- 22 Eylül 2022
- 5.641
- 15.948
-
- Konu Sahibi eylemelmas
Mahmut ağlancak halime gülüyorum. Sayemde 2 kat daha evi su götürüyor altım ve onun altı. Masrafım 30 binin üstündeKahkaha attimbsnsns git yüz hadi diyo ya ahaha bukadar gülmemiştim Allahta sizi güldürsün
Şey yapılmış şeyin davası olmazmış çıkacağı varmış kiyamam ya . Allahim beterinden korusunMahmut ağlancak halime gülüyorum. Sayemde 2 kat daha evi su götürüyor altım ve onun altı. Masrafım 30 binin üstündeşuan ağlayarak kahkaha atıyorum.
G.te giren şemsiye açılmazmış derler ama bendeki şemsiye açılmakla kalmadı rüzgar vurmuş gibi arkaya esniypr bacımŞey yapılmış şeyin davası olmazmış çıkacağı varmış kiyamam ya . Allahim beterinden korusun
Gözü olanın götu çıksın kem gözden korusun rabbimG.te giren şemsiye açılmazmış derler ama bendeki şemsiye açılmakla kalmadı rüzgar vurmuş gibi arkaya esniypr bacımbaşa gelen çekilir
Genelleme yapmayın bence ben gayet zevk alıyorum ve tutkuyla yapıyorum. Karşımdakinin zevk aldığını görmek bana daha fazla zevk veriyor ve tahrik olmamı sağlıyor.Bence hiç kimse sürekli zevkle yalamıyodur kuzum ama bellide etmiyodur miğdesinin bulandığını.
Bende ağzıma almaktan zevk almam ama eşimin zevk aldığını görmekten haz duyarım.
Birde boğazının sonuna kadar alma yarıya kadar al mesela bol bol tükürük yapmaya çalış. Etrafını felan yala.
Onun için özel spreyler var başka tatlar veriyor onları dene.
belki eşin yapmamandan çok pis gibi düşündüğünü düşünüp bozuluyodur. Mesela sen oraldan zevk alsan yada öpüşmekten ama o miğdem bulanıyor dese sen ne hissedersin?
Bölgeye göre değişiyor muymuş adıCanım guneydogulu olduğum için oralin ne olduğunu bilmiyom desem dalga geçmeyin ama
10 yıllık evliyim aaa önümüzde ki ay 11 yıllık evli olacağızYok oral seks içinde kullanılıyor o jeller üstünde yazıyor zaten zararı yok
Esin isteklimi.Neredeyse bir aydır bu oral konularını yorumlarıni okuyorum. eşimi çok seviyorum ama yapmaya bir türlü karar veremedim.
Hareketlerinden anlıyorum yapmamı istiyorEsin isteklimi.
Benim esim sevmiyor. Bense merak ediyorum nasil oluyor diye
Neredeyse bir aydır bu oral konularını yorumlarıni okuyorum. eşimi çok seviyorum ama yapmaya bir türlü karar veremedim.
Yap gitsin kiz. Bende merak ediyorum işte. Belki şuan utaniyordr bilmiyorum. Zamanla olur belki. Bende işlemeye calisiyorum soz arasinda. Hastanedeki kadinlar diyorki yapiyorlarmiş falan diyeHareketlerinden anlıyorum yapmamı istiyor
Bilmiyorum çekiniyorum))Yap gitsin kiz. Bende merak ediyorum işte. Belki şuan utaniyordr bilmiyorum. Zamanla olur belki. Bende işlemeye calisiyorum soz arasinda. Hastanedeki kadinlar diyorki yapiyorlarmiş falan diye
Bilmiyorum çekiniyorum))