- 7 Ağustos 2017
- 9.912
- 35.849
- 28
- Konu Sahibi MeltemMelo
Ee hem 2014 yılında ki sozlunde sana küfür ediyor .şimdiki eşinde sana küfür ediyor.... Sen neden hep küfürbaz insanlarlasin ? |
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee hem 2014 yılında ki sozlunde sana küfür ediyor .şimdiki eşinde sana küfür ediyor.... Sen neden hep küfürbaz insanlarlasin ? |
Size şu kadar diyeyim, gençliğinizi daha fazla heba etmeyin, size de yazık evladınıza da yazık ailenize de yazık, evladınız sarhoş bir babanın, sürekli aşağılanan bir annenin yaşadığı evde büyümeyi hak ediyor mu?Ben sadece o kadar o konuyu unutmusum ki bir den böyle bir şey söylenince karıştırıyorsunuz dedim yoksa rencide ettiğinizi düşünmedim . Benim bu evlilikte yaptığım tek hata sürekli gidip gelmelerim oldu haklısınız . Ama ben her defasında cok sevdiğim ve düzeleceğini düşündüğüm için geri döndüm bebeğimiz vardı babasından ayrı kalsın istemedim. Ama o beni hiç sevmemiş . Hep o evde yatak odasında tek basında oğlumla oturdum cunku beni takmıyordu içiyordu normalde görseniz bu adam mı içiyor bu adam mı böyle dersiniz ama evin içini kimse bilmiyor. Son şansımızdı artık ailemi daha fazla üzemezdim o da bu şekilde yaşasın davransın istedim ama o istediğini yaptı . Kendimi o evin kadını gibi hiç hissedemedim 2 senelik evliym evlilik nedir yaşayamadım onca olaydan toplasan 7 ay aynı evde kaldık . O da parça parça. Hem beni sevsin istedim sevmesem senle asla olmam o kadar gittin dön demezdim dedi . Ama en son gelişimdede hayatı içkiydi düşünün gecenin bi vakti içmiş eve geliyor. Ailesine hakkımda bu orospu yine anasına kaçtı gelmedi yazıyor ablasına hakkımda mal diyor ve hala o evde olmam gerektiğini savunuyor .. ve ben herşeye rağmen babalar günü diye gittm onda bile yok 12 de gelmedin 3 te geldn diye evden gidiyor ve ben de anneme geri dönüyorum. Cunku cok yoruldum cok 28 yaşında psikolojim bitik ve hala bugünki mesajı annen için herşeyi yaptın..
Haklısınız çok teşekkürlerSize şu kadar diyeyim, gençliğinizi daha fazla heba etmeyin, size de yazık evladınıza da yazık ailenize de yazık, evladınız sarhoş bir babanın, sürekli aşağılanan bir annenin yaşadığı evde büyümeyi hak ediyor mu?
Çocuklu olup yalnız yaşayan, evladına hem analık hem babalık yapan bir sürü kadın var, çok da güzel evlatlar yetiştiriyorlar, oturun ciddi ciddi düşünün ve karar verip uygulamaya geçin, ya böyle bir hayatı yaşamaya devam edeceksiniz veya artık hayatınızı elinize alıp hak ettiğiniz gibi güzel yaşayacaksınız.
Eşimle 2018 yılında tanıştım hanımefendi doruk evlendi kızı bile var nereden ne cıkaracağınızı şaşırmayın lütfen.Ben size inanmadım ya bence doruk aynı doruk .sozlun şimdiki eşin .....lafı cevirdiniz gibi geliyor.zaten inanmak zorunda da değilim .
Nasıl bir hayatın olmuş ya. Kaç kurtar kendini cidden. Boşan gitsinEvet çok konu açtım buraya coğunuz beni yargıladınız , cok kızdınız haklıydınız da fakat insan yaşamadan anlayamıyor bazı şeyleri yorum yapan taraf ben olsaydım kesin ben de o şekil konuşurdum eminim. En son olaydan sonra ben evi terketmedim yaşamaya devam ettim. Eş kişisi her gün içmeye devam etti her içkisine ses cıkarmadım beraber dışarı cıkarır cocugu gezdirir akşm eve girerdik sonra eve gelir yatardık aramız düzeldi sanmıştım ki iki gün ard arda işten eve içkili bi şekilde gelince rahatsız oldum içkili gelmesine rağmen evde devam etmesi aramızı bozdu . Kendi iş yeri olduğu için ailesi de orda olduğu için oğlumu da o gün işlerim oldugu için onla gönderdim aramız cok iyiydi fakat akşm geldiğinde alkollü olduğunu anldım ve bagırmaya başladım artık yeter bıktım sustukca içmeye devam ediyorsun cocuk kucagında alkollü geliyorsun eve gelip devam ediyorsun para kazanamıyorum diyorsun içkiye her zaman paran var cocuguna oyuncak al diyince zoruna gitti bahaneyle evden gitti geldiği gibi . Akşam 8 de evden cıktı gece 1.30 da zil zurna sarhoş bi şekilde eve geldi ben yatak odamı kitleyip içerde durdum geldiğinde o saate kadar da bana sürekli hata yaptın beni eve almadın gibi saçmalıklar yazıyordu ki öyle bir şey yok. Eve geldi 15 dk sonra horlama sesi duydum önce kapıyı aç dedi defalarca açmadım . Uyuduktan sonra kapıyı açtığımda iç çamaşırları kıyafetleri holde gördüm salona gittiğimde salonun ortasında yerde cırılcıplak yatmıs sızmıştı şok oldum ve banyoda bira şişesi vardı. Hemen videoya aldım. Sonra telefonunu alıp Bakmay başladım uzun zaman sonra. Ben 10 gün öncede yine alkolden evden gitmiştim 7 gün gelmemiştim beni sürtükten cıkarmamıştı. Meğersem ben evden gidince eve girmek bilmeyen oymus sürekli içmiş. Ailesi bunu bilmesine rağmen boşver gelirse gelir işine bak demiş sürekli mesajlarda eşim ailesine bu orospu hala anasında gelmedi yazıyor babası da boşver işine bak diyor. Eve geldiğim gün de tekrar anneme geri dönmüştüm cunku gece 11 e kadar gelmemişti. Babasına da mesaj yazmıs baba eve mi geleyim iş yerine mi babası da eve git soru sorarsa direk çık ve bir sürü yakaladığım durumlar ama kadın olayı kesinlikle yok hiçbi zaman da olmadı. Ben bunları da okuyunca sabah eş işe gittiği an cocugumla eşyalarımı toplayıp evden gittim. Ve gittiğimi öğrenince söyledikleri şunlardı: anan için yaptın, plan yaptınız evden kaçmak için, sen karı mısın sürekli evden gidiyosun, oğlumdan beni ayırmak istediniz oğlumu kaçırdınız vb . 2 gün sonra babalr günüydü ve ben yine vicdanımdan dolayı dedimki eve git geçen sene de ayrıydınız cocuguyla olamadı bu sefer olsun. Ama adam öyle inat ve kindar ki istediği saatte gelmedim diye ‘öğlen 2 de evden cıktıgım ıcın yolda olduğumu bavulumun da olduğunu bilmesine rağmen evden gitmiş. Eve vardığımda evde olmayışını görünce şok oldum ağlama krizine girdim ve eve girdiğim gibi cıktım. 6. Günğm bugün annemdeyim ve yazdığı tek şey herşeyi annen için yaptın kahpe, kaltak vb. Bir de bir gay arkadaşı vardı ona mesajda gel sersemliğini alayım yzmış ben de sen gaymısın yazınca cok zoruna gitmiş beyefendinin bu yüzden evlilik biter yazmış ve sonuç olarak hatasını kesinlikle kabul etmiyor yine suçlu benim. Ve artık kesinlikle o eve dönmeyeceğim.
(Nasıl bir hayatın olmuş ya. Kaç kurtar kendini cidden. Boşan gitsin
yöneticilere zaafı varsa demek başka bir kritere bakmamış konu sahibiSaniri
Yanlıs hatırliyorsunuz dediginiz insan da yönetici yalnız ))
Bunlar nasıl mesajlar. Konunu takip edeceğim. Umarım boşanırsın bu adamdan.Evet çok konu açtım buraya coğunuz beni yargıladınız , cok kızdınız haklıydınız da fakat insan yaşamadan anlayamıyor bazı şeyleri yorum yapan taraf ben olsaydım kesin ben de o şekil konuşurdum eminim. En son olaydan sonra ben evi terketmedim yaşamaya devam ettim. Eş kişisi her gün içmeye devam etti her içkisine ses cıkarmadım beraber dışarı cıkarır cocugu gezdirir akşm eve girerdik sonra eve gelir yatardık aramız düzeldi sanmıştım ki iki gün ard arda işten eve içkili bi şekilde gelince rahatsız oldum içkili gelmesine rağmen evde devam etmesi aramızı bozdu . Kendi iş yeri olduğu için ailesi de orda olduğu için oğlumu da o gün işlerim oldugu için onla gönderdim aramız cok iyiydi fakat akşm geldiğinde alkollü olduğunu anldım ve bagırmaya başladım artık yeter bıktım sustukca içmeye devam ediyorsun cocuk kucagında alkollü geliyorsun eve gelip devam ediyorsun para kazanamıyorum diyorsun içkiye her zaman paran var cocuguna oyuncak al diyince zoruna gitti bahaneyle evden gitti geldiği gibi . Akşam 8 de evden cıktı gece 1.30 da zil zurna sarhoş bi şekilde eve geldi ben yatak odamı kitleyip içerde durdum geldiğinde o saate kadar da bana sürekli hata yaptın beni eve almadın gibi saçmalıklar yazıyordu ki öyle bir şey yok. Eve geldi 15 dk sonra horlama sesi duydum önce kapıyı aç dedi defalarca açmadım . Uyuduktan sonra kapıyı açtığımda iç çamaşırları kıyafetleri holde gördüm salona gittiğimde salonun ortasında yerde cırılcıplak yatmıs sızmıştı şok oldum ve banyoda bira şişesi vardı. Hemen videoya aldım. Sonra telefonunu alıp Bakmay başladım uzun zaman sonra. Ben 10 gün öncede yine alkolden evden gitmiştim 7 gün gelmemiştim beni sürtükten cıkarmamıştı. Meğersem ben evden gidince eve girmek bilmeyen oymus sürekli içmiş. Ailesi bunu bilmesine rağmen boşver gelirse gelir işine bak demiş sürekli mesajlarda eşim ailesine bu orospu hala anasında gelmedi yazıyor babası da boşver işine bak diyor. Eve geldiğim gün de tekrar anneme geri dönmüştüm cunku gece 11 e kadar gelmemişti. Babasına da mesaj yazmıs baba eve mi geleyim iş yerine mi babası da eve git soru sorarsa direk çık ve bir sürü yakaladığım durumlar ama kadın olayı kesinlikle yok hiçbi zaman da olmadı. Ben bunları da okuyunca sabah eş işe gittiği an cocugumla eşyalarımı toplayıp evden gittim. Ve gittiğimi öğrenince söyledikleri şunlardı: anan için yaptın, plan yaptınız evden kaçmak için, sen karı mısın sürekli evden gidiyosun, oğlumdan beni ayırmak istediniz oğlumu kaçırdınız vb . 2 gün sonra babalr günüydü ve ben yine vicdanımdan dolayı dedimki eve git geçen sene de ayrıydınız cocuguyla olamadı bu sefer olsun. Ama adam öyle inat ve kindar ki istediği saatte gelmedim diye ‘öğlen 2 de evden cıktıgım ıcın yolda olduğumu bavulumun da olduğunu bilmesine rağmen evden gitmiş. Eve vardığımda evde olmayışını görünce şok oldum ağlama krizine girdim ve eve girdiğim gibi cıktım. 6. Günğm bugün annemdeyim ve yazdığı tek şey herşeyi annen için yaptın kahpe, kaltak vb. Bir de bir gay arkadaşı vardı ona mesajda gel sersemliğini alayım yzmış ben de sen gaymısın yazınca cok zoruna gitmiş beyefendinin bu yüzden evlilik biter yazmış ve sonuç olarak hatasını kesinlikle kabul etmiyor yine suçlu benim. Ve artık kesinlikle o eve dönmeyeceğim.