• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perwoll sıvı deterjan

sıvı deterjan aparatını nerden alacaım peki bilgisi olab vamı arkadaslar

merhaba arkadaslar bu benim ilk konum çok şükür bir dert değil ama sizlerin fikrini almak istedim. dün perwolln sıvı çamaşır deterjanını aldım ve ilk kez kullanacağım ama çamaşırları temiz yıkarmı die kafama soru işareti takıldı. Bilen veya kullanan var mı perwoll sıvı deterjanı.şimdiden teşekkür ederim

benim annem de perwoll kullaniyor; siyaha ayri, kirmiziya ayri olarak... cok memnun.

merhaba arkadaslar bu benim ilk konum çok şükür bir dert değil ama sizlerin fikrini almak istedim. dün perwolln sıvı çamaşır deterjanını aldım ve ilk kez kullanacağım ama çamaşırları temiz yıkarmı die kafama soru işareti takıldı. Bilen veya kullanan var mı perwoll sıvı deterjanı.şimdiden teşekkür ederim
ben kullanıyofum. siyahlar için olanını. temiz ve solmamış çıkıyor. memnunum

ben memnun kalmadım. suyu cok kiracli ise boşuna sıvı deterjan alma.
bulunduğum yerde su acayip kireçli ariel bile lekelileri zor çıkartıyor.

Sıvı deterjanlar cok kokulu oluyor alerjik bünyeler için tavsiye etmem..
Aynı şekilde yumuşatıcılarda öyle..
Ben bebek deterjanı ve yumuşatıcısı kullanıyorum.
2 kez duruluyorum..
Kızımda atopik dermatit var bende alerjik bi bünyeye sahibim..
Lekelerde işe yaramasada baska bir seçeneğim yok çünkü leke cıkarıcılarda cok tehlıkelı.

arkadaşlar sıvı deterjan aldım ama apart gerekiyormus aparat olmazsa sıvı oldugu için akıp gidiyormus.aparatım yok benim nasıl kullanılır ki?

Temizliğe gelen kadın, perwolle koltuklarımızı siliyor.
Çamaşırlara kullanmıyorum.

siyahlar için olanını kullanmaya başlamıştım ama kokusuna katlanamadım bıraktım. sanırım perwollün kokusundan hoşlanmayan bir ben varım.
bnde kokusundan dolayı bıraktım bana ağır ve tuaf geldi yumuşatıcımın kokusunu bastrdı hiiiçmi hiç sevmedim :=)))

Back
X