• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perşembe günü nişanım var bu kadar kavga normal mi ?

pardon da nisanlinneyse kuyumcu neden sana bagiriyo acaba sen çokmu naz yapıyorsun da oda bıkıp bagiriyo bir düşün istersen

verdiğiniz cvplarida okuyunca simdi daha net anladım herşey sizin istediğiniz gibi olmuyo anneleri siz istiyosunuz ama süs bebek gibi dursunlar fikir vermesinler...ki nisanliniza bile sormadan bu olsun demek nasıl bir şey kalın sade hic bir şeyi olmayan yüzük demissiniz... onda bir anlam yüklü canım ne bekliyosun başka şimdiden siz boyle davranmaya devam ederseniz adam sizi çekmez bir olur iki olur ucde baba evindesiniz... çok açık konuştum ama durum boyle

evet sus dedikçe susmadı hem de ben anneler de olsun istedim o da yanında başkalarının da gelmesini istiyorsan fikirlerine saygı duymalısın saygısızlık yaptın dedi madem kimse karışmasın istiyordun o zaman kimse gelmeyecekti dedi bir de kalın yüzük istiyordum en kalını gözüme ince gibi geldi ona da kızdı ne bileyim parmağımda ince gibi geldi yüzük zaten sade hiçbir şey yok kalın olsun istedim
kalınla yazdığım kısımda bence nişanlınız haklı. mademki niyet fikir almak kimseyi dinlememezlik yaparsanız sayılmadıklarını hissederler. beni de arkadaşım alışverişe götürse beyaz mı siyah mı dese. ben beyaz dersem o siyahı alırsa bi daha alışverişe gitmem onunla. o beni süs gibi gezdiriyor demektir.
fakat aileler çok ısrarcıdır veya benim gönlümde kalanı kesin almak isterim dersiniz o zaman kesinlikle insanları her yere taşımamak lazım. ikiniz halletseniz daha az olaylı olur

Stres stres stres, geçer canım, herkes gergin, her kafadan bir ses çıkar, siz birlik olun herşey düzelir bunun daha düğün alışverişi vaaaaaar kolay gelsin

Kavganin normali mi olur ay...
Stresten bi parca fazla olur da nisanliniz da cabuk parlayip cabuk sonen birine benziyor. Hatasini cabuk anliyor gibi yanI...

Onu bunu bilmem.
Kendi istediğinde direteceksen, kimsenin fikrini dikkate almak gibi niyetin
yoksa niye yanında insanları taşırsın ki çanta gibi.
Bana hep saçma gelmiştir.

Ben kimseyi almadım yanıma çünkü kendimi biliyorum.

Bu arada nişanlın yanında birilerini istiyorsan fikirlerine de saygı duymak zorundasın derken haklı.
Bana kaldın mecbursun gibi konuşmalarıyla ve sana başkalarının yanında bağırmasıyla da haksız!

Ahhh ahhhh ne adamlar var ( tamam sayıca çok azlar doğru ama:KK53:) anlatsam öküzle mi evleniyorum diye oturur ağlarsın da
neyse anlatmayayım:KK14:

verdiğiniz cvplarida okuyunca simdi daha net anladım herşey sizin istediğiniz gibi olmuyo anneleri siz istiyosunuz ama süs bebek gibi dursunlar fikir vermesinler...ki nisanliniza bile sormadan bu olsun demek nasıl bir şey kalın sade hic bir şeyi olmayan yüzük demissiniz... onda bir anlam yüklü canım ne bekliyosun başka şimdiden siz boyle davranmaya devam ederseniz adam sizi çekmez bir olur iki olur ucde baba evindesiniz... çok açık konuştum ama durum boyle

ne alaka ya :D yüzük seçimini nişanlımla yaptık zaten kuyumcu da bana bağırmadı :D

Arkadaşlar nişanımız oldu nişan günü bana S***** G** (Defol) dedi babama söyledim aramış ne demek istiyorsun sen demiş annesi kuafördeyken aradı napıyosun sesin kötü geliyor ben de S***** G** (Defol) dedi dedim onun niyeti kötü değil strestendir dedi ben de küfür etti bana S***** G** (Defol) dedi ya dedim annene babana mı küfretti kapat da arayayım dedi hey yarabbim bir şey diyecektim saygısızlık edip olayları büyütmeyeyim dedim ama çok sinirlendim sanki basit bir şey dedi de arkadaşı konuştu benimle dış çekimlere gideceğiz yalvarıyorum sakin ol falan neyse dış çekimlerde çok eğlendik şuan her şey çok güzel ama annesi nişan günü bir trip bir trip yüzüme bakmadı neredeyse nişandan sonra da ben onun yüzüne bile bakmadım yanıma sırnaşıp durdu sarılıp durdu bir şey diyemedim artık.

çok çok normal. bizde nişanımıza 1 hafta kala küstük nişandan bir gün önce konuşmaya başladık. insan stresten birbirini yiyor. hele sen düğün aşamasını gör o günlerde yaptığımız kavgaları anlatıp anlatıp gülüyoruz. hatta ben ne olur düğüne kadar gözüme gözükme bile demiştim düşün yani. biraz uzak olun birbirinize

Arkadaşlar nişanımız oldu nişan günü bana S***** G** (Defol) dedi babama söyledim aramış ne demek istiyorsun sen demiş annesi kuafördeyken aradı napıyosun sesin kötü geliyor ben de S***** G** (Defol) dedi dedim onun niyeti kötü değil strestendir dedi ben de küfür etti bana S***** G** (Defol) dedi ya dedim annene babana mı küfretti kapat da arayayım dedi hey yarabbim bir şey diyecektim saygısızlık edip olayları büyütmeyeyim dedim ama çok sinirlendim sanki basit bir şey dedi de arkadaşı konuştu benimle dış çekimlere gideceğiz yalvarıyorum sakin ol falan neyse dış çekimlerde çok eğlendik şuan her şey çok güzel ama annesi nişan günü bir trip bir trip yüzüme bakmadı neredeyse nişandan sonra da ben onun yüzüne bile bakmadım yanıma sırnaşıp durdu sarılıp durdu bir şey diyemedim artık.

düğün nişan zamanı herkes tartışabilir ama bu küfürler , hakaretler hiç normal değil hakkınızda hayırlısı olsun.

sen bide düğün aşamasını gör bunun iki katı oluyorlar ertesi gün o kaosu yaratan onlar değilmiş gibi ördek yavrusu misali peşinden koşuyolar ;)

sizin işiniz yaş. Demedi demeyin. Küfürler, bağrışmalar, bunları bilen aileler ooooooo boşa kürek çekiliyor bence, hayırlısı olsun hakkında

Back
X