Pes etmek yok yeniden motivasyon

inşallah canım...

teşekkür ederim... senin menüler de çok iyi gidiyor maşallah. bu arada evinde tv yok mu? bende de yok. :)

Yok canim televizyon yok. Kafam da cok rahat.Ihtiyaç hissetmiyorum hic.sende de olmamasi guzel. CÇocuklara yazik vallahi

Bugun hic keyfim yok gibi nedensiz yere. Motivasyonum da düşük galiba ondan mi ki...
neyse uykum var ya da ondandir.

Bugun hic keyfim yok gibi nedensiz yere. Motivasyonum da düşük galiba ondan mi ki...
neyse uykum var ya da ondandir.

sana böyle haller yakışmıyor canım bir silkelen motivasyonun düşmesi için hiç bir sebep yok değilmi pazartesi günü tartıdaki eksileri düşün canım

sana böyle haller yakışmıyor canım bir silkelen motivasyonun düşmesi için hiç bir sebep yok değilmi pazartesi günü tartıdaki eksileri düşün canım

Aslinda bu iki gun cok dikkat etmeyi plankiyorum. 79 lari zorlamak istiyorum.belki de acliktandir. Yemekten sonra bir enerjik oluyorum. Susuzluktan ahh ahhh...

Dun ki kilom 80.9 idi bakalim simdi de tartilacam ama ekside oldugumu sanmiyorum

Aslinda bu iki gun cok dikkat etmeyi plankiyorum. 79 lari zorlamak istiyorum.belki de acliktandir. Yemekten sonra bir enerjik oluyorum. Susuzluktan ahh ahhh...

Dun ki kilom 80.9 idi bakalim simdi de tartilacam ama ekside oldugumu sanmiyorum

ah canım bu kadar kasma bak kötü etkileniyırsun 79 olacaksın elbette sakın moral bozmak yok biz daha 60 görücez

ah canım bu kadar kasma bak kötü etkileniyırsun 79 olacaksın elbette sakın moral bozmak yok biz daha 60 görücez

Ay canim ben oruc tutuyorum ya son gunler oldugu icin biraz zorlaniyorum ve sicaklar artinca da etkiledi bu durum ama simdi cok
iyiyim.

Evet menüm
15-20 arasi cilek saymadim. 20 dk sonra

1 kaseden az mercimek çorbası
1.5 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 ısırık ta pismaniye

kendimi tutmus halim bu yaaaa... simdi parka gidecegiz

Sahur menum
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalik
1 kk kasar peyniri
2 ceviz
3 hurma

Pismaniyeden hic pisman degilim cunki o kadar minnakti ki damagimda kaldi yani.acele ye gerek yok sabirla devam edecegim

afiyet olsun canım o kadarcıktan birşey olmaz. ben önceden diyet yaptığımda 1 ayda on kilo vermiştim ama şimdi emzirdiğim için hemde sağlıklı olması açısından ayda 5 kilo iyidir diyorum ilk ay olduğu için 22. günde 6.400 gr gitti ilk zamanlar sudan çok gitti 2. ayımda bu kadar çok gitmez tabi ama sabır 1 senede olsa gidicek kilolar

Iste menum

Ezanla birlikte
3 cilek
1 dilim karpuz
1 mürdüm erigi

iftarda
1 alabalik
salata
1 yk domatesli bulgur pilavı
2 yk mercimek çorbası

Yarim tane cikolata kapli pismaniye

Bugun en zor gecen günümdü ramazanda. Cok zorlandim nedense. Yemekleri bile iftara 10 dkkala hhazırladım. Hatta bazisini ezandan sonra yaptim.cok şükür. Son 4 günümüz kaldi.

Iste menum

Ezanla birlikte
3 cilek
1 dilim karpuz
1 mürdüm erigi

iftarda
1 alabalik
salata
1 yk domatesli bulgur pilavı
2 yk mercimek çorbası

Yarim tane cikolata kapli pismaniye

canım menün çok iyi ama keşke pişmaniyeyi yemesen daha iyi olur bende dondurma yedim başlarda çok yavaş verdim dondurmayı kesince sanki daha hızlı verdim sen daha iyi bilirsin canım ama kilo vermene engel olmasın kendim gibi seninde kilo vermeni çok istiyorum canım

Ah canim sorma bem yemem dedikce esim israr etti. Onun bana verdigi seyleri geri cevirmemden hoşlanmıyor. Diyette oldugumuda bildgi icin yarim verdi...
buna da şükür. Eskiden olsa 2 3 tane yedirirdi yani. Emziriyorsun diye.bide oglumun hakki falan muhabbeti....
ama bu halime şükür ediyorum. Sen bir bilsen benim tatli duskunlugumu. Ama 75 ten sonra bu bir isirikleri da kesecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…