Pembik gelinler

İşin kısacası o evde olan her eşya her tutum abartıydı bana güven vermedi abartılı geldi
İstediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz
İşin doğrusu bu kadar tepki alcağımı bilsem açmazdım konuyu
Yanlız bunuda biliyorum
Benim gördüklerim karşısında burada karşı yorum yapan herkes gülsem mi ağlasam mı derdi

Bunun bir dayatma ya da öğrenilmişlik olduğunu söylemişsiniz, ee böyle olması o insanları görgüsüzlükle suçlamanıza engel olmalı halbuki.. Evet öğrenilmişlik olması da çok normal değil mi zaten? Daha doğduğu andan itibaren kızlar pembeye erkekler maviye sarmalanıyor, kızlar pembe panjurlu ev hayaliyle büyütülüyor.. Doğal olarak zevklerinin ve hayal dünyalarının bu yönde gelişmiş olması şaşırtıcı olmamalı. Dahası bu sadece basit bir zevk tercihinden de ibaret olabilir. Biraz küçümseyici ve aşağılar tarzda yazmışsınız. Bence bu açılardan bakarsanız daha hoşgörülü olursunuz ki bu da daha tercih edilesi bir tavır bence..

Sokaklarımız leş gibi
Evimde beyaz ve krem ağırlıklı olan biri olarak Binalar sıvaydı dökük pis yada iç karartan tonlarda sokaklar keza öyle araba tümsek, çöp üçlüsü kaplamış. Bırakın da insanlar evlerini dilediğince yapsın .. Ve bir not gelin evine kayınvalide arkadaşlarını davet ediyorda konu sahibi ve gibileri niçin evin hanımı dururken sen hayırdır demiyor? Ama malzeme lazım tabi.. Bir de arkası yarın yapmış, isterseniz anlatırım falan hiç yakıştıramadım konu sahibine yaşına binaen..

Son düzenleme:
esergry

Kucuklukten beri pembe asigi idim
Soguttular hatta igrendim desem yeridir

En sevdigim yorumlar bunlar iste..
Kinadigimiz basimiza gelmeden de ölmeyiz biz simdi?
Yoksa Aleyna gibi sim mi kusacagiz pembik yuvamizda??
Aleyna mı yapma bunu karşiim.

son sayfaya bitane daha gelmiş pembik savar, hayor daha evimi görmeden etmeden böyle konuşuyorlar ya daha da komik oluyorlar farkında değiller djfj

Bazı konularda inanılmaz katı olabiliyorum
Adetlerden geleneklerden nefret ediyorum
İki kızım var hiçbir kalıba göre büyütmemeye gayret ediyorum
Bu sene 18 yaşındaki kızım kendi isteği ile kulağını deldirdi
Asla onunların yerine karar verp müdahe etmedim
Tüm klişelerle ciddi bir problem yaşıyorum
Bunun altında nasıl bir psikolojik tranva gizliyse artık

iyi de bu durumdan size ne? kızın hayati tehlikede olduğunu falan düşünüyorsanız tamam diyeceğim.

hiç demezdim emin olun. herkes gibi biz de karşılaştık o evlerle. ama sizin gibi mevzu etmedik. herkesin kendi zevki

Gelin hanım özenmiş sevmiş yapmış. Milleti renkli cicili bicili seyler uzerinden elestirmek cok sığ bir davranis. Tablet de kimin fikriyse gerçekten hoşmuş.

Bana bu kadar seyin icinde garip gelen kv nin gelinin evine misafir çağırması. Sizin de buna iştirak etmeniz. Düğüne gidilir cunku dugun sahibi sayilir kv. Oglunu evlendiriyor. Ama ev gezmesine gelin hanım cagirmadiysa çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…