• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perwoll sıvı deterjan

zican

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
83
22
3
35
merhaba arkadaslar bu benim ilk konum çok şükür bir dert değil ama sizlerin fikrini almak istedim. dün perwolln sıvı çamaşır deterjanını aldım ve ilk kez kullanacağım ama çamaşırları temiz yıkarmı die kafama soru işareti takıldı. Bilen veya kullanan var mı perwoll sıvı deterjanı.şimdiden teşekkür ederim

Renkliler için olanını uzun süredir kullanıyorum, memnunum.
Beyazlar için olanından memnun kalmadım, Beyazlarıma omo sıvı kullanıyorum.

Kullanıyorum misler gibi oluyor çamaşırlarımız. Tavsiye ederim.

yıka kendin gör bence herkesin temizlik anlayışı farklı.falanca deterjandan çok memnunum diyen bir arkdaşımın çamaşırlarını görünce şok olmuşluğum var.çünkü bende tavsiyesi üzerine aldım yıkadım resmen renkleri bozuldu beyazların.

evet herkesin temizlik anlayışı farklı tabiki. Benim aldığımda mavi şişe renkliler için olanı. nekdar çlçek kulanıyorsnz acaba kullanan arkdaşlar

yıka kendin gör bence herkesin temizlik anlayışı farklı.falanca deterjandan çok memnunum diyen bir arkdaşımın çamaşırlarını görünce şok olmuşluğum var.çünkü bende tavsiyesi üzerine aldım yıkadım resmen renkleri bozuldu beyazların.
perwol mü almıştınız beyazlar için

bende siyahlar için olandan çok memnunum hem çok güzel kokuyor hem de renk atırmıyor.. ama beyazlar için olan kötü, beyazların lekeleri çıkmıyor geçen gün havluları nasıl attıysam öyle çıktı :)

Ben renkliler ve siyahlılar için kullanıyorum. Çok memnunum.. Sende dene pişman olmazsın.

renkliler ve siyahlar için kullanıyorum memnun sayılırım ama beyazlar için hala toz deterjandan yanayım sanki o daha temiz yıkıyor

Ben de yıllardır kullanıyorum. Çok memnunum çok şükür.

Beyazlar için olanı pek iyi değil ama siyahlar için olanından çok memnunum. hem çok güzel kokuyor kalıcı kokusu hemde rengini hiç ağartmadı. renkliler için olanını henüz kullanmadım ama düşünüyorum.

Ben beğenmedim. Omosıvı çok iyi. Ama koku hassasiyetim nedeniyle bingo kokusuz kullanıyorum.

Siyahlar olan içini de beğenmedim. Beyaz leke oldu. Ki çift durulma yaparım. Onun yerine arada siyahları boyuyorum.

Konuyu deterjanı almadan açsanız daha çok işinize yaramaz mıydı? =)) Artık kullanıp, kendiniz görün işte.
Ben de arada kullanıyorum, memnunum.

Konuyu deterjanı almadan açsanız daha çok işinize yaramaz mıydı? =)) Artık kullanıp, kendiniz görün işte.
Ben de arada kullanıyorum, memnunum.
evet birz ters oldu. :-) alma fikrinde değildim markete gidince deterjan bölümüne baktım ve alayım dedm

Back
X