Amanin ayburcum oturmus koltuga bende yeni goryom:umursamaz:
Ula nikon garisi niye habar vermiyon nan :mymeka:
Neysem ben soruma geceyimsempatiksalakcinni
Yarin ramazan iftarda ne var?cokacimcoook
Soruya bak :roflol:
ayburcum hoşgeldin..en sevdiğin yemek nedir?
aybur size iftara gelebilirmiyiz eşimle menüyü begendik:))bugunden hazırla bir çoğunu yarın yorulmazsın oruç oruç..
etimek tatlısı bencede bekleyince güzel oluyor..ama ramazana özel güllaçta yapabilirsin:)))
keşke olsa öyle bir imkan ne güzle olurdu kısmet...
yaaa görüyonmu akasiam ben sessiz sedasız oturuverdim koltuğa :sinifsinif:
vayy nikon gacısıııı
dimek haber vermediCADIARZU
ramazan yaklaşıyo herkeste bi yoğunluk var akasiam ben yanlış döneme denk geldim heral kaydirigubbakcemile3
yarın iftara 8 tane misafirm olcak
abimler kaynımlar vede eşimin kuzenleri
menümüz ise
mercimek çorbası
etli yaprak dolması
şehriyeli pirinç pilavı
bamya
peynirli börek
semizotu salatası yoğurtlu
yeşil salata
etimek tatlısı
eğer bi değişiklik yapmazsam menüm böyle olcak
oyy benim barbim sahalara geri dönmüş opuyorumnanaktan
sorularını gördüm cevaplıycam tek tek
hıhh sen görürsün bu sene ingilişçe kursuna yazılıvereyim bende neler neler döktürcem
my favorite friendsimdesin bebek yerimsenibenŞeniz
kankamla geleceğe dair bazen hayaller kurarız
keşke daha yakın olup ve kendi markamızı oluşturduğumuz bir butik mağazası açabilsek:Saruboceq:
tabiki mert fırat :kedi::kedi:
barbim kusura bakma seninkine göz koydum gibi oldum ammaeyvahedigeldismile
sarışın erkek sevmeme rağmen behlülü çok beğeniyom
hele bide aybikle ortaköyde yakından görüp konuşmuştuk o zaman o kadar sevimli gelmiştiki anlatamam
doğallığı seviyom barbim
özgü namal tabiki:lepi:
ilk bahar :lepi:
bu arada sorular süpermiş hemide fotolarla şenlendirmişsin
tenk yuuuu babyyy:jeyyar:[/B]
kesinlikle şaşırtıcı:lepi:
maceraperest ruhlu olduğum için çok farklı bi teklif beklerdim adrenalin hat safhada
eski anıların depreşti desenehım iyi ozaman sen etimek yap canım..geçen sene hamileyken canım ne istemişti eşim aradı bulamadı bitmişti bulamadım diye eve geldi oturup aglamıştım kaaç saat ertesi gün hemen bulmuş getirmişti 2 kilo:))))aklıma geldi..
çek bacım çekkkopuyorumnanaktanMenuye bak la senden kopya mi ceksem ne
hosuma getti bu yemekler:lepi:
KK da kil oldugun birileri varmi abla?:ecrin_bebek:
aybuşumu pembe koltuklarda görcem, de dalmayacam buraya olarmı hiç öyle şey akannehir
hem benim kankam pembe koltuğa oturdu ben onun arkadaşıyım diye reklam yapmadan durumuyum olum 7 düvele sempatiksalakcinni
sen fıransısçaya git ingilişçe benim olsun paslaşırız vereliniortak
mertim fıratım her zaman önde işte birkez daha anlaşıldı bu.. yürü be koçummm olumunekankayizsmile
aybuşum 1 gün sende kalsın 1 gün bende paylaşırız kız
sendenmi esirgeyecem :roflol: ( hahayt ramazan ramazan şimdi çarpılcam :roflol: )
behlüle kedinin ciğere baktığı gibin melül melül baktığın günler demii heyy hey gidi günler heyyy
demek ilkbaharı sefion, ay kız bende valla, yandık anam bu sıcaklardan
kurdeşen döküorumm ha -tatlicadiarzu-
mesela sefgilim uzaya gitsin bi göktaşına benimlen eflenirmisin yafrim yazsın dünyaya salsın
ne kadan ilginç ve denenmemiş atraksiyonlu ekşınlı bi teklif olur demii boshayallersmileboshayallersmile
kankan kurban olsun sana:1hug::asigim:
fransızca bana çok kaba dil gibi geliyo kafamçokkarıştı
amma yabancı dil bilen çoğu arkadşımda fransızcanın çok güzel olduğunu diyo
en baştada aybiğim
öhömmm öhöömmm yaaaauzun bi süre rose ve jack aşkının etkisinden apışıp kalanlardandan birisin sende kanka zaar boshayallersmile
hani o garajdaki araba sahnesi var ya aklinialirimsmile :jeyyar:
öhömm öhöömmm kendine gel la barbi alsanaalsanasmile
hani o resim çizme sahneleri var ya :jeyyar: :jeyyar:
aaaayyy tamam tamam susuyom ben o aşkla ilgili tek bi yorum yapmiyim lülülülülülü
heeeee sonra ilyas seni başka sekreterle aldatıp bide seni hamiş bırakıp kaçarben ilyas geldiğinde o biradan sararmış bıyıklı gibi duran herifi terkederdim sametide madem bu kadar sefio başına bırakır, ilyas ilen kaçardım kötükedihüso
yeni yeni maceralara yelken açardım :jeyyar:
ahey aheyyy aheyy şikişikişiki lülülülülülü :teytey:
selayhusum aybura sormuşun emme dayanamadım bende cevap virdim alyazmalı soruna kusura kalma delikafadulden