- 6 Haziran 2016
- 87
- 57
- 8
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yok erken doğmamıştı 37+6 yani normal sayılır ama şekeri düşük doğdu oğlum nöroloji de bunun önemli olduğunu falan sölemişti..teşhis olarak bişi demiyolar geçenki kontrolde özellikle sordum cp mi diye daha tanı falan yok dedi dr. bizde fizik tedavideki uzman drun cp mi diye sorduğunu ve bunu mrla garantilemekte fayda var dediğini söyledik onlarda zaten mr isticez ama biraz daha büyüsün annesi demişlerdi sanırım ocakta falan heralde..yani öyle işte ben bu yakınlardaki fizik tedavi merkezlerini araştırıyorum şuan rapor çıkartamasam da ücretli haftada bikere en azından götürmeyi planlıyorum tabi daha babamızın haberi yok kendi annem ben karşılarım nekadarsa dediği için ona söylemedim daha..dediğin doğru canım anneler hissediyo ben hep bişilerin ters gittiğini hissediyodum ama kendime açıklayamıyodum taa ki ayak bileğinin bükülmediğini farkedene kadar..herkes kendi kasıyo kendi bükmek istemiyo diyodu ama ben uyurken de deniyodum yine aynı..inan çok savaş verdim kaç aydır götürmek için çırpındım yemediğim laf kalmadı yok benim imanım zayıfmış çok pimpirikliymişim cahilmişim kayınvalidem öyle diyodu şimdi de bu durum açığa çıkınca kızım götürseydin ya dedi sen bize bakma biz cahiliz siz okumuşsunuz diyo suçlusu ben oldum yine anlican evet kızgınım kendime kimseyi dinlemeyip en başında götürmediğim için ama böyle demesi gerekmiyodu herneyse canları saolsun benim oğlum iyileşsin iyi olsun da gerisi mühim değil..
Merhabalar bebeği serebral palsi olup yanında beyinden kaynaklı görme sorunu olan var mı lütfen yardım edin sanki türkiyede sadece benim başıma gelmiş gibi geliyor hiçbir doktor doğru dürüst bilgi vermiyor
Canım merhabalar. Yavrun nasıl oldu ?merhaba arkadaşlar kızımda fark ettiğim bazı aksaklıklarla gezindiğim doktorlarla en sonunda bir doktor kızımın ayaklarında spastisite olduğunu söyledi mahvoldum o anda 1 hafta devamlı ağladım ama sonuç değişmedi ve neler yapabilirimin ardında gezerken sizlere rastladım çalıştığım için tüm konuyu okumam 1 haftamı aldı yazdıklarınızdan her birinizin hikayesini biliyorum Rabbim hepimizin evlatlarına güç kuvvet versin
geleyim kuzuma gökçenim 33 haftalık doğdu doğum kilomuz iyiydi ama doğum sırasında sıkıntıya girdi ve 17 gün yoğun bakımda kaldık ki bunun 2 günüde solunum cihazına bağlı geçti neyseki toparladı ve taburcu olduk gökçen de bu aya kadar çok bir şey fark etmedim yalnızca altını alırken bacaklarını çok açamıyor zorlanıyordu buna takmıştım doktor doktor bu nedenle gezindim gökçen aynı ayda doğduğu arkadaşlarıyla aşağı yukarı aynı gelişimi gösterdi 40 günlükten bu yana kafa kontrolümüz var hep yüz üstü yattı dönmelerimiz 5 ayda oldu çok rahat ve her iki yönede oturmada oldu ancak biraz daha kısa süreli gibiydi ama desteksiz ve en son biraz emeklememiz geri kaldı derken onada başladı ancak ayaklarını bir tırtıl gibi sürüyerek şu anda 11.5 aylığız düzeltilmiş 10 aylık hızlı emekliyor parmak ucu ve içe basmamız var bu nedenle ayakta duramıyor ben durdurduğumda ise 1 2 saniye kadar duruyor sağ ayak daha iyi solda daha fazla sanki bu arada henüz bu ayın 19 da gideceğiz nöroloğa randevumuzu aldım yani konmuş bir tanımız yok gittiğimizde ne diyecek bakalım mr istermi ne olur bilmiyorum daha 20 gün önce söylendi ayaklarımızda sertlik olduğu bu nedenle ancak randevu aldım bu arada boş durmayıp bir fizik merkezine götürdüm afo ile halledilebilir olduğunu söyledi hakkımızda hayırlısı her şey yoluna girer umarım bu çıktığım uzun yolda sizlerle dertleşip aile olmayı dilerim ne olur yol gösterin öğrendiklerinizi paylaşın birde sayfayı boşlamayın ben buradan çok şey öğrendim Allah hepinizden razı olsun çok yazdım iyi bakın kuzulara öpün hoşçakalın arkadaşlarım
Canımmmm görmemişim mesajını şimdi bildirim gelince gördüm. İyiyiz çok şükür bebeğim doğdu 3,5 aylık oldu. Onlarla geçiyor günlerimiz... Senin kuzun nasıl. Yurur inşallah seninki de allahın izniyle. Çok şukur baya duzeltti benimki yurumeyi. Şimdi algısı açılsın biraz iletişim kursun diye uğraşıyoruz. Kapalı kutu gibi ulaşmak mümkün değil. Rabbim inşallah o günleri de gösterir.Merhaba Anka misali seni çok merak etmiştim aniden sesin soluğun kesilmişti.Çok şükür iyiymişsiniz ve kızın yürümüş...Nasıl gidiyor fizik tedavisi devam mı?otizmde de şifalar versin Rabbim.İnşallah çok yol alabileceksinizdir.hayırlı olsun bebeğin yoldaymış.Allah sağ salim kucağına versin.
Bizim fizik devam.Henüz bağımsız yürüme başlamadı.5 yaşındayız şimdi.
Çok geçmiş olsun ne var tam olarak. Kaç aylık şu an. Rabbim bütün kuzularımıza şifa versin.Arkadaşım bebeğinin son durumu nedir benim bebegimdede erken doğuma bağlı var çok merak ediyorum
Evet 31 haftalık doğdu canımSizinkidemı erken doğmuştu bakalim herşey Allah'tan yapcak bişey yok başa gelen çekiliyor otizm yine ayrı bişey sanırım ay ne dertler var ne dertler Allah herkeze şifa versin