Pes etmek yok yeniden motivasyon

Evet menümü yazayım
sabah
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
peynir

ara
1 çay bardağı süt
1 ceviz ici

oglen
patlican-biber kozlemesi
1 kase yoğurt

ara
1 armut

aksam
1 levrek
salata
diyet kola

ara
Azcık tuzlu fistik
kabak çekirdeği
ikside cok azdi zaten

Cok şükür iyiyiz canlarim benim. Cuma gunu yatiya misafirim geldi.onlarla beraber cumartesi gunu urfa viransehire gectik pazar gunu de mersine geldik cok şükür. Bu süreçte oglum ve kizim hasta oldu. Oglum su cicegi
ishal kusma ile beraber. Kizimda üşütmüş arkadasin evinde hep kustu.
Cok ukusuz ve tedirgin gunler gecirdik ama memlekete geldim biraz rahatladim.yani gelmem mucize gibi oldu. Yoksa gidemeyecektim.
bu surecte dikkat edemedim diyete ama hugun basladim kizlar.
geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim memlekete gitmeniz iyi olmuş biraz stresten uzaklaşmış olursunuz

Evet menümü yazayım
sabah
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
peynir

ara
1 çay bardağı süt
1 ceviz ici

oglen
patlican-biber kozlemesi
1 kase yoğurt

ara
1 armut

aksam
1 levrek
salata
diyet kola

ara
Azcık tuzlu fistik
kabak çekirdeği
ikside cok azdi zaten

menün çok iyi canım iyi bir başlangıç yapmışsın

Iyi aksamlar...
bir turlu kendimi toparlayamiyorum...
hergun gelen sehit haberleri ile ben de burada kahroluyorum...geceleri uyuyamiyorum düsunmekten dua edin bize esime herkese...

Yarin kilo bildirimi yapmak istiyorum. Bakalim durumum ne kadar vahim gorecegiz ve hep beraber pazartesiya kadar toparlamaya çalışacağız

tatlım nasılsın tartıldınmı herşeye rağmen sağlıklı beslenmeye dikkat et canım arada uğra merak ediyorum

Slm canım nasılsın nasıl oldun? Memlekete gitmene sevindim Rabbim görevi memleketi bizleri korumak olan tüm polis ve askerleri korusun.. dua edecegiz bu ülkenin feraha çıkması için Allahım bu ulkeyi zayi etmeyecek İnsallah..

Evet yarina misafirim oldugu icin hazirliklarinbir kismini bugunden yaptim.
Sarma
fellak köftesi
Tatli
tavuklu borek
bunlari bugun yavas yavas yaptim.
yarina da ev temizligi corba pilav ve islim kebabim kaldi.yemek yapmayi coookkk seviyorum.ama inanin sizin bana sagladiginiz motivasyondan dolayi bomba gibiyim canim hic istemiyor. Yarin iftarda hepsinden azcik yiyecem. Tabiki saglikli olanlar agirlikta olacak
Offf sarımsaklı köfteyi çooook severim bol domates soslu çok fena ... bütün gün içinde durup durup bıkmadan yiyebilecegim birşeydir. Eskiden anneannem yapar masada bırakırdi ben de gidip gelip yerdim :KK49: gerçi o zamanlar 50 kiloydum hiç sısko olmayacağım saniyordum:KK12:

Tambakcim tava alacağını duydum atladım su tvde reklamda dönen (gerci tv kullanmıyorsun sen ama arastirabilirsin) cift tarafli kokusuz ızgara var miknatis kapakli ocak ustundr kokusuz ve yagsiz et pisirebiliyorum. Tavsiye ederim. Izgara cok koku yapıyor diye kullanamıyordum ben. Bu şekilde cok rahat oluyor..
Ben o tavada çok memnunum yıkmaya çok Usensem de gercekten güzel oluyor

Ağır olduğu için useniyorum alırken hiç hesap etmedim ama diet için herseye raziyim. Dün bir alışveriş mağazasına gittim ve tum 42 beden daha önce 48 bedenini aldigim kıyafetleri seçtim. Hiç Usenmedim. Tek tek giydim fotoyu çektim. O kadar hoşuma gitti ki meğer kıyafetlerle sorun yokmuş bende sorun varmış aynısını 48 bedeni üstüme iğrenç dururken 42 bedeli bile çok havalı durdu eşime gönderdim resimleri çok beğendi. Sonra kabin görevlisine verip eve geri döndüm ama o hazzi anlatamam size eve gelene kadar yüzümde sapan bir gülümseme vardı gerçi o gulumseme hala var :KK53:

Ağır olduğu için useniyorum alırken hiç hesap etmedim ama diet için herseye raziyim. Dün bir alışveriş mağazasına gittim ve tum 42 beden daha önce 48 bedenini aldigim kıyafetleri seçtim. Hiç Usenmedim. Tek tek giydim fotoyu çektim. O kadar hoşuma gitti ki meğer kıyafetlerle sorun yokmuş bende sorun varmış aynısını 48 bedeni üstüme iğrenç dururken 42 bedeli bile çok havalı durdu eşime gönderdim resimleri çok beğendi. Sonra kabin görevlisine verip eve geri döndüm ama o hazzi anlatamam size eve gelene kadar yüzümde sapan bir gülümseme vardı gerçi o gulumseme hala var :KK53:

Ne guzel adına cok sevindim. 42 beden banada ufaktan oluyor gibi aa kalibi dar olmayanlar tabi:))
Senin boyun kac canım?

163 elma tipiyim küçücük kalcam kocaman göbeğim var ve kaslı omuz ve kollarim otobüste hamile sanıp yer veriyorlar. Yakında tshirt alacağım bebek değil göbek diye ...ama bazen de işime geliyor yol uzunsa

Moralim yerinde bi de sen elimden dondurmam alınırken gör :KK53: eşim bir kez denedi sonra vazgeçti ben seni sısko seviyorum dedi :KK48:çocuğa nasıl baktiysam. O an gözlerimden çıkan nefreti görmen gerekiyordu :KK48: 1 aydır öyle degilmisim :KK52:

Kizlar bennn yedim ictim com cok.hemde ama yaylaya geldigim icin tartilamiyorum. Sizleri cok ozledim. Ve artik burada olmaya karar verdim. Cunki simdi yaylada daha rahatim ve sizinleyim...

bu arada esim spor salonuna yazılmış kilo alma programi uyguluyor ve kas yapmaya calisacak. Beni de gaza getirdi. Yarin diyete ve spora basliyorum. Uyanir uyanmaz yürüyüş e gidecegim.

X