Pembe Koltukta 14. Haftada 'Aybur34' bizlerle...

bencede artık eski barbimiz ol :Saruboceq::asigim::1hug:
tanrıçam barbim rekor sorular sormuş :lepi::lepi:

ayburcum hoşgeldin pimbe koltuğa
bi soruda benden
unutamadığın bi film var mı,şöyle seni ağlatan,izlerken yutkunamadığın:hulya:

aybur salonundaki koltukların ne renk?ne tarz mobilya seversin klasik rustik modern?

salonumdan ufak bir kesit ecrinim
önceki evlerim küçük olduğu için yemek odası almamıştım şimdiki salonumda çok büyük olmadığı için yemek odası almadım kendi evime alıcam inş olursa :Saruboceq:
spor ve rahat mobilyaları severim :lepi:

umarım kendi evin olur birgün..anladım canım dedim varsa bakayım bende o bölümü seviyorum bakarım sürekli..

ayburum bir gününü anlatırmısın sabah akksama kadar hergun degısıyodur tabıkıne ama mutlaka hergun yaptıgın seyler vardır ??
gunde kac kısıyle telde gorusursunn:hulya:
heee birde burccun nedır yavrimmmyerimseniben

ayburumolumunekankayizsmile
aybik,nikon ve aybur üçlüsü:asigim:bir araya gelince neler yapar?nasıl vakit geçirir,ne yer,ne içer:lepi:
bütün detayları ile:jeyyar:anlatırmısın şekerparesi

çok gırgır şamatalı üçlü:lepi:zemuszemus
ama hala üçlü olarak takılamadık:gitme::gitme:
aybiğin evindeki ilk görüşmemizde yanlız değildik
sonraki benim akraba çıkarmamda yine yanlız değildik:gitme::gitme:
çok keyifli oluyo
her buluşmada yada tlf görüşmemizde mutlaka kk nın kulaklarını çınlatırız
bazı konular hakkında fikir beyan ederiz
nikom önceleri ben çok çekingenim desede inanma
çok bıcır bıcır ve sevgi doludur konuşurken bile coşkusu dinmez:asigim:
üç tanede miniğimiz vardır nikonumun küçük uşağı çok sevimlidir abiside çok zeki
nikom bize laf yetiştirmekten tabağını genelde bitiremez kaydirigubbakcemile3bide hiç yemek yemeyen bebeciklerini doyurmakla uğraşır ama nerde iki lokma alıp çekilirler kenarı
meze tarzı salatalar favorimiz cokacimcoook
özellikle aybiğimizin yoğurtlu pattes salatasıcokacimcoook
alya duamızın yaptığı her harekete hayranlıkla bakıp dahada bi neşeleniriz
yüzümüzden gülücükler hiç eksik olmaz
ayrılık vakti çok zor oluyo
kalmak için niyetlenip 1 saat sonra mecburi kalkış yaparız
eeee foto çekilmedende olmaz tabiki
inş bi ara coeslaw turu yapcaz üçlü o zaman neler yaşancak Allah kerim
değişmeyen tek şey
BİZ BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVDİK:asigim:

Kıss senin ne işin var burdaklava:
kocişin gelmedimi
güne suyumu içerek başlarım
tv karşısında biraz zapping yaparım
kendime hiç kahvaltı hazırlamam
bitki çayı içip abur cubur yerim
aklım hep kkda olur
kimi zaman bütün işimi bırakıp kk başına geçerim
elimden geldiğince hergün market turuna çıkarım
tek başına gezmekten ve alışverişyapmaktan büyük keyif alırım
gün içinde rahat 3 kişiyle görüşürüm en az
kulağımdan tlf düşmez çoğu zaman kaydirigubbakcemile3
burcum kova

ne sandın her kuşun eti yenmiyi sempatiksalakcinni gene de zamanında müdahale ettim bu kıyamı unutma patron zemuszemus
desene cabbarın msni bassmışsa hööö oldum hı senağlama izninle patron yasakkelime :mymeka: oh be
hakkımda birileri konuşuyormu eyvahedigeldismile nikon neden öyle bir düşünceye vardın merak ettim?
estağfirullah olumunekankayizsmile herkes esprileri kaldıramıyo yanlış anlamalar olabiliyo yerimseniben
sudemin doğum gününden alıntı olmasın lütfen
heç kıskanmadım :dilcikar: sudem bikere benim gibi saatlerce telifonda başını şişiremez hıh :dilcikar:
her zaman söylüyorum yine söylüüyorum , burberry deseninin yakıştığı güzellerden birisin :lepi: Şeniz
tibrikler maviye :lepi: gozel soruuu begendimmmvereliniortak
he kız nasıl da güzel sorular soruyo şerepsiz sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
:asigim: ahada burraya yazıyom bigün mutlaka senŞeniz aybik ŞeniznıkoŞeniz tanısmaya gelcem eşim yanımda olaydı ohooo coktan gelmıştim ama İzmire demir attım resmen :a015:
demir attın izmirleree bir hasret denizindee :a015: :roflol: sözün söz ama süprizzzzz :hooray: :dance:
öyle kusur kadı kızında olur biz kadı kızımıyık -tatlicadiarzu- he damladık damlaya damlaya göl olur bıyır sen de gel
sankim biz senin gibi 2 kere tatillere gittik bırak da sorumuzu soralım :mymeka: :roflol::roflol::roflol:
Amanin ayburcum oturmus koltuga bende yeni goryom:umursamaz:
Ula nikon garisi niye habar vermiyon nan :mymeka:
Neysem ben soruma geceyimsempatiksalakcinni
Yarin ramazan iftarda ne var?cokacimcoook
Soruya bak :roflol:
ulan bıyıklı senin haberinin olmadığı bişey mi var :1shok: :icecream: aybuşumun koltuğa oturması şaşılacak bişi olmadığı için haber vermedim :çok üzgünüm: aklinialirimsmile sanki senin derdinden sıra geliyor da muhabbete :mymeka:
yaaa görüyonmu akasiam ben sessiz sedasız oturuverdim koltuğa :sinifsinif:
vayy nikon gacısıııı
dimek haber vermediCADIARZU
iyi ki böyle lmaz: kızmadın korkudan ölürdüm ha sempatiksalakcinni :roflol: sen bakma ona kuzum habire teselli ediyom çok dert sahabı oldu son zamanlarda :çok üzgünüm: hem burda herbişicinden onun haberi var normalde o bana haber veriyo senağlama ben varsa yoksa kullanıcı panelindeyim halbusam senağlama
mesela sefgilim uzaya gitsin bi göktaşına benimlen eflenirmisin yafrim yazsın dünyaya salsın
ne kadan ilginç ve denenmemiş atraksiyonlu ekşınlı bi teklif olur demii boshayallersmileboshayallersmile
ohhoooo şu kızın hayallerine bak boshayallersmile anlaşıldı biz bunu biraz zor eveririz gene başımıza kaldı :gitme: gidem bir tursu fıçısı ayarlayam :2: :roflol:
kankan kurban olsun sana:1hug::asigim:
fransızca bana çok kaba dil gibi geliyo kafamçokkarıştı
amma yabancı dil bilen çoğu arkadşımda fransızcanın çok güzel olduğunu diyo
en baştada aybiğim
vış aybik fransızca da mı biliyo anam bu kız da bişi bilmesin kusur kalsın barones alsanaalsanasmile keşke demeseydinnn şimdi belli mi olur aylarca bir de fransızca kursu muhabbeti döner artık -tatlicadiarzu-
Nikonun cok yavas olmasi hakkinda ne dusunyon?-tatlicadiarzu-
bi dilekçe yaz gelen evrak bölümünden imzalat öyle al cevabını haydi canım haydi :mymeka: vıstık gitti mavi kaçak bu kaldı başıma :mymeka:
kim nikoooomu yavaş:bbo:
yok kız bence tam tersi
msnde ona zor yetişiyom
hele bide konferansta oldukmu acayip jetonum köşeli oluyo kaydirigubbakcemile3
baak bıyıklı gelinnn aklinialirimsmile
sağol canım bidenemmm bayanssulusmile
O zaman bu nikon garisi kk da yavas.
ulan sanki msnimi bilmiyo çatlak msnde olsaydık şimdi sana bi h basardım görürdün gülmeyi :roflol::roflol::roflol:
essah dyon canim su f5 tusuna basmakla geciyo kk da zamanim:mymeka:
ben de kullanıcı paneli :asigim::asigim: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allah dostluğunuzu daim etsin meleğim:asigim:
gözümün önüne geldide,hayran hayran izledim o sahneleriboshayallersmile:smiley-cool:
hayal etmesi bile çok güzelhihoyyyt
içten anlatımın için teşekkürler bitanemŞeniz
nikooo biraz az konuş olumkaydirigubbakcemilesana ben demiyomuyum,yemek buldun yecokacimcoookdayak buldun kaç:roflol:

ayburum çay mı seven, kahve mi
kahveyi nasıl seven sırnaşık şey :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…