Pembik gelinler

Ben kimsenin ev düzeniyle ilgilenmiyorum evimi çok sade krem kremit tonlarda dizdim ama evime gelenler yeni gelin evine benzetemiyor niye çünkü pembe yeşil mor değil. Beni rahatsız eden tek kısım bu sadece bunlar yüzünden diğerlerinin eleştirilir hale gelmesi. Onlar çoktan normalleşmiş çünkü. Market arabasının minyatüründe leblebi yememek için arkadaşıma gidesim gelmiyor resmen birşeyde denmiyor. Abartmasak keşke bazı şeyleri. Dış kapı zili az kalmış kapıyı da pembe yapmalıydı

Şurada hem "pembik gelinleri" dediklerinizi ve hamileleri "hamiş" olarak asaglamayi biraksalar keşke artık. Herkesin hayatı kendine ya. Bende her şeyin toz pembe olmasını sevmem, ama başkası mutlu ise ne mutlu. Allah kv ve gelinin arasını da bozmasın

+1.

pembe evlerden çok sıkıldım.birbirinin aynı dekorlardan sanki kendine has tarzıymış gibi bahsedilmesinden de.buraya kadar herşey tamam.konu sahibine hak verdim bende bir pembe renkten böğğ gelen bir şahıs olarak.lakin konuya tekrar bakayım deyip son bikaç sayfaya dönene kadar.bende ki durum şu: eeee bu haklı ,karşıt bi yorum okuyorum eeee buda haklı böyle böyle sayfa sonuna geldimhepimiz haklıyızzzşu pembik smile bile gıcığıma gider oldu.

yeni evlenecek olanlarr kendi tarzınız olsun diyip gideyim ben o haklı bu haklı şu haklı biz haklı siz haklı gidiyor yoksa bilmediğim yerlere

Bende pembe evleri sevmem . Ama banane bir başkasının evinin pembeliginden .
Kahve yapmış getirmiş önüne koymuş ona bile dedikodu yapmışsın kusura bakma da bu nasıl bir düşüklük?
Velev ki evini göstermek istedi , ne var bunda yeni evli , hevesli hos gor yani hemen eleştiriyi dayama .
Birde yanindakiyle dir dir dedikodu yapmışsın utanmadan burda anlatıyorsun .

Market arabasini ben de reyonda gordum anlamadim once ne oldugunu.

Sonradan sandalye ve masa minyaturleri gordum bir arkadasimin hikayesinde. Uzerlerine eti puf otutturulmustu. O zaman anladim ne olduklarini

Aslında hiç farkında olmadan kanayan yaraya parmak basmış gibi hissediyorum
Tepkiler haksız mı? Kısmen haklı
Bütün bunları bir olaydan yola çıkarak esprili bir dille anlatmak istedim
Asla niyetim kırmak değil
Olayda bahsi geçen kişiyi bireysel olarak düşünmeyin
Toplumumuzda yer eden gereksiz davranışlara dikkat çekmek istedim
Bu kadar

aklima güldür güldür sovdaki pembik gelin geldi

iyi gelin olamaaaddimmm kotu gelin diyeecekleeeeerrrrr

istemsizce guldum

benim evim de bekar erkek evine benziyomus hic yeni gelin evi gibi degilmis

demekki bekar erkek zevki var bende

O kocanın pespembe evde oturmaktan mutlu olduğunu düşünüyor musun gerçekten

Damat beyi merak ettimmmn
Oturma odasına koltuk örtüsü aldık pembe hoşuma gitti kahve istiyoduk ama güzel tonu yoktu eşim örtüleri gördükce cinnet geçirdi en sonunda kaldırdı bende sustum zaten oturunca düzelt dur yoruldum
Erkekler pembeyi pek sevmiyo tamam ufak tefek ayrıntılarda güzel olur da seviyosun diye de herşey pembe olcak değil o kişi de abartmış ama saygı duymak gerek
Malesef bi gerçek var ki renkler ve zevkler tartışılmaz mevzusu

İnternette "pembik geberikler" diye bir tabir var. İnanın ne evler görürsünüz mideniz kaldırmaz. Sanki doğduğundan beri gelin olmayı beklermiş de en büyük hayallerine sonunda kavusmuslarcasina Allah pembe ne verdiyse toplayıp ev yapmışlar. O kapasitede bir kadınla bir iletişimim olamaz sanırım. Hayır o evde bir de erkek yaşıyor, o kocayı da ben anlamıyorum kafamda anlamlandiramiyorum. Ben öyle ev döşesem eşim eve uğramaz

Pembiş gelin savunulmaya geçmiş te cidden çokoprens'e,biskrem'e kurdelayla fiyonk yapma anormalliğine de bu onun tercihi diyebiliyor musunuz ?
Evet diyebiliyorlar

Kimse demiyor ki bunlari tvden gorduk,yavas yavas zehirlendik,o ona bakti aldi,bu buna bakti aldi,almayanlari kinadik diyen gormedim. Ayni tuketim cilginligi cocuklar uzerinde de gecerli. Avmlerde tum 4-6 yas kiz cocuklari masmavi elsa olmus. Elsa olmayani dovuyorlar.

Okulun ilk gunuydu bugun,bir suru elsa anaokuluna basladi denk geldim izledim. Bunlarin ogretmenlerinin yerinde olsam soylerim bu ne hal diye misal

O kocanın pespembe evde oturmaktan mutlu olduğunu düşünüyor musun gerçekten

Onun kocasının mutlu olup olmadığını bana dert edecek gerekce var mı? Kendi aralarında halledecekler. Dedikodusunu yapmak da bana düşmüyor. Baskalarin evine girerken bir göz kör, bir kulak sağır ve dilsiz girer çıkarım. Başkasının bana anlattıklarıni da o evden çıkartıp başka eve tasimamaya özen gösteririm. Cünkü tüm o baskalarin gözüne girme çabaları bu dedikoduculari da susturmak icin. Yani igneyi bi nevi de kendimize batirmamiz lazım ilk.

Ya birde denizde plajda kitabıyla foto cekenler varya. Soklardan soklara giriyorum. Tam bir budala.

Kısmen doğrusunuz katiliyorum ama pembe ev döşemeyi baskalarinin gözüne girmek için yaptıklarını sanmıyorum. Gerçekten matah birşey yaptıklarını sanarak, tüm çirkin zevklerini sergiliyorlar. Dedikodu başka şey elbette, insan ilişkilerine, kişiliklerine laf edilirse ben de hoşlanmam. Ama toplum olarak bu zevksizligin çığ gibi büyümesini istemiyorum. Böyle bir ülke olmasak keşke daha oturmuş, kültürlü olgun bireylerden oluşsak

İşte o elsalar geleceğin pembiş sunum müdavimleri olacaklar.
Artık instagram listemde kim beğeniyor bilmiyorum ama devamlı karşıma keşfette baharatlık takımı chelzy'nin baharatları,chelzy'nın mutlu mutfagı yazılı aşçı şapkaları,kocama aşığım yazılı kupalı paylaşımlarıyla dolu.Yumurtalığın içine geçirmeye dantel fırfırlı oya yapmak hangi ruh sağlığı açıklar :) İster topa tutulayım farketmez ama bana normal gelmiyor kim ne derse desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…