- 1 Ağustos 2023
- 26
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi eylemelmas
İnandirmk zorunda dglm yeni üye oldum zatenÜstte ilk defa ilişkiye girdim demişsiniz peşine evli olduğunuz çıktı onun da peşine boşandığınız çıktı. İnandırıcı değil sorry
Tamamdır Eylemcimİnandirmk zorunda dglm yeni üye oldum zaten
Adam temiz mi bundan emin misin,, temizse ön yargıların yüzünden oluyordur. Cinsellik çok temiz bir şey değil, bir sürü sıvı birbirine karışıyor bedenler arasında bunu kabullenmek lazım, bir de ekstra pislik bulunmaması lazım. Oral öncesi bir duş ya da genital temizlik önemlidir.Partenirimin penisini ağzıma alıp yaladıgımda midem bulanıyor ve artık aramızda sorun olmaya başladı zevk almak istiyorum karsimdakini tatmin etmek istiyorum.ama midem bulaniyo yalamaktan siz nasıl zevk alabiliyorsunuz
Muhtemelen ilk deneyimlerinizi yaşıyorsunuz, kadınlar tabularından kurtulup işin keyfini çıkar aya başlayana kadar biraz zaman geçiyor. Lütfen size zorla bir şey yaptırılmasına izin vermeyin, oynaşmak istemiyorsanız oynaşmayın, zorla olmaz bu iş.Bn neden zewk almiyorum peki
Oral sevişmede vazgeçilmez bazı insanlar için, keyifli de bir şey. Bence midenizin bulanmasında sadece organ etkili değildi, boşandığınıza göre zaten ciddi sorunlar vardı. Sorunlarının olduğu insanla keyif alarak sevişmek çok da mümkün değildir.Bn gercktn kadınım sadece bir Ewlilik yaptım eşim o oral konusunda çok ısrarcı oluyordu bn red edincede aramıza soğukluk giriyordu sadece dedim acaba diğer kadınlarda bnm gibi flnmi
Hemen hemen her evliler oral yapıyor bunu burda da hergün okuyoruz biliyoruz ama bu şekilde iğrenç ve zorla yaptırması insanlık dışıdır, bunu zorla yaptıran kadını cinsel obje olarak görüp istediğini yapmak ve yaptırmak isteyecektir.Çok özür dileyerek, konu sahibinin erkek olduğunu düşünüyorum o ayrı da insanlık dışı olan konu oral yapmak mı zorla yaptırılması mı? Merak ettim
Haklısınız evet merakımdan sordum, teşekkürlerHemen hemen her evliler oral yapıyor bunu burda da hergün okuyoruz biliyoruz ama bu şekilde iğrenç ve zorla yaptırması insanlık dışıdır, bunu zorla yaptıran kadını cinsel obje olarak görüp istediğini yapmak ve yaptırmak isteyecektir.
Sorumu sormak için üye olmuş olabilir miyim
bir evlendim boşandım yazıyorsun bir ilk defa yaşamış yada ilk defa yaşayacakmış ha birde oralı bilmiyorsun öylemi fake olduğun kabak gibi ortada bari çelişkili yazmaÇok güzel anlatınız ya hani kendimi hazır histemek için sordum bu soruyu midemin bulamasini istemiyorum çünkü haklısınız
Güney doguyla ne alakası var ben de doğu anadoluluyum çok şükür her pohtan haberimiz var
Ben ilk başta iyyy demiştim daha sonra benim ex müptelası oldun demisti şerefsiz hahaahahhahaBence hiç kimse sürekli zevkle yalamıyodur kuzum ama bellide etmiyodur miğdesinin bulandığını.
Bende ağzıma almaktan zevk almam ama eşimin zevk aldığını görmekten haz duyarım.
Birde boğazının sonuna kadar alma yarıya kadar al mesela bol bol tükürük yapmaya çalış. Etrafını felan yala.
Onun için özel spreyler var başka tatlar veriyor onları dene.
belki eşin yapmamandan çok pis gibi düşündüğünü düşünüp bozuluyodur. Mesela sen oraldan zevk alsan yada öpüşmekten ama o miğdem bulanıyor dese sen ne hissedersin?
La sen nasıl bisey oldun cemos 1 sen 2 buralarda mı görecektim seniKendi adınıza konuşunuuz lütfenn
12 yıllık evliyim 5 kez yapmadım:)))Hemen hemen her evliler oral yapıyor bunu burda da hergün okuyoruz biliyoruz ama bu şekilde iğrenç ve zorla yaptırması insanlık dışıdır, bunu zorla yaptıran kadını cinsel obje olarak görüp istediğini yapmak ve yaptırmak isteyecektir.
Ben ilk başta iyyy demiştim daha sonra benim ex müptelası oldun demisti şerefsiz hahaahahhaha
4 defa yaptın o zaman12 yıllık evliyim 5 kez yapmadım:)))
Bu oralı bir benim eşimmi sevmiyorPartenirimin penisini ağzıma alıp yaladıgımda midem bulanıyor ve artık aramızda sorun olmaya başladı zevk almak istiyorum karsimdakini tatmin etmek istiyorum.ama midem bulaniyo yalamaktan siz nasıl zevk alabiliyorsunuz
Naaaapim napimmmöö Mahmut. Evimi su basmış yarınlar yokmuş gibi evi temizleyip kocama koşuyorum. Kaç kere gelecem dünyayaLa sen nasıl bisey oldun cemos 1 sen 2 buralarda mı görecektim seni
Ay ciddimi canim geçmiş olsun inş önemli birsey yoktur sevişmeyin düşündüğüne gore yokturNaaaapim napimmmöö Mahmut. Evimi su basmış yarınlar yokmuş gibi evi temizleyip kocama koşuyorum. Kaç kere gelecem dünyaya
Ay ciddimi canim geçmiş olsun inş önemli birsey yoktur sevişmeyin düşündüğüne gore yokturokadar haklisinki olan olmus. Sıkma canını bidaha olmaz ins. Konuya bak dualara bak
Kahkaha attimValla sabah bi kalktı eşim bana sesleniyor. Aşkım gel seni yüzmeye götürüyorum diyor. Ciddi ciddi denize gitcez sandım yataktan kalktım koridora çıkardı git yüz hadi dedi. 2 3 saat su temizledik evden