yok bilmiyorumeyvahedigeldismilebaştan söylesene agaeyvahedigeldismile
ters kayayamı çattık lafisfisfis:roflol:
selam ecrin nasılsın:smiley-cool:
msn ve maillerde hiç bişey yokki kankafisfisfisolum cabbar onlarıda halletmiştir emin olÇok üzgünüm çoookgıcık herif ya:roflol:
ne sandın her kuşun eti yenmiyi sempatiksalakcinni gene de zamanında müdahale ettim bu kıyamı unutma patron zemuszemus
desene cabbarın msni bassmışsa hööö oldum hı
senağlama izninle patron yasakkelime :mymeka: oh be
hakkımda birileri konuşuyormu eyvahedigeldismile nikon neden öyle bir düşünceye vardın merak ettim?
estağfirullah olumunekankayizsmile herkes esprileri kaldıramıyo yanlış anlamalar olabiliyo yerimseniben
sudemin doğum gününden alıntı olmasın lütfen
heç kıskanmadım :dilcikar: sudem bikere benim gibi saatlerce telifonda başını şişiremez hıh :dilcikar:
her zaman söylüyorum yine söylüüyorum , burberry deseninin yakıştığı güzellerden birisin :lepi: Şeniz
tibrikler maviye :lepi: gozel soruuu begendimmmvereliniortak
he kız nasıl da güzel sorular soruyo şerepsiz
sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
:asigim: ahada burraya yazıyom
bigün mutlaka senŞeniz aybik ŞeniznıkoŞeniz tanısmaya gelcem eşim yanımda olaydı ohooo coktan gelmıştim ama İzmire demir attım resmen :a015:
demir attın izmirleree bir hasret denizindee :a015: :roflol: sözün söz ama süprizzzzz :hooray: :dance:
ahh ahh aybuşum pimbe koltuklarada oturmuş ama benim habarım yohh lmaz:
nikoynan tanrıça karısı anında damlamışlar bişeyden kusur kalsalar bari lülülülülülü
onlardan fırsat bulmuşkene iki lafın belini kırıyim şurada
şimdik soru düşünüyorum az sonra döniciiim kuzum
öyle kusur kadı kızında olur biz kadı kızımıyık -tatlicadiarzu- he damladık damlaya damlaya göl olur bıyır sen de gel
sankim biz senin gibi 2 kere tatillere gittik bırak da sorumuzu soralım :mymeka: :roflol::roflol::roflol:
Amanin ayburcum oturmus koltuga bende yeni goryom:umursamaz:
Ula nikon garisi niye habar vermiyon nan :mymeka:
Neysem ben soruma geceyimsempatiksalakcinni
Yarin ramazan iftarda ne var?cokacimcoook
Soruya bak :roflol:
ulan bıyıklı senin haberinin olmadığı bişey mi var :1shok: :icecream: aybuşumun koltuğa oturması şaşılacak bişi olmadığı için haber vermedim :çok üzgünüm: aklinialirimsmile sanki senin derdinden sıra geliyor da muhabbete :mymeka:
yaaa görüyonmu akasiam ben sessiz sedasız oturuverdim koltuğa :sinifsinif:
vayy nikon gacısıııı
dimek haber vermediCADIARZU
iyi ki böyle
lmaz: kızmadın korkudan ölürdüm ha sempatiksalakcinni :roflol: sen bakma ona kuzum habire teselli ediyom çok dert sahabı oldu son zamanlarda :çok üzgünüm: hem burda herbişicinden onun haberi var normalde o bana haber veriyo senağlama ben varsa yoksa kullanıcı panelindeyim halbusam senağlama
mesela sefgilim uzaya gitsin bi göktaşına benimlen eflenirmisin yafrim yazsın dünyaya salsın
ne kadan ilginç ve denenmemiş atraksiyonlu ekşınlı bi teklif olur demii boshayallersmileboshayallersmile
ohhoooo şu kızın hayallerine bak boshayallersmile anlaşıldı biz bunu biraz zor eveririz gene başımıza kaldı :gitme: gidem bir tursu fıçısı ayarlayam :2: :roflol:
kankan kurban olsun sana:1hug::asigim:
fransızca bana çok kaba dil gibi geliyo kafamçokkarıştı
amma yabancı dil bilen çoğu arkadşımda fransızcanın çok güzel olduğunu diyo
en baştada aybiğim
vış aybik fransızca da mı biliyo
anam bu kız da bişi bilmesin kusur kalsın barones alsanaalsanasmile keşke demeseydinnn şimdi belli mi olur aylarca bir de fransızca kursu muhabbeti döner artık -tatlicadiarzu-
Nikonun cok yavas olmasi hakkinda ne dusunyon?-tatlicadiarzu-
bi dilekçe yaz gelen evrak bölümünden imzalat öyle al cevabını haydi canım haydi :mymeka: vıstık gitti mavi kaçak bu kaldı başıma :mymeka:
kim nikoooomu yavaş:bbo:
yok kız bence tam tersi
msnde ona zor yetişiyom
hele bide konferansta oldukmu acayip jetonum köşeli oluyo kaydirigubbakcemile3
baak bıyıklı gelinnn aklinialirimsmile
sağol canım bidenemmm bayanssulusmile
O zaman bu nikon garisi kk da yavas.
ulan sanki msnimi bilmiyo çatlak
msnde olsaydık şimdi sana bi h basardım görürdün gülmeyi
:roflol::roflol::roflol:
essah dyon canim su f5 tusuna basmakla geciyo kk da zamanim:mymeka:
ben de kullanıcı paneli :asigim::asigim: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: