- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
-
- Konu Sahibi tatlitambak
Pe
peynir seni susaTıyor olabilir canım
Canım iftardan sonra günde yarım saat yürümek iyi gelecek kabuzlıgına çünkü bedlenmen ve su miktarın iyi tek sorun hareketsizlik . Masaj yap zeytinyağıyla karnına bağırsakları hareketlendir
dün çok acıktım diye sahura 8-10 hurma, 1 avuç yaban mersini, 6-7 ceviz ekledim.
Iyi yapmişsin canim.emziriyorsun ve yediklerinde faydali seylerdün çok acıktım diye sahura 8-10 hurma, 1 avuç yaban mersini, 6-7 ceviz ekledim.
yine acıktım yaa... onca yedim bi işe yaramadı...Iyi yapmişsin canim.emziriyorsun ve yediklerinde faydali seyler
Bende cok susadim canim bu saatlerde iyice hissediliyoBen de birazdan misafirlige gidecegim kizlar.acikmadim ama ccoooookkkkk susadim
Bende cok susadim canim bu saatlerde iyice hissediliyo
Tatlitambak 600 gr kadar tavuk gogus var sence onunla hem hafif hem lezzetli nasil bir yemek yapiyim
Bende oyle yaptim canim sebzeli sote yaptim yanina salata birazda bulgur pilaviyla yedimCanim gec kaldim ama ben olsam icine evde ne sebze varsa atar sote yapardim
kirmizi biber yesil biber sogan sarimsak varsa mantar...
al sana saglikli ve doyurucu yemek. Boyle yemekleri doyana kadar yiyorum yagini da az koyarim.
Bende oyle yaptim canim sebzeli sote yaptim yanina salata birazda bulgur pilaviyla yedim
Buarada menun cok guzel davette olmana ragmen hafif atlatmissin
iftar: yarım kase çorba, yarım kase salata, azıcık somon
sahur: 5 kayısı, 3 hurma, 1 ceviz, 2dl ekmek, 2 yumurta, salatalık, domates, peynir
dün baya bi gezdim, yürüyüş oldu, avm den elektrkli ızgara aldım sağlıklı yemekler yapmak için.
kızlar çok iyi gidiyorsunuzbu kilolar fazla durmayacak bizde tek tek sepetlicez hepsini inşallah
Menu yine super canim.
bu arada ben de demir döküm tava istiyorum bakalim.ne zamana alabilirsem artık. Güle güle kullan canim
Tambakcim tava alacağını duydum atladım su tvde reklamda dönen (gerci tv kullanmıyorsun sen ama arastirabilirsin) cift tarafli kokusuz ızgara var miknatis kapakli ocak ustundr kokusuz ve yagsiz et pisirebiliyorum. Tavsiye ederim. Izgara cok koku yapıyor diye kullanamıyordum ben. Bu şekilde cok rahat oluyor..
inşallah canım...kızlar çok iyi gidiyorsunuzbu kilolar fazla durmayacak bizde tek tek sepetlicez hepsini inşallah
teşekkür ederim... senin menüler de çok iyi gidiyor maşallah. bu arada evinde tv yok mu? bende de yok. :)Menu yine super canim.
bu arada ben de demir döküm tava istiyorum bakalim.ne zamana alabilirsem artık. Güle güle kullan canim