Milana22 gayet guzel ozetlemis durumu..
Ben de sevmiyorum; birbirileriyle tamamen ayni evler olusturmalari, evlendim diye delirmeleri, dunyadaki tek basarinin evlenmek oldugunu dusunmeleri vs, acıyorum hatta bazen.. Kendi zevkiniz, hayat anlayisiniz yok mu, bu mudur yani diyorum mesela kendi kendime..
Ama mevzu bu degil, konu sahibi bunu hic de boyle ifade etmedi..
Burda aksi yorum yapanlarin mutlaka pembik olmasi gerekmiyor yani @1907 , insanlar üsluptan da rahatsiz olabilir, cumlelerden de..
Toplumdaki kadina dayatilan rol konusunda benim kadar kimse sinir olamaz herhalde :) ama bu sekilde anlatilmaz bu
Ya gecenlerde markete gittik , tanitim yapan bi kadin cevirdi bizi , meyveli yogurt tanitiyor , esimde cok sever hemen durdu bakti kadinla konusuyor falan
Kadin bana döndü , sunumlara apayri bir guzellik katiyor minvalinde bisey soyledi , esimle birbirimize baktik , sobra donduk kadina baktik , ne demek istediginizi anlayamadik dedik
Kadin hani tatli falan yapiyorsunuz ya dedi , biz yine esimle birbirimize baktik , kocacim kac kac kac dedim , kadin beni pembik gelin sandir
Hic de oyle bir goruntum yok ama adam da anlamadi , pembik gelin nde demek diyor , actim instadan gosterdim , bizim acilen ulkeden gitmemiz lazim dedi
Her gün yumurta yemektenvalla zevkler ve renkler tartışılmaz diyorlar ama bal gibi de tartışılıyor. bu tip yeni gelin evleri iğrenç oluyor. tek kelime ile. erkeklere acıyorum ya, koca bir pamuk şeker içinde yaşar gibi, kesin ilk ay kabızlıktan ölüyolardır.
Ne biliyim cheesecake falan biseyler anlatiyordu , kactim ben ordan
Hayır, meyveli yogurttan ne sunumu olur, onu aciklasin bana önce..
#sunumönemlidir
dedikodu değilde espirili bir dille anlatmaya çalıştım
Bunlar aslında dayatılıyor özendiriliyor
Pembe ev mi dayatıliyor? Ürünler mağazaları süslüyor ilgisi olan hanımlar gidip alıyor. Dayatma böyle olmaz. Ama sizin yaptığıniz dayatmaya girer. Pembe evlere karşı bir toplumsal tepki yaratmak istiyorsunuz ki buraya böyle bir konu açtınız.
Tepkiyi kendisi aldiPembe ev mi dayatıliyor? Ürünler mağazaları süslüyor ilgisi olan hanımlar gidip alıyor. Dayatma böyle olmaz. Ama sizin yaptığıniz dayatmaya girer. Pembe evlere karşı bir toplumsal tepki yaratmak istiyorsunuz ki buraya böyle bir konu açtınız.
Anlamadığınız pembenin sadece fiziksel olduğuda değilPembe ev mi dayatıliyor? Ürünler mağazaları süslüyor ilgisi olan hanımlar gidip alıyor. Dayatma böyle olmaz. Ama sizin yaptığıniz dayatmaya girer. Pembe evlere karşı bir toplumsal tepki yaratmak istiyorsunuz ki buraya böyle bir konu açtınız.
Bazı konularda inanılmaz katı olabiliyorum
Adetlerden geleneklerden nefret ediyorum
İki kızım var hiçbir kalıba göre büyütmemeye gayret ediyorum
Bu sene 18 yaşındaki kızım kendi isteği ile kulağını deldirdi
Asla onunların yerine karar verp müdahe etmedim
Tüm klişelerle ciddi bir problem yaşıyorum
Bunun altında nasıl bir psikolojik tranva gizliyse artık
Ben de aciyorum bu evlerde yasayan adamlara. Hangi erkek cicekli berjer sever,cicekli hali begenir,dahasi komple pembe bir eve asla hayir demez ki? Hos dese de kadinlar dinlemiyordur. Yazik ya. Evleniyorlar ama soz haklari bile yok,hersey kadinlarin elindevalla zevkler ve renkler tartışılmaz diyorlar ama bal gibi de tartışılıyor. bu tip yeni gelin evleri iğrenç oluyor. tek kelime ile. erkeklere acıyorum ya, koca bir pamuk şeker içinde yaşar gibi, kesin ilk ay kabızlıktan ölüyolardır.
Bu bir moda akımı. Pek çok moda akımı var. Biri de bohem tarz doseyecegim evimi demiş. Onun de zevkine hitap eden o yani.Anlamadığınız pembenin sadece fiziksel olduğuda değil
Pembe kalıplar pembe gelinler pembe davranış biçimi
Pembik hayat
Pelinsu ninenin pembe gözlüğüAnlamadığınız pembenin sadece fiziksel olduğuda değil
Pembe kalıplar pembe gelinler pembe davranış biçimi
Pembik hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?