Pembik gelinler

Ay yapmayin nolur. Baska seyler sevdirin. Miki mouse gibi twetty gibi ay ne biliyim farkli seyler. Ama nolur elsa yapmayin o kadar korkuyorum ki benim kiz da elsa asigi miniklerim gibi olacak diye kınadım ya kesin olur

Ay yapmayin nolur. Baska seyler sevdirin. Miki mouse gibi twetty gibi ay ne biliyim farkli seyler. Ama nolur elsa yapmayin o kadar korkuyorum ki benim kiz da elsa asigi miniklerim gibi olacak diye kınadım ya kesin olur

Keşke elimde olsa inanın onları da alıyorum, onları da seviyor ama elsa ayrı, bir şeyin elsalısı varsa akan sular duruyor işte. Sağlıkla gelsin de kızınız tek derdimiz bu olsun inşallah.

Ay yazınıza bayıldım vallahi gözümde canlandıra canlandıra okudum

Burada oyle konular oluyor ki konu sahibinin derdinden cikip toplumsal bir tartisma halini aliyor. Burda bir annenin kararsizligi uzerinden toplumun kurtaja bakis acisi, baski goren bir genc kizin derdi uzerinden ebeveynlerle iliski ve daha bunun gibi pek cok konu uzerinden aslinda daha genel durumlar tartisildi. Belki de bunlari konusmaya bircogumuzun ihtiyaci var ama gel gor ki KK`nin en ragbet goren yeri BDV. Baska bir yerde acildiginda okunmuyor, burda acildiginda da 'Bunu mu dert ettin`, `Sanane` vs. diyenler de olabiliyor. Ben sahsen bu tarz konulari ve bu konulardaki yorumlari okumaktan cok keyif aliyorum. Kendi cevremizle elbette konusuyoruz ama burasi cok daha genel bir bakis acisi kazandiriyor.

Keske daha genel durum uzerinden yazsaydiniz , amaciniza daha cok hizmet ederdi.

dedikodu değilde espirili bir dille anlatmaya çalıştım
Bunlar aslında dayatılıyor özendiriliyor

Bunlar aslında dayatılıyor diyorsunuz neden o zaman bebeklere kız olunca pembe erkek olunca mavi alınıyor. Kızımın odasını bu sene pembeye boyadık ki kendisi istedi hiçbir dayatma olmadı daha önceki renk mavi idi sordum pembe istiyorum dedi ki daha 3 yaşında.

Bence normal çünkü eskiden böyle şeyler yoktu o da özenmiş istedigi gibi dosemis evini ki hakki.

Kaldi ki kayınvalidesi çağırmış sizi arkadaşsiniz diye kız cagirmamis gösterisi de kız yapmamistir. Evinize misafir alıyorsunuz arkanizdan konuşulanlara bak Ne kadar ayıp....

Gereksiz dayatma diye yazmışsın ama sanırım senin şuan açtığın konu gereksiz insanlar sizi fazlasıyla güzel karşılarlar abartı olur karşılamazlar görgüsüz olurlar zevkler renkler tartışılmaz herkesin sizinle aynı tonları kullanması sevmesi gerekmez o zaman Karakter denen şeyde olmazdı o rengi sevmeyebilir fazla abartı da bulabilirsin ama karşıda ki kişi sevmiş ve onun evi bu sana söz hakkı vermiyor hatırlatırım... ( o kişinin yerinde olsam seni bi daha asla evime davet etmezdim )

Aslinda tam olarak zevk meselesi. Dayatma da degil. Bu kizcagiz zorla almadi ki bunlari gitmis beğenerek isteyerek icine sinerek almis ? Hangimiz modaya uymuyoruz ? Aldigimiz bluzlar jeanler modaya uygun olmuyor mu ?
Onlari da biz tasarlamiyoruz ki ? Baskalari ciziyor tasarliyor koyuyor vitrine biz de gidip aliyoruz. Yani tamamen tasarlayanin zevki. Biz beğenip alma kısmındayız. Düzen bu.

Olayin budalaliğa dondugu kısım sunum kurdelalar kurabiye samdalyeleri falan bence

O elsayi Allah kahretsin. Gecen sene calistigim anaokulunda elsa konseptli dogum gunulerinden gina gelmisti. Ama bir gorseniz. Anneler su siselerine bile elsa resmi yapistirmisti. Igrenmistik artik. Kizim olacak ve ben cok tedirgin oluyorum.
Yani bu ornekleri turetebiliriz. Konseptli dogum gunleri,anne baba ve cocugun ayni renk giyinmis olmasi gibi onemli (!) bir detay,minyatur market arabası,masa sandalye uzerine oturtulan eti puflar,kiz istemede damada ozel fincan (uzerinde sacmasapan bir biyik figuru),ellerinde kamerayla sevgilisine evlilik teklifi eden ilginc erkekler, nisanlarda kizin elbisesinin rengiyle erkegin kravat-cep mendilinin ayni olmasi ( farkli renk olursa gelinin altinlari alip kacacagi rivayet ediliyormuscasina) bunlarin hepsi tvlerden ogrendigimiz gereksiz detaylar. Hepsi birilerine para kazandirmanin binbir turlu kombinasyonu.

Bu da aslında kendi tarzı içinde "Yenilikçiyim" fikriyle orijinal olma çabası. :)
Konu şahıslar üzerine dönmese ve aşağılama şeklinde ilerlemese, felsefi olarak çok güzel irdelenir. Ciddiyim, bildiğin düşünüp irdeleyebilir, bazı toplumsal izleri yakalayabilirsin.

sosyal medyada birde son zamanlarda düzen adi altida evleri özelikle buzdolaplari ucuz plastiklerle dolduran hanimlar var malesef. Bunlari gördükce karnima agrilar giriyor

Kadın güya evi size zorla(?) gezdirmiş ama siz de iyi süzmüşsünüz maşallah. Ne gereksiz saçma bir konu kayinvalidesiyle arasi iyise ne olmus yani hem size ne insanların evinden begenmiyorsaniz gitmeyin bidaha insanlarin evine. Sinir olurum gittiği yerin dedikodusunu elestirisini yapanlara. Sonuna doğru gereksiz dayatma cart curt diye konudan da saçma tespit yapilmasi dedikodu yapmis olduğunuzu örtememiş sizin gibi misafirim olsun istemezdim asla. Kahve fincanı pembeymis ev meyveli parfüm kokuyormuş. Hey Allahim

Son düzenleme:
e ozaman dugun de yapmayın
kınanızda gelenlere dagıtmak ıcın hedıyelık susler de yapmayın onlar da ozentılık onlarda gosterıs onlar da bır acayıp ozaman

sızler turlu turlu degısık etkınlıkler yapıp da baskaları kendılerınce eglendıklerınde mı bayagı oluyor

degısık.

savunmadıgınızı komık buldugunuzu ıddaa ettıgınız seylerın sekıl degıstırmıs hallerını yapmanız sızı daha kulturlu yapmıyor.

not: evım bembeyaz

Resmen bunlari asiladilar. Organizasyon sirketli kina gecesini ve dugun filmini unutmussun :) ben bu ikisine de ifrit oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…