performans sorunu...

Yaw arkadaslar bunu birakinda ben dogumdan sonra regl olmadim. Bebegim 3 aylik oldu . 😔😔 yoksa yine hamile miyim utaniyom test almaya
Bazılaeı emzirdiği sürece adet görmez ama bu hamile kalmayacağınız anlamına gelmez. Emzirirken de mutlaka korunmanız gerekir. Eğer hamileyseniz utancınız bebeğin karnınızda büyüdüğü gerçekliğini değiştirmeyecek. Test yaptırsanız iyi edersiniz.

selamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama yaşadığım yerde sağlıkçı bir abim doğal bir karışım hazırlıyor ben eşime de aldım kullandı. Aşırı işe yarayan bir karışım.

selamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Propolis kullanın damla olanından.

Belki büyü yapılmıştır.

CETAD (Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği) sayfasına girip eğitimlerini tamamlamış bir terapist seçin ve onunla görüşün derim. Psikolojik dendiğinde insanlar hafife alıyor ama bahsettiğim siteden erkeklerdeki cinsel işlev bozukluklarının sebeplerini okuyup kabaca bir fikir edinebilirsiniz.
Çok teşekkürler, fiziki olarak liftayla çözdük problemimizi:) dediğiniz derneğe de bakıcaz bizde

Canım keçi boynuzu deneyin kaynatıp suyunu içsin inşallah faydasını görürsünüz denemek istersen özelden yaz ayrıntılı anlatıyım inşallah

Canım keçi boynuzu deneyin kaynatıp suyunu içsin inşallah faydasını görürsünüz denemek istersen özelden yaz ayrıntılı anlatıyım inşallah
Doktora gitmeden önce bi süre denedik ama yararı olmadı 😕

Keçi boynuzu pekmezi veya özü kullansın işe yarıyor canım en azından doğal ama haplar hakında yorum yapamayacağım bence doktor önerisiyle alsa daha iyi olur öyle şeyler sonuçta zararlı olabilir bence kendi kafasına göre bişey kullanmasın birde stres edip kafasına takmasın
Geçer inşallah hayırlı günler diliyorum 🌺
Yok yok kafamıza göre almadık doktor önerdi yoksa kulaktan dolma almazdık.. Erkeklerin olmuyo kafaya takma olayı da kötü etkiliyo maalesef..

Maalesef günümüzde hormonlu gıdalar, kimyasallara maruz kalmaktan ve oturarak çalışılıyorsa bir de erkeklerde hem ereksiyon problemi hem de sperm kalitesi düşüklüğü yaşanıyor. Bence vakit kaybetmeden doktora görünsün. Doktorlar genelde vitamin takviyeleri ile spor ve diyet öneriyor .. 5-6 ay içerisinde hiçbir problem kalmıyor
Haklısınız. Oturarak çalışmanın böyle zararlar verdiğini bilmiyodum ama çok şaşırdım neyse ki ayakta çalışıyo. Doktor da kanda her şeye baktı hormonlar vitaminler vs sorunsuz çıktı. Önerdiği lifta hapı aldık işe yaradı 🤩

Ereksiyon probleminin dereceleri, derecelerine ve sebebine göre de farklı tedavileri var. Oradan buradan duyup denediğiniz şeyler işe yaramadıkça özellikle de psikolojik yönden durumu daha kötü hale getirebilir. Bu konuda yapabileceğiniz en iyi şey cinsel terapi eğitimi de almış sizi doğru yönlendirebilecek bir üroloğa gitmek. İstanbulda yaşıyorsanız özelden ulaşın, bir doktor tavsiyesinde bulunabilirim.
Çok sağolun 🙏🏻 bi kaç keçiboynuzu vs dışında öyle bi girişimimiz olmadı bi süre sonra da doktorda aldık soluğu. Verdiği lifta hapla çözüldü sorunumuz şükür:)

İstanbulda yasıyorsanız fatih çapa hastanesındekı üroloji bolumune basvurun. O tarz ilaçlar kalp krizi inme gibi seylere sebep olabiliyor. Her ınsan kendisine has biyolojik yapısı onda kotu etkı gostermeyen sende gosterebılır ve bu riske arılacak birsey değil
Tabi ki öyle zaten ürolog önermese asla almazdık. Gerekli tüm testler yapıldı ve bu ilaç diğer bilnen o tarz ereksiyon ilaçlarından çok daha güvenliymiş.

BizDede böyle sorun olmuştu eşim inşaat sektöründe çalışıyor işçilerin yemeğine şap atıyorlarmış 😂 o da yiyince olmuş sizinde öyle bir probleminiz varsa ondan oluyordur belki
Bİ yaşıma daha girdim gerçekten yapıyolar mıymış böyle bişey 😯🫢 öyle bi işte çalışmıyo bi gün denk gelirse de istemem o sektörü artık 🤣

Normalde kaç aylık evlisin son 3 da böyle şeyler yaşadın bunu merak ettim.
Doktora gitmiş siniz sanırım bence doktorun söylediği ilaç dışında bir şey kullanmayın su internette televizyondaki saçma haplar bana hiç bir zaman mantıklı ve doğru gelmez doğal kürler var mı bu konularda bilmiyorum ama destekleyici olarakta kullanabilirsin.
Bu durumlar her zaman olabilir bizimde başımıza kendi vücudumuzun getirdiği problem olabiliyor yorgunluk bence bu durumlarda çok önemli ve sırf olsunda yapalım gibi olursada bence çok keyifli şeyler olmuyor herşeyi akışına bırakmak gerek bazen yada başka şeyler de deneyebilirsiniz bazen ilişkiye girerken monoton olmakta iyi değil farklı şeyleri deniyebilirsiniz sadece tavsiye tabi bunlar geçmiş olsun bir önce duzelirsiniz inşallah
7 yıllık evliyiz:) zaten hayatta güvenemem öyle tvde radyoda satılan şeylere sağlık bu sonuçta doktorun verdiğini aldık. monotonluk da kötü anlamda etkiliyo tabi onun içinde yapcaz bişeyler 🫠 ilacı aldık mutluyuz bu aralar 🤭

Canım bu bildiğin e vitamini. Bunu çok kimse bilmiyor. Performans arttırıcı olarak düşünme bunu. Bu hücre yenileyici ve sperm sayısını arttırıyor. O işe yaramazsa bunu kesin dene.

Vitamin E for Healthy Sperm Count​

Vitamin E is an antioxidant that is the key to healthy skin and hormonal balance. However, you may not know that it has also been dubbed the “sex vitamin”, due to its role in the production of testosterone and its ability to improve sperm function. Vitamin E increases blood flow and oxygen to the penis, resulting in better erections as well. Because of its antioxidative anti-aging properties, Vitamin E also improves male vitality and vigor by slowing down the aging process.
Meali;
Sağlıklı Sperm Sayısı için E Vitamini
E vitamini, sağlıklı cilt ve hormonal dengenin anahtarı olan bir antioksidandır. Bununla birlikte, testosteron üretimindeki rolü ve sperm fonksiyonunu iyileştirme yeteneği nedeniyle “seks vitamini” olarak da adlandırıldığını bilmiyor olabilirsiniz. E vitamini penise giden kan akışını ve oksijeni artırarak daha iyi ereksiyon sağlar. Antioksidatif yaşlanma karşıtı özellikleri nedeniyle, E Vitamini yaşlanma sürecini yavaşlatarak erkek canlılığını ve canlılığını da artırır.

Valla lifta o kadar çok işimizi gördü ki şimdilik ihtiyacımız kalmadı 🫶🏻 teşekkür ederim öneri için

X