- 1 Ağustos 2023
- 26
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi eylemelmas
Sizde yalamayinPartenirimin penisini ağzıma alıp yaladıgımda midem bulanıyor ve artık aramızda sorun olmaya başladı zevk almak istiyorum karsimdakini tatmin etmek istiyorum.ama midem bulaniyo yalamaktan siz nasıl zevk alabiliyorsunuz
Tmda karşımdaki illa yalamami istiyor onu tatmin etmek istiyorum ama midem bulaniyoSizde yalamayin
Yanliş oral mi yapiyosun olabilir miTmda karşımdaki illa yalamami istiyor onu tatmin etmek istiyorum ama midem bulaniyo
Zararlı olmaz mı yaMeyveli kayganlastiricilar var onlarla deneyebilirsin hem güzel kokuyor hem tadı güzel oluyor o şekilde bulantı olmaz diye düşünüyorum
Erkek üye olduğunuz o kadar belli ki okur okumaz sanki hemen cinsiyetiniz belirdi gözümde üyelik açar açmaz iki cinsellik konusuPartenirimin penisini ağzıma alıp yaladıgımda midem bulanıyor ve artık aramızda sorun olmaya başladı zevk almak istiyorum karsimdakini tatmin etmek istiyorum.ama midem bulaniyo yalamaktan siz nasıl zevk alabiliyorsunuz
Sorumu sormak için üye olmuş olabilir miyimErkek üye olduğunuz o kadar belli ki okur okumaz sanki hemen cinsiyetiniz belirdi gözümde üyelik açar açmaz iki cinsellik konusu
Tşk ederim yardımcı olduğunuz içinTabii ki zevkli, partnerinin zevk almasını sağlıyorsun, ona mutluluk vermek zaten büyük bir zevk. Partneriniz temizse ve kokmuyorsa mideniz bulanmaz, eğer bahsettiğiniz öğürme refleksi ise zamanla alışıyorsunuz. Af buyurun yaparken tamamına gerek yok. Yapmak istemiyorsanız yapmayın, kimse sizi zorlayamaz.
Belki ilk defa birlikte oldum ilk defa böyle birşey le karşılaştım zamanla alışırım diye düşünüyorumYanliş oral mi yapiyosun olabilir mi
Partenirimin penisini ağzıma alıp yaladıgımda midem bulanıyor ve artık aramızda sorun olmaya başladı zevk almak istiyorum karsimdakini tatmin etmek istiyorum.ama midem bulaniyo yalamaktan siz nasıl zevk alabiliyorsunuz
Hoşgeldin ekşi sözlük yazarıPartenirimin penisini ağzıma alıp yaladıgımda midem bulanıyor ve artık aramızda sorun olmaya başladı zevk almak istiyorum karsimdakini tatmin etmek istiyorum.ama midem bulaniyo yalamaktan siz nasıl zevk alabiliyorsunuz
Umarim zamanla alişirsinizBelki ilk defa birlikte oldum ilk defa böyle birşey le karşılaştım zamanla alışırım diye düşünüyorum
Kendi adınıza konuşunuuz lütfennBence hiç kimse sürekli zevkle yalamıyodur kuzum ama bellide etmiyodur miğdesinin bulandığını.
Bende ağzıma almaktan zevk almam ama eşimin zevk aldığını görmekten haz duyarım.
Birde boğazının sonuna kadar alma yarıya kadar al mesela bol bol tükürük yapmaya çalış. Etrafını felan yala.
Onun için özel spreyler var başka tatlar veriyor onları dene.
belki eşin yapmamandan çok pis gibi düşündüğünü düşünüp bozuluyodur. Mesela sen oraldan zevk alsan yada öpüşmekten ama o miğdem bulanıyor dese sen ne hissedersin?
Çok güzel anlatınız ya hani kendimi hazır histemek için sordum bu soruyu midemin bulamasini istemiyorum çünkü haklısınızBence hiç kimse sürekli zevkle yalamıyodur kuzum ama bellide etmiyodur miğdesinin bulandığını.
Bende ağzıma almaktan zevk almam ama eşimin zevk aldığını görmekten haz duyarım.
Birde boğazının sonuna kadar alma yarıya kadar al mesela bol bol tükürük yapmaya çalış. Etrafını felan yala.
Onun için özel spreyler var başka tatlar veriyor onları dene.
belki eşin yapmamandan çok pis gibi düşündüğünü düşünüp bozuluyodur. Mesela sen oraldan zevk alsan yada öpüşmekten ama o miğdem bulanıyor dese sen ne hissedersin?
Yapmayın oral seks?Partenirimin penisini ağzıma alıp yaladıgımda midem bulanıyor ve artık aramızda sorun olmaya başladı zevk almak istiyorum karsimdakini tatmin etmek istiyorum.ama midem bulaniyo yalamaktan siz nasıl zevk alabiliyorsunuz