- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
Milana22 gayet guzel ozetlemis durumu..
Ben de sevmiyorum; birbirileriyle tamamen ayni evler olusturmalari, evlendim diye delirmeleri, dunyadaki tek basarinin evlenmek oldugunu dusunmeleri vs, acıyorum hatta bazen.. Kendi zevkiniz, hayat anlayisiniz yok mu, bu mudur yani diyorum mesela kendi kendime..
Ama mevzu bu degil, konu sahibi bunu hic de boyle ifade etmedi..
Burda aksi yorum yapanlarin mutlaka pembik olmasi gerekmiyor yani @1907 , insanlar üsluptan da rahatsiz olabilir, cumlelerden de..
Toplumdaki kadina dayatilan rol konusunda benim kadar kimse sinir olamaz herhalde :) ama bu sekilde anlatilmaz bu
Ya gecenlerde markete gittik , tanitim yapan bi kadin cevirdi bizi , meyveli yogurt tanitiyor , esimde cok sever hemen durdu bakti kadinla konusuyor falan
Kadin bana döndü , sunumlara apayri bir guzellik katiyor minvalinde bisey soyledi , esimle birbirimize baktik , sobra donduk kadina baktik , ne demek istediginizi anlayamadik dedik
Kadin hani tatli falan yapiyorsunuz ya dedi , biz yine esimle birbirimize baktik , kocacim kac kac kac dedim , kadin beni pembik gelin sandir
Hic de oyle bir goruntum yok ama adam da anlamadi , pembik gelin nde demek diyor , actim instadan gosterdim , bizim acilen ulkeden gitmemiz lazim dedi