Pes etmek yok yeniden motivasyon

Bu bir ay sıkı bir programla dönüyorum.ama kilomu bilmiyorum. Kafam da biraz rahatladi sayılır kizlar

cakil80 canimm senin kilonu cok merak ediyorum arada bana da ugra tatlimm...

diger takip ettigim topiklere ugrayamayacagim sadece bu yoğunlukta kendimi kontrol etmek amaçlı kendi günlüğüm de aktif olacagim.

Sabah tartildim ve kendimi cok kilo almis zannediyordum ama kilom tam 80.0 cok sevindim. O kadar cok yiyipte almamak buyuk bir mutluluk benim icin..
bu ağustos benim ayim olsun diyorum ve basarbilirim inanıyorum buna

Sabah tartildim ve kendimi cok kilo almis zannediyordum ama kilom tam 80.0 cok sevindim. O kadar cok yiyipte almamak buyuk bir mutluluk benim icin..
bu ağustos benim ayim olsun diyorum ve basarbilirim inanıyorum buna

tatlım çok güzel bir başlangıç yap kiloda almamışsın çoook sevindim sonuna kadar destekçinim bende inanıyorum sana başarabilirsin

tatlım çok güzel bir başlangıç yap kiloda almamışsın çoook sevindim sonuna kadar destekçinim bende inanıyorum sana başarabilirsin
sagol canim ben de inaniyorum. Sanki ramazan daki inanc var bende basaracagim. Seni de takip ediyorum. Bugun kac kilo çıktın

sagol canim ben de inaniyorum. Sanki ramazan daki inanc var bende basaracagim. Seni de takip ediyorum. Bugun kac kilo çıktın

zaman akıp gidiyor canım kendimize bir iyilik yapıp sağlığımıza kavuşacağız kilolar hastalıktan başka birşey değil 1 ay sonra kocan seni incecik görecek canım bu seni daha motive eder başarmak için çoook sebebin var. ben bugün 76.4 çıktım canım

cakil80 canimm senin kilonu cok merak ediyorum arada bana da ugra tatlimm...

diger takip ettigim topiklere ugrayamayacagim sadece bu yoğunlukta kendimi kontrol etmek amaçlı kendi günlüğüm de aktif olacagim.
84.4 oldum bugün mantı yedim ve acaip mutsuzum yediğim şey bana ilde mutlu değil mutsuz etti artık yemeyecegim yemek artık beni mutlu etmiyor

84.4 oldum bugün mantı yedim ve acaip mutsuzum yediğim şey bana ilde mutlu değil mutsuz etti artık yemeyecegim yemek artık beni mutlu etmiyor

Ben de bugün mutsuzluktan yedim. Dedigin gibi mutlu da olmuyoruz. Yemek istedigim anda spor yapmaya yonelecegim...
Ben bayagidir diyet yapamadim toparlayamdim kendimi

Ben de bugün mutsuzluktan yedim. Dedigin gibi mutlu da olmuyoruz. Yemek istedigim anda spor yapmaya yonelecegim...
Ben bayagidir diyet yapamadim toparlayamdim kendimi
canım bak ne güzel kilo veriyordun 79 gördün hadi bugün geldi geçti yarın toparlan ben azimli diyet arkadaşımı geri istiyorum

canım bak ne güzel kilo veriyordun 79 gördün hadi bugün geldi geçti yarın toparlan ben azimli diyet arkadaşımı geri istiyorum

Sagol canim benim kafa yerinde olmayinca azim de olmuyor ama bu hafta ceza kestim kendime aksamlari salata yogurt olacak... 5 gun boyunca tabi. Ben o 78 i gorene kadar bana azim gelmez yoksa

Sagol canim benim kafa yerinde olmayinca azim de olmuyor ama bu hafta ceza kestim kendime aksamlari salata yogurt olacak... 5 gun boyunca tabi. Ben o 78 i gorene kadar bana azim gelmez yoksa

kendini topla kendini sev vucüdunu sev ve kendine bir iyilik yap kurtul üstündeki yüklerden acele etme kendini iyice strese. sokup pes ettirme yavaş ama kalıcı ver zamana yay bu kiloları birgünde almadık birgündede veremeyiz göreceksin 78leri

Kiloyu kafaya takmiyorum istersem vercegimeinaniyorum. BBiraz ailesel problemdi canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…