- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- Konu Sahibi tatlitambak
Anne Sütü çok içen bebeklerde sonra dan yemek yememe durumu oluşuyor canım onun için bende Sütü azaltıp Yemeğe geçmelisin artık bence. Ne kadar şanslısınız ben geçen sene oğlum 11 aylıktan Ramazan da Oruç tuttum sütüm çok azaldı ve oğlum memeyi Bıraktı zaten çok emmeyi seven bir bebek değildi zorla uykuda emziriyordum hep ama beslenme sorunumuz hiç olmadı su an biz ne yiyorsak aynısını yer oğlum kabak ıspanak acı Herşeyi yani ama ben 5 aylıktan Herşeyi vermeye başladım çok seviyordu çorbaları yoğurdu . Sizler bahsedince özlediğimi farkettim o günleri bende istiyorum çoçuk ama daha erken diyorum. Öncelikle 60 kilo kalacağım bir yıl KPSS çalışacağım bu sene sonra sene yaz hamile kalmayı düsünüyorum çok ara olacak ama biraz ben kendime gelirim diye düsünüyorum bende en az 3 çoçuk istiyorum
Canim ben de erken basladim ek gidaya ilk zamanlar yiyordu ama dis cikarmasi cok zorlu geciyor. Ağzinin ici cok hassas cok kabarmis disleri. Yememesini ben ona bagliyorum... en fazla 1.5 ysaina kadar emsin sonra gündüzleri azaltirim diye dusunuyorum eger yemezse hala. Belki memelekete gidince orada duzelir. Kizim da hic boyle seyler yasamadim da bu cok farkli.
Gebelik icin kilo mevzusuna cok takilma canim. Ben mesela 85 le hamile kaldim ikinciye 82 kiloya dustum sonra 92 ile doguma gittim. Dogumdan sonra 84 kilo idim. Simdi ise 81. Kilo verilir canim. Hem ikinci bebekte hamilelik te insan daha tecrubeli oluyor. Ilk gebelikte 25 kg alan ben ikincide daha dikkatli beslendim.tabi kpss gibi onceliklerin varsa bilemem.hakkinda hayirlisi olsun canim