Pembik gelinler

Ohoo bizim ülkenin pembe evlere gelmeden önce coook daha vahim sorunları var onlara odaklanmak lazım. Size göre onların seçimleri çirkin olabilir, ama onlar öyle seviyor işte. Sevk meselesi. Benim evim seneden seneye sadelesiyor. Dekor mekor pek benlik degil artık galiba Bizim insanlarimizin en büyük sorunu aslında burda çok güzel görünüyor: Baskalarin hayatlarına, yasam stiline ve tercihlerine saygı yok, tahammül yok ve yadirgama ve kırma çok. Isteyen evini pembe boyasin. O evden mutlu insan çıkıyor mu, mutlu cocuk yetisiyor mu toplum için daha önemli

Bosverin milletin esyalarinin rengini. Guler yuz, tatli dil varmiydi siz ona bakin.
Klasik ev ziyareti
Defalarca evimde ağırlamışımdır kv yi
Güler yüzlüydüler
Bizden çok biribirlerine jestler yaptılar
Böyle bir kv gelin ikilisi ben daha ömrümde görmedim değil kv gelin ana kız bile görmedim
Tanışma nişan düğün altı aylık bir gemişten bahsediyorum
Daim olur umarım
Mutlu mesut pembe evlerinde yaşamaları dileği ile

Öldüm gülmekten.
Bu arada pembe renginden hiç haz etmem. Bu tip (cinsiyet vs) kalıpları olan insanlar hiç karşıma çıkmadı neyseki. Aman aman asla da çıkmasın. Lütfen çocuklarınızı yetiştirirken cinsiyetine göre pembeye maviye boğmayın ya sağlıklı nesiller yetiştirelim. Sonuç buraya varıyor sonunda.

Bana da hoş gelmiyor ama herkesin kendi zevki. Benim evime de öğrenci evi demişlerdi de bozulmuştum. Halbuki sadece az eşya kullanıyorum. Bir de rahat bir L koltugum var ve pek süslerim ivirim zivirim yok. Sadece mum ve mumluk...

Sade ve rahat tasarim fakir işiymiş neden oyle yapmisim??
O avangard veya agir model koltuklari bedava verseler eve sokmam. Herkes biseyleri begenmiyor.

Peki bizi çaya çağırarak hiç talep olmadığı halde gelininin evini gezdirerek ne umuyor
Böyle gösteriş budalalığı inanın ben olmasam bile karşılığını bulur
Bence de haklısınız. Anladım ben sizin ne demek istediğinizi. Zil düğmesinin değiştirilmesi de zevk işi olamaz heralde bildiğiniz gösteriş meraklısı. Tabii zevkler ayrı bi konu hepimizin hayal ettiği bi düzen vardır evimi şöyle istiyorum vs. vs.

Ama bu konu başka bi şey gösteriş ve özenti bence de :)

:)) aynısını bende duyucam sanırım ileride :)

maşallah ya

belki de pembe kaynanalarin hayalidir

belki de pembe gecimin altin anahtaridir

hersey gosterisli ozenli gibi geliyodur

bilemedim

Hahaha,
Ben cok gulerek okudum yaa elinize saglik.
Bazi arkadaslarin itiraz ettigi gibi konu pembe olmasi degil.
Mevzu zorla olusturulan rahatsizlik verici yasam tarzi. Ben de bi eve denk geldim zamaninda, havluya elimi silmeye korktum pantolonuma sildim vallahi :)))

Pembe ve acik renk esyalari ben de sevmiyorum. Kullanissiz geliyor bana. Ama zevk meselesi tabi insanlar evlerini istedigi gibi doseyebilirler. Ben evlerini pembe agirlikli dosemelerinden ziyade o abuk subuk sunumlari ve sunum esyalarini sevmiyorum. Şu herkesin bahsettigi X'in karisi X'in melegi tarzinda ev esyalari, bir kahve servisini bile devasa bir sunuma cevirip bunlari her an fotograflamak ve paylasmak cok irrite edici. Bir de şu "hamiş" kelimesine ayar oluyorum. Hamiş nedir ya Allah askina kullanmayin şu olmayan kelimeyi.

İçinde zerre yaşanmışlık kokusu olmayan , showroomdan hâllice , ruh sıkıcı evlerden biri işte.O tür evlerde bişey dökerim bişey kırarım diye diken üstünde oturmuşluğum çoktur.

Bir de bu evlerin beyaz versiyonları var ki eve girdiğin anda gözlerin kar yanığı olması mümkün.Elmacık kemiklerine kömür sürüp girmeli o derece.

Hamiş kelimesi kk'dan çıktı diye biliyorum.Bir de "Göbüşlerimize bebiş dolsun."

O elsayi Allah kahretsin. Gecen sene calistigim anaokulunda elsa konseptli dogum gunulerinden gina gelmisti. Ama bir gorseniz. Anneler su siselerine bile elsa resmi yapistirmisti. Igrenmistik artik. Kizim olacak ve ben cok tedirgin oluyorum.

Yanlış anlamayın ama, sizi misafir etmişler, nezaket göstermişler ayağınıza terlik getirmişler. Herşey pembe.. olabilir zevk meselesi. Kızcağız heves etmiş yeni gelin öyle hoşuna gitmiş. Gelmiş burda dedikodu ediyorsunuz.. sizi çok ayıpladım.. benim evimde pembeye dair birşey yok cokta sevmem ama sevene saygı duyarım. Sizene yahu

O elsayi Allah kahretsin. Gecen sene calistigim anaokulunda elsa konseptli dogum gunulerinden gina gelmisti. Ama bir gorseniz. Anneler su siselerine bile elsa resmi yapistirmisti. Igrenmistik artik. Kizim olacak ve ben cok tedirgin oluyorum.

Bıktım o elsadan, filmini bile düzgünce izlemedi kızım ama bayılıyor her şeyine kreşin ilk günü elsalı çantayla gelen kızı görünce pıtır pıtır dökülen gözyaşlarını görseydiniz sizde alırdınız o çantayı, nerden görüp sevdiler inanamıyorum gerçekten. Ve bi not daha; geçen sene elsa konseptli Doğum günü yapmıştık, bu sene de yapacağız sanırım

Kızlarcım olabilir, herkesin belli bir zevki, tercihi var. Bu yüzden birbirimizi ötekileştirmek, aşağılamak bana yanlış geliyor. Zaten topluma genel olarak baktığımız zaman başımıza gelenler işte bu gereksiz aşağılamalardan gelmiyor mu? Benim evim de mesela bej, kahverengi tonlarında, ahşap döşemeli. Babaannem evime geldiğinde "Ayy içim karardı evinde bu ne insan azıcık renk koyar bir yerlere kızım" demişti, sanki bej ve kahverengi renk değil Pembe tonlu evleri de beğenmeyen var, böyle bejli kahverengili siyahlı beyazlı evleri beğenmeyen de var. Millet beğeniyor ki oturuyor, kocası da beğenmiş ya da eşini kırmak istememiş ki ses çıkarmamış yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…