- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
-
- Konu Sahibi tatlitambak
inşallah canım...
teşekkür ederim... senin menüler de çok iyi gidiyor maşallah. bu arada evinde tv yok mu? bende de yok. :)
Bugun hic keyfim yok gibi nedensiz yere. Motivasyonum da düşük galiba ondan mi ki...
neyse uykum var ya da ondandir.
sana böyle haller yakışmıyor canım bir silkelen motivasyonun düşmesi için hiç bir sebep yok değilmi pazartesi günü tartıdaki eksileri düşün canım
Aslinda bu iki gun cok dikkat etmeyi plankiyorum. 79 lari zorlamak istiyorum.belki de acliktandir. Yemekten sonra bir enerjik oluyorum. Susuzluktan ahh ahhh...
Dun ki kilom 80.9 idi bakalim simdi de tartilacam ama ekside oldugumu sanmiyorum
ah canım bu kadar kasma bak kötü etkileniyırsun 79 olacaksın elbette sakın moral bozmak yok biz daha 60 görücez
Evet menüm
15-20 arasi cilek saymadim. 20 dk sonra
1 kaseden az mercimek çorbası
1.5 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 ısırık ta pismaniye
kendimi tutmus halim bu yaaaa... simdi parka gidecegiz
5:30 da anca yatabildim. yarım saattir de ayaktayım. kızım uyutmadı geri kalktık. çok yorgunum ben...
ALLAH kabul etsin canım
menün gayet güzel
Sahur menum
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalik
1 kk kasar peyniri
2 ceviz
3 hurma
yediklerin gayet iyi canım sahurlada tam dengede olmuş sadece pişmaniye biraz cıss oda tadımlık problem yok
Pismaniyeden hic pisman degilimcunki o kadar minnakti ki damagimda kaldi yani.acele ye gerek yok sabirla devam edecegim
Iste menum
Ezanla birlikte
3 cilek
1 dilim karpuz
1 mürdüm erigi
iftarda
1 alabalik
salata
1 yk domatesli bulgur pilavı
2 yk mercimek çorbası
Yarim tane cikolata kapli pismaniye
canım menün çok iyi ama keşke pişmaniyeyi yemesen daha iyi olur bende dondurma yedim başlarda çok yavaş verdim dondurmayı kesince sanki daha hızlı verdim sen daha iyi bilirsin canım ama kilo vermene engel olmasın kendim gibi seninde kilo vermeni çok istiyorum canım