Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olum içimi kararttın la
önce şu yastan kurtul,bizide kurtar hayratınazemuszemus
sen yokken biz vardır barbi:enbuyukkk:sevgi demek emek demeksenağlamasevgi sence nedir ha barbi?söylesene barbi nedirsenağlama-tatlicadiarzu-
cüğara yakarkenmi düşündün bu egzantirik sorularıseni en güzel soru soran üye ilan ediyorum:lepi:bu kıyağımıda unutmasempatiksalakcinni
aybur salonundaki koltukların ne renk?ne tarz mobilya seversin klasik rustik modern?
evim evim bölümünü seviyorsun peki orda evinin resimleri varmı:))bakıcamda:)
ayburcum hoşgeldin pimbe koltuğa
bi soruda benden
unutamadığın bi film var mı,şöyle seni ağlatan,izlerken yutkunamadığın:hulya:
ayburumolumunekankayizsmile
aybik,nikon ve aybur üçlüsü:asigim:bir araya gelince neler yapar?nasıl vakit geçirir,ne yer,ne içer:lepi:
bütün detayları ile:jeyyar:anlatırmısın şekerparesi
ayburum bir gününü anlatırmısın sabah akksama kadar hergun degısıyodur tabıkıne ama mutlaka hergun yaptıgın seyler vardır ??
gunde kac kısıyle telde gorusursunn:hulya:
heee birde burccun nedır yavrimmmyerimseniben
ne sandın her kuşun eti yenmiyi sempatiksalakcinni gene de zamanında müdahale ettim bu kıyamı unutma patron zemuszemusyok bilmiyorumeyvahedigeldismilebaştan söylesene agaeyvahedigeldismile
ters kayayamı çattık lafisfisfis:roflol:
selam ecrin nasılsın:smiley-cool:
msn ve maillerde hiç bişey yokki kankafisfisfisolum cabbar onlarıda halletmiştir emin olÇok üzgünüm çoookgıcık herif ya:roflol:
estağfirullah olumunekankayizsmile herkes esprileri kaldıramıyo yanlış anlamalar olabiliyo yerimsenibenhakkımda birileri konuşuyormu eyvahedigeldismile nikon neden öyle bir düşünceye vardın merak ettim?
heç kıskanmadım :dilcikar: sudem bikere benim gibi saatlerce telifonda başını şişiremez hıh :dilcikar:sudemin doğum gününden alıntı olmasın lütfen
he kız nasıl da güzel sorular soruyo şerepsiz sempatiksalakcinni olumunekankayizsmiletibrikler maviye :lepi: gozel soruuu begendimmmvereliniortak
demir attın izmirleree bir hasret denizindee :a015: :roflol: sözün söz ama süprizzzzz :hooray: :dance::asigim: ahada burraya yazıyom bigün mutlaka senŞeniz aybik ŞeniznıkoŞeniz tanısmaya gelcem eşim yanımda olaydı ohooo coktan gelmıştim ama İzmire demir attım resmen :a015:
öyle kusur kadı kızında olur biz kadı kızımıyık -tatlicadiarzu- he damladık damlaya damlaya göl olur bıyır sen de gelahh ahh aybuşum pimbe koltuklarada oturmuş ama benim habarım yohh lmaz:
nikoynan tanrıça karısı anında damlamışlar bişeyden kusur kalsalar bari lülülülülülü
onlardan fırsat bulmuşkene iki lafın belini kırıyim şurada
şimdik soru düşünüyorum az sonra döniciiim kuzum
ulan bıyıklı senin haberinin olmadığı bişey mi var :1shok: :icecream: aybuşumun koltuğa oturması şaşılacak bişi olmadığı için haber vermedim :çok üzgünüm: aklinialirimsmile sanki senin derdinden sıra geliyor da muhabbete :mymeka:Amanin ayburcum oturmus koltuga bende yeni goryom:umursamaz:
Ula nikon garisi niye habar vermiyon nan :mymeka:
Neysem ben soruma geceyimsempatiksalakcinni
Yarin ramazan iftarda ne var?cokacimcoook
Soruya bak :roflol:
iyi ki böyle lmaz: kızmadın korkudan ölürdüm ha sempatiksalakcinni :roflol: sen bakma ona kuzum habire teselli ediyom çok dert sahabı oldu son zamanlarda :çok üzgünüm: hem burda herbişicinden onun haberi var normalde o bana haber veriyo senağlama ben varsa yoksa kullanıcı panelindeyim halbusam senağlamayaaa görüyonmu akasiam ben sessiz sedasız oturuverdim koltuğa :sinifsinif:
vayy nikon gacısıııı
dimek haber vermediCADIARZU
ohhoooo şu kızın hayallerine bak boshayallersmile anlaşıldı biz bunu biraz zor eveririz gene başımıza kaldı :gitme: gidem bir tursu fıçısı ayarlayam :2: :roflol:mesela sefgilim uzaya gitsin bi göktaşına benimlen eflenirmisin yafrim yazsın dünyaya salsın
ne kadan ilginç ve denenmemiş atraksiyonlu ekşınlı bi teklif olur demii boshayallersmileboshayallersmile
vış aybik fransızca da mı biliyo anam bu kız da bişi bilmesin kusur kalsın barones alsanaalsanasmile keşke demeseydinnn şimdi belli mi olur aylarca bir de fransızca kursu muhabbeti döner artık -tatlicadiarzu-kankan kurban olsun sana:1hug::asigim:
fransızca bana çok kaba dil gibi geliyo kafamçokkarıştı
amma yabancı dil bilen çoğu arkadşımda fransızcanın çok güzel olduğunu diyo
en baştada aybiğim
bi dilekçe yaz gelen evrak bölümünden imzalat öyle al cevabını haydi canım haydi :mymeka: vıstık gitti mavi kaçak bu kaldı başıma :mymeka:Nikonun cok yavas olmasi hakkinda ne dusunyon?-tatlicadiarzu-
baak bıyıklı gelinnn aklinialirimsmilekim nikoooomu yavaş:bbo:
yok kız bence tam tersi
msnde ona zor yetişiyom
hele bide konferansta oldukmu acayip jetonum köşeli oluyo kaydirigubbakcemile3
ulan sanki msnimi bilmiyo çatlak msnde olsaydık şimdi sana bi h basardım görürdün gülmeyi :roflol::roflol::roflol:O zaman bu nikon garisi kk da yavas.
ben de kullanıcı paneli :asigim::asigim: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:essah dyon canim su f5 tusuna basmakla geciyo kk da zamanim:mymeka: