• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perwoll sıvı deterjan

hem siyahlar için hem renkliler için olanını kullanoyırum memnunum ölçü olarak izerinde ne yazıyorsa onu kullanmak lazım ne eksik ne fazla :KK66::KK66:

Ben beyazlara da renklilere de kullaniyorum. Yengemden gormustum. Cidden camasirlari tertemiz oluyordu. Hemen aldim ve kesinlikle super. Hatta misafirim gelmişti. Cocugunun kiyafetlerini yikamistim, deterjaninin adi ne tertemiz yapmis falan demisti..

Ben de renkli, siyah ve yünlüler için olanlarını kullanıyorum. Çooook süper değil ama diğer w...lite gibi markalara göre daha iyi. Yağ ve diğer renkli lekeleri meyve salça lekesi gibi tam çıkarmıyor.

Ben beyazlara da renklilere de kullaniyorum. Yengemden gormustum. Cidden camasirlari tertemiz oluyordu. Hemen aldim ve kesinlikle super. Hatta misafirim gelmişti. Cocugunun kiyafetlerini yikamistim, deterjaninin adi ne tertemiz yapmis falan demisti..
kaç kapak koyuyorsn

Bizim eve hiç toz deterjan girmez.
Leke çıkmıyor diyenlere şaştım doğrusu.
Bizim gibi sakar karı kocanın elbiseleri,tişörtleri de mis gibi oluyor.

evet bende almakla iyi mi ettim kötü mü ettim anlamadım.:KK43:

haklı olabilirsin ama sadece deterjan değil işte suyun kalitesi kireçli olması, makine vs de etkili, kim bilir bendeki sonuç bu.

bu tarz konularınızı gerekli sayfada paylaşsanız keşke

siyahlar ve renkliler için olanlarını kullanıyorum. çokta memnunum.özellikle kokusu mis gibi

siyahlar için olanını kullanmaya başlamıştım ama kokusuna katlanamadım bıraktım. sanırım perwollün kokusundan hoşlanmayan bir ben varım.

renkliler ve siyahlar için olanı gerçekten çok iyi. pantolonlarım genelde renkli onların bile rengini canlandırdı özellikle siyahın

Siyah perwolu kotlar ve siyah tisortler gömlekler için kullanıyorum. Kışın kazaklar için pembe perwol var yumuşacık yapıyor çok memnunum. Mavi perwolu çarşaflarım için kullanıyorum. Çamaşırlarım için hep perwol kullanıyorum :) ama bi beyazları denemedim 1 kapak koyuyorum mis gibi hem renkleri değişmiyor hem de dokusu

Back
X