbilirim inanıyorum buna
sagol canim ben de inaniyorum. Sanki ramazan daki inanc var bende basaracagim. Seni de takip ediyorum. Bugun kac kilo çıktıntatlım çok güzel bir başlangıç yap kiloda almamışsın çoook sevindim sonuna kadar destekçinim bende inanıyorum sana başarabilirsin
sagol canim ben de inaniyorum. Sanki ramazan daki inanc var bende basaracagim. Seni de takip ediyorum. Bugun kac kilo çıktın
84.4 oldum bugün mantı yedim ve acaip mutsuzum yediğim şey bana ilde mutlu değil mutsuz etti artık yemeyecegim yemek artık beni mutlu etmiyorcakil80 canimm senin kilonu cok merak ediyorum arada bana da ugra tatlimm...
diger takip ettigim topiklere ugrayamayacagim sadece bu yoğunlukta kendimi kontrol etmek amaçlı kendi günlüğüm de aktif olacagim.
84.4 oldum bugün mantı yedim ve acaip mutsuzum yediğim şey bana ilde mutlu değil mutsuz etti artık yemeyecegim yemek artık beni mutlu etmiyor
canım bak ne güzel kilo veriyordun 79 gördün hadi bugün geldi geçti yarın toparlan ben azimli diyet arkadaşımı geri istiyorumBen de bugün mutsuzluktan yedim. Dedigin gibi mutlu da olmuyoruz. Yemek istedigim anda spor yapmaya yonelecegim...
Ben bayagidir diyet yapamadim toparlayamdim kendimi
Ozaman artık spor yapalım bi de bunu deneyelim belki bu daha mutlu eder
canım bak ne güzel kilo veriyordun 79 gördün hadi bugün geldi geçti yarın toparlan ben azimli diyet arkadaşımı geri istiyorum
Sagol canim benim kafa yerinde olmayinca azim de olmuyor ama bu hafta ceza kestim kendime aksamlari salata yogurt olacak... 5 gun boyunca tabi. Ben o 78 i gorene kadar bana azim gelmez yoksa
kendini topla kendini sev vucüdunu sev ve kendine bir iyilik yap kurtul üstündeki yüklerden acele etme kendini iyice strese. sokup pes ettirme yavaş ama kalıcı ver zamana yay bu kiloları birgünde almadık birgündede veremeyiz göreceksin 78leri
inş bütün dertlerin sıkıntılarından kurtulursun canım bende mutsuzsam kendimi yemeğe veririm seni ç ok iyi anlıyorumKiloyu kafaya takmiyorum istersem vercegimeinaniyorum. BBiraz ailesel problemdi canim....
inş bütün dertlerin sıkıntılarından kurtulursun canım bende mutsuzsam kendimi yemeğe veririm seni ç ok iyi anlıyorum
çok güzel bir karar canım bende yarın başlıyorum düzenli yürüyüşeArt
Artik yemege degil yürüyüş e verecem.kendimi
Canim arada ugra benim günlüğüme senin azmini cok seviyorum ve kilonu merakla takip ettiklerimden birisin
çok güzel bir karar canım bende yarın başlıyorum düzenli yürüyüşe
Hedeflerimiz aynı bu yolda beraberiz