Bilemiyorum,benim gordugum hep kenar mahallelerde bu tarzevler var,bir tanesinde inan kutuphane gormedim,varsin okumamis olsun,varsin kitabim kahvem diye paylassin sonra kitabi kenara atsin. Valla bu son donemin ozenti moda akimlari kadar rahatsiz etmez beni,belki bir baskasini rahatsiz eder o ayri.
Soylemeden gecemiyorum inan o pembik gelinler de bizi elestiriyordur,ben hic kizmiyorum. Elestirsin,hatta agzina geleni de soylesin alinmam. Ben genel olarak alinmiyorum. Alti bos cumlelerle bana yaklasiyorsa zaten uzun sure devam edemiyor,ben cevaplari verdikce patliyor belli bir noktadan sonra.
Kendi zevkiyse basimin uzerinde tasirim. Ama pembe zil kimin zevkidir ayol? Gorgusuzlukten baska bir sey degil. Seven yapsin ama gorgusuz diyene de kizmasin.
40 no ayak kismina cok guldum ama ben,konu sahibi de cok guzel anlatmis sen de cok guzel anlatmissin. Valla ayagim 38. Bana genelde erkek terligi getiriyorlar aklima o geldi. Kimsenin evinde 38-39 no terlige denk gelmedim ,cumle kibar kadinlar tas catlasa 36 giyiyor zaar