Tabii ki kendi istekleriyle oluyor. Şimdi siz zorla, o kadar ıncığı cıncığı temizleyip düzene koyabailir misiniz? Ben hiç uğraşamam, evim de aşırı pratik bu yüzden. Sunum filan bunlara dikkat etmek için cidden içinden gelmesi lazım. Bana da aşırı saçma geliyor, ben yapmam, Yapanı içimden yadırgarım ama bana ne yani.Yani sence çoğu gelinimiz kendi zevleriylemi bu şekilde döşüyor evlerini
Bunca saçma adetlere mağruz kalıyor
Bunlar hepsi kendi istekleriyle mi oluyor
Pembe severim diyen görmedim konuda.Pembik gelinler konudan rahatsız:)))
ben seni anladım.çoğu kendi zevkiymiş gibi döşüyor.halbuki birbirinin aynı.ve işin haddinden fazla abartılması. bknz:kapı zili düğmesi pembe.konu sahibin bahsetmek istediği bu.yoksa kimsenin evine koltuğuna vs birşey dediği yok.yani en azından ben öyle anladımYani sence çoğu gelinimiz kendi zevleriylemi bu şekilde döşüyor evlerini
Bunca saçma adetlere mağruz kalıyor
Bunlar hepsi kendi istekleriyle mi oluyor
yeni gelin evi gezdirilir genelde. biri yeni eve taşındığında filanda gezilip bakılır genelde siz tercih etmiyo olabilirsiniz tabi normalPeki bizi çaya çağırarak hiç talep olmadığı halde gelininin evini gezdirerek ne umuyor
Böyle gösteriş budalalığı inanın ben olmasam bile karşılığını bulur
valla ben hiç öyle anlayamadım, hadi derdi o iki ara bir dereye kv ile gelin de can ciğer kuzu sarmasıydı ya da bize öyle yansıttılar demek ne demekben seni anladım.çoğu kendi zevkiymiş gibi döşüyor.halbuki birbirinin aynı.ve işin haddinden fazla abartılması. bknz:kapı zili düğmesi pembe.konu sahibin bahsetmek istediği bu.yoksa kimsenin evine koltuğuna vs birşey dediği yok.yani en azından ben öyle anladım
En sevdigim yorumlar bunlar iste..
konuyu tekrar okuyordum.düzenleme yapmış son paragrafda.valla ben hiç öyle anlayamadım, hadi derdi o iki ara bir dereye kv ile gelin de can ciğer kuzu sarmasıydı ya da bize öyle yansıttılar demek ne demekkonu sahibi arkadaşları ile yaptığı dedikoduyu burda devam etttiririmm dedi ama tutmadı, bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?