Kac yasinda kapandin bidenem?
12 yaşında kapandım canım
ilkokuldan sonra imamhatipe gittim ve
14 yıldır kapalıyım vereliniortak
yorum yaptığımız konulara keşke her seferinde sayfa yenileyip bakmasakKK da deismesini istedigin seyler varmi?kaydirigubbakcemile2
KK da en cok sevdigin ve sevmedigin bolum?guclubacismile
Ayni yasta kapanmisiz gulo...:asigim:
ahaaaa bi ortak nokta daha :lepi::lepi:
yorum yaptığımız konulara keşke her seferinde sayfa yenileyip bakmasak
aynen öyleeee:roflol: ilk noktayi bilyom
essah dyon canim su f5 tusuna basmakla geciyo kk da zamanim:mymeka:
aynen öyleeee:ecrin_bebek:
sen f5emi basıyon bak bunu bilmiyidim öğrenmiş oldumvereliniortakvereliniortak
ben herseferinde mouseyle geri tuşuna basiyidimde kaydirigubbakcemile3
canım bolşekerim benim:asigim:
bende seni ilk tesettür topiğinde tanıdım hatta yeni kapanmıştın eşarp seçeneğin azdı ama maşşallah çok kısa sürede hem zulayı doldurdun hemde çok güzel bağlayabildin:lepi:
buluşma fotolarındaki yorumlarımızla diyaloglarımız arttı ama hala waffle turumuzu yapamadık :sinifsinif: gönüllerimiz bir olsun yeterki en kısa zamanda onuda gerçekleştircez inş
kaza yaptığımda beni aramıştın çok mutlu olmuştum sesin çok sıcacık geliyodu:1hug:
ahhh bolşekerim ben hiç kendimi beğenmem biliyonmu beğenmediğim okadar çok huyum varki :kedi:
her gülen yüzü dost sanıyorum ne yazikki bunun çok acısını çektim şimdi biraz daha akıllandım
çevremde herkese çok güleç davranıyorum keşke biraz ciddi yapıya sahip olabilseydim
ve keşke azıcıkta olsa kin tutmayı becerebilseydim
ayburum kafamı toplayıp yeni bakabiliyorum burayakelebek1238, kate 34 ,selayhus, ecrin,fatolina,barbiveken,xzgi,tuti,april,tanrıça,akasia,hantürks, hiçkes,
liste o kadar uzunki hepsini çok seviyorum
çok fazla konu paylaşmıyorum
bi kaç tane takip ettiğim geyik topiği var oraya bakınıyorum
olum içimi kararttın la
nikoynan tanrıça karısı anında damlamışlar bişeyden kusur kalsalar bari lülülülülülü
onlardan fırsat bulmuşkene iki lafın belini kırıyim şurada
canım bende öyle bi bozuk pc varkiAybur msn ye niye girmiyon?kaydirigubbakcemile
ismim mehtap vereliniortakcanım aybur kendi isminmi değil ise ismin ne:ecrin_bebek:
dimi bolşekerimCanım benim beğenmediğimiz huylarımız o kadar yakın ki birbirimize. Boşver üzülme, kaybediyorsak iyilikten kaybedelim. :içelim::içelim:
Ramazan'dan sonra waffle keyfi yapmaya gidiyoruz inşalllah. naniknaniknaniknanik
canım hantürksümde gelmişayburum kafamı toplayıp yeni bakabiliyorum buraya
canım beniiim ben de seni seviyom temiz kalpli arkadaşım Şeniz
neler soruldu bilmiyorum ama aklıma ilk gelen soru hayatında yaptığın en çılgınca şey neydi
Paulo Coelho'nun simyacı kitabıbi de hayatında yer edinen en sevdiğin kitap, film, şarkı hangisi
yerik ecrinim yerik inşbolşekerli kıskandım sizi:))ayburcum benlede wafıl yermiyik:)
Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır. Oscar Wildebi de bi de hayat felsefem dediğin çok sevdiğin bi söz var mı
kurban pc donup kaldıaybur kurban nerdesin lo?