- 11 Kasım 2013
- 28
- 25
- 88
biz de hasan tekgülün hastasıyız.pvl seviye 1. bunlar çok önemli değil ama.ağır olup hafif yaşayan hafif olup ağır yaşayanlar var.çocuğun performansı büyüdükçe belli oluyor.emekleme anca gelişir.bizim kız 3.5 yaşında daha yeni başladı emeklemeye.çok şükür gene.hiç emeklemez sandığım çok oldu.daha erken emekleyenler de var tabii.çocuktan çocuğa değişiyor.kurumunuzdan memnunsanız hiç umutsuzluğa kapılmadan çalıştırın.sırasıyla herşey olacak inşallah.ben balçova egemdeyim kurum olarak.buraya çok fazla giremiyorum .çok da yoğunum.faceniz olursa arkadaş olarak eklerim sizi.onu daha sık kullanıyorum.moontorrent pre anneleri derken evrim çakıcınınki mi?ben de varım o gurupta.
Naptınız tatlım. Teşhis kondu mu tam olarak. Ne durumda kuzu kaç yaşında.Bütün yazıklarınızı okudum zor bir durum biz yolun başındayız teşhis belli değil ama bazı problemler var.. hissettiklerinizi içim sızlayarak okudum en iyi kim anlarki bizi bizden başka.. sene 2010 yıllar geçmiş her şey netleşmiş bizi ne bekliyor acaba.. o masum meleklerin hepsini güzellikler beklesin..
Çok geçmiş olsun canım. Çocuktan çocuğa değişiyor. Çok güzel yürüyenler de var ama benim kızım penguen gibi yürüyor. Tabii benim kızım komut almıyor. Zihinselimiz de ağır olduğu için bizi anlamıyor.Merhabalar kızlar, benim dünya güzeli ikiz kızlarım var, birinin gelişimi çok iyi yanlız birinde motor gereği var . Bundan dolayı bir ay önce mrdan hie periventriküler lökomolazi teşhisi konuldu. Sadece oturmuyor emeklemiyor yürümüyor yanlız göz takipleri , yemek yemesi algısı iyi . İki elini kullanabiliyor ...anka_misalli yazdıklarını birebir okudum yürümüş da maşallah ...benim kızımın ayaklarında sertlik var daha iki gündür fizik alıyoruz o da sadece eğzersiz yaptırıyorlar acaba siz de böyle yöntemle mi başladınız? Peki ileride yürürse normal yaşıtları gibi yürürler değil mi çok endişeleniyorum ...
Merhaba yeni gördüm mesajınızı. Rabbim şifa versin. Bizim en büyük sorunumuz otizm şu an. Hiç iletişim olmayınca zihinsel olarak ilerleyemiyoruzanka_misali mrb hala aktifmisiniz ?
bnmde iķi yaşında lökomalazi kizim var şuan bebegin nasıl?
İyi günler kzınızla iletişim kurabildinizmi?Merhaba yeni gördüm mesajınızı. Rabbim şifa versin. Bizim en büyük sorunumuz otizm şu an. Hiç iletişim olmayınca zihinsel olarak ilerleyemiyoruzsizin kızınız ne durumda.
İyi akşamlar kzınızın rahatsızlığı ne durumda ilerleme kaydedebildiniz mi?anka_misali mrb hala aktifmisiniz ?
bnmde iķi yaşında lökomalazi kizim var şuan bebegin nasıl?
Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah temiz çıkar sonuçlarınız. Bizdeki sıkıntı MR ile çıktı direk başka test yapılmadı.Merhaba bende 33 haftalık erken Doğum yaptım bebeğime henüz teşhis koyulmadı MR sonucuna göre beyne giden damarda kan akışı yavaş dediler şuan metabolik tarama testi verdik sonuç bekliyoruz teşhis size nasıl konuldu acaba benim bebeğim 2260 gram doğdu anne sütü alıyor şuan 2500 kilo doktor sinir sisteminde ve reflekslerinde herhangi bi sıkıntı yok dedi lütfen bilen varsa cevap yazsın
MR da sonuç olarak ne çıktıÖncelikle geçmiş olsun. İnşallah temiz çıkar sonuçlarınız. Bizdeki sıkıntı MR ile çıktı direk başka test yapılmadı.
Bende Konya da yaşıyorum bize de u hastalığın tanısı koyulursa size nasıl ulaşabilirimMR da sonuç olarak ne çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?