Pes etmek yok yeniden motivasyon

Anne Sütü çok içen bebeklerde sonra dan yemek yememe durumu oluşuyor canım onun için bende Sütü azaltıp Yemeğe geçmelisin artık bence. Ne kadar şanslısınız ben geçen sene oğlum 11 aylıktan Ramazan da Oruç tuttum sütüm çok azaldı ve oğlum memeyi Bıraktı zaten çok emmeyi seven bir bebek değildi zorla uykuda emziriyordum hep ama beslenme sorunumuz hiç olmadı su an biz ne yiyorsak aynısını yer oğlum kabak ıspanak acı Herşeyi yani ama ben 5 aylıktan Herşeyi vermeye başladım çok seviyordu çorbaları yoğurdu . Sizler bahsedince özlediğimi farkettim o günleri bende istiyorum çoçuk ama daha erken diyorum. Öncelikle 60 kilo kalacağım bir yıl KPSS çalışacağım bu sene sonra sene yaz hamile kalmayı düsünüyorum çok ara olacak ama biraz ben kendime gelirim diye düsünüyorum bende en az 3 çoçuk istiyorum

Canim ben de erken basladim ek gidaya ilk zamanlar yiyordu ama dis cikarmasi cok zorlu geciyor. Ağzinin ici cok hassas cok kabarmis disleri. Yememesini ben ona bagliyorum... en fazla 1.5 ysaina kadar emsin sonra gündüzleri azaltirim diye dusunuyorum eger yemezse hala. Belki memelekete gidince orada duzelir. Kizim da hic boyle seyler yasamadim da bu cok farkli.

Gebelik icin kilo mevzusuna cok takilma canim. Ben mesela 85 le hamile kaldim ikinciye 82 kiloya dustum sonra 92 ile doguma gittim. Dogumdan sonra 84 kilo idim. Simdi ise 81. Kilo verilir canim. Hem ikinci bebekte hamilelik te insan daha tecrubeli oluyor. Ilk gebelikte 25 kg alan ben ikincide daha dikkatli beslendim.tabi kpss gibi onceliklerin varsa bilemem.hakkinda hayirlisi olsun canim

Benim kizim da ne yersek yiyor cok sukur. Hic ayirmaz. Ama oglumun da daha vakti var deyip cokta israrci olmuyorum.gelisimi sagligi iyi cok sukur. Allah baska dert vermesin

Bu arada kizlaarrrr cok mutluyum cunki eşim dediki pardesun sana cok bol geliyor artık. Memlekete giderken yenisini alalim dedi. Ama sonra ya daha da zayiflarsannn dedi demek ki bana inaniyor. Yok bir muddet diyet yapmacam bu kiloda kalacam diyorsan hemen
Alalim dedi. Tabi ki kabul etmedim. Memlekette hoşuma giden olursa ben alirim dedim

Evet iftarda ki menum
1 tabak karpuz
bolca peynir
yumurtali menemen
1 zeytin
1 salatalik
2 ısırık sebzeli pide
1 tatli kasigi da sutlu tatli

ara
yesilcay

sahuruda bilmiyorum ne yesem.
yaaa 4 gun oldu tuvalete cikamadim. Bakalim ne zaman cıkacam:KK48:
tartilmiyorum pazartesi gunune kadar ve cok merak ediyorum. Versem de vermesem de bozmadan devam edecegim:KK68:

hayırlı sahurlar....
bugün baya bi gezdim. iyi de yürüyüş oldu. biraz halsiz kaldım ama idare ettim işte...
iftarda: 1kepçe çorba ve 3 küçük köfte yedim, sonra uyuyamadım acıktım 2hurma 4 kaşık yoğurt
sahur: 2yumurta, salatalık domates, 2dl ekmek, peynir ve 1kase yoğurt yerim
T tatlitambak iyi gidiyor menülerin, vermiş olacaksın inşallah. bende de var o problem. az yediğimiz için kabızlık normal sanırım...

hayırlı sahurlar....
bugün baya bi gezdim. iyi de yürüyüş oldu. biraz halsiz kaldım ama idare ettim işte...
iftarda: 1kepçe çorba ve 3 küçük köfte yedim, sonra uyuyamadım acıktım 2hurma 4 kaşık yoğurt
sahur: 2yumurta, salatalık domates, 2dl ekmek, peynir ve 1kase yoğurt yerim
T tatlitambak iyi gidiyor menülerin, vermiş olacaksın inşallah. bende de var o problem. az yediğimiz için kabızlık normal sanırım...

Galiba az yedigimizden canim ama zamanla bagirsak duzenimde ona gore alisir herhalde.
insallah vermis olurum dedigin gibi canim.seninde menun harikaaa... kisa zamanda 60 olacaksin...

Evet iftarda ki menum
1 tabak karpuz
bolca peynir
yumurtali menemen
1 zeytin
1 salatalik
2 ısırık sebzeli pide
1 tatli kasigi da sutlu tatli

ara
yesilcay

sahuruda bilmiyorum ne yesem.
yaaa 4 gun oldu tuvalete cikamadim. Bakalim ne zaman cıkacam:KK48:
tartilmiyorum pazartesi gunune kadar ve cok merak ediyorum. Versem de vermesem de bozmadan devam edecegim:KK68:

Canımmm peyniri biraz kısıtlarsan iyi olur, peynir çok masum değil, hele yağlısından yediysen....:) Onun dışında gayet güzeeel.

Sahur menüm
2 haşlanmış yumurta
1 domates
3 ceviz
3 medine hurması

ne kadar su ictigimi demey utanıyorum ama 4.5lt oldu galiba. Bu da kendimi durdurmus halim. 2 gundur felaket susuyorum oglen 1 gibi dilim damagima yapisiyor.hemde klimanin altindayim hep. Neyse az kaldi ramazanin bitmesine

Canım iftardan sonra günde yarım saat yürümek iyi gelecek kabuzlıgına çünkü bedlenmen ve su miktarın iyi tek sorun hareketsizlik . Masaj yap zeytinyağıyla karnına bağırsakları hareketlendir

X