Merhaba. Ilk once ilaçlara geçmeden bunun en buyuk nedeninin psikolojik olduğunu bilin. Her çift bence yaşar. Bir ara çocuk için tedavilerde o kadad gorev hali almişdi ki artik eşimde sertleşmekle birleşme aninda sonmesi bir oluyordu. Bir iki kere tekrarlayinca bu durum artik ilişkiye başlar başlamaz eşim geriliyordu daha birleşme yok eşim boncuk boncuk terliyordu. Ve sonuç yine negatif. Ben bunun psikolojik oldugunu anladim. Eşime çocuk duşuncesini askiya alalim dedim ve o siralar adet doneminde ilişki olamadigi için on sevişmeyi uzattikca uzattik. Ben de internetden hatta nasil dişiliğimi daha fazla gosteririm, nasil utanmami yenerim adli makaleler okudum
ve resmen yuksek performansla adami uçurdum
ilişkide sonen eşimle 5 gun ard arda sevişmelerimiz oldu birleşme olmadan. Hepsinde de boşalma oldu dişariya sorunsuz şekilde. Sonrasi zaten kendiliginden geldi. Kendine guveni geri geldi mi herşey yerine oturuyor. Tabi bunun hastalik boyutlari da var. Ilaç gereke bilir. Siz yine de ilişkinize farklilik getirin. Nebileyim erotik şarki, mum işiği, seksi gecelik, başdan çikarici parfum ve saire