- Konu Sahibi BenmasMavi
-
:roflol: yok bee sakasina takiliorum ne gebercem elin sarisina :dilcikar: ben askima ölürüm ölürüüüüm:asigim: bi kere benimki kivanca 2332457598643 bin basar :dilcikar:gulme gızÇok üzgünüm çoook
sefkılınde var utanmas sengözlerimebaksana
elin adamını gebemeye utanmıyonmuÇok üzgünüm çoook:mymeka:
sırnaşık şey olurmuu son bölümde gitmis sari saclari sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey cakma esmer behlül -tatlicadiarzu- behlül kacar böhüü böhüüüü :a015:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyok bacim yalniz deilsin bende varimmmm benim herif ondan 1000 kat daha datluuu Şeniz-tatlicadiarzu- sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
sarisi erkekleri severim ama bu da sapsariiii adamin kara bi tel saci yokk iyyyyyyyyyyyyyyyyykkk boggggggggggggg :lepi:
ucuncu de ben
ya senin avatardaki sen misin giiiiii
cok sexuuu vaaawwwwwwwwwwwwwwwdelikafaduldendelikafadulden delikafaduldendelikafadulden
zaten hep haksizlik oluyo demi ablam olumunekankayizsmile biz seni biliozya o yeterr aklinialirimsmile
yokkkkk artıkın kimse bakamaz yan yan sempatiksalakcinni milet bana sataşıyor ben ceza alıyom alsanaalsanasmile :roflol: bide geçen sene en lerde en kibar en nazik üye adayıydım yahu zemuszemus nazar değdi bana kesinnnn :roflol: :roflol:
ne yapiyoya benziozzzzdelikafadulden tabikide geyikkk sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeyNapıyosunuzzzzzzzz burdaaaaaaaaaaaaaaaaa
sırnaşık şeysırnaşık şeysorulcak sorumu bu sırnaşık şeysırnaşık şey:tirsakakasiasmili:sırnaşık şeysırnaşık şeyakaisacım niden ki kazendem,nmı korkuyın
inevet ablam
o zamanlar leptaptım :kedi:
tututututututututut okuyup ufleyelim seni :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geyikkk yapyolar ama ben hecc bisey yapyommm
akilli akilli oturyom:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:aklinialirimsmile
:roflol: yok bee sakasina takiliorum ne gebercem elin sarisina :dilcikar: ben askima ölürüm ölürüüüüm:asigim: bi kere benimki kivanca 2332457598643 bin basar :dilcikar:behlülde kimmisss
sırnaşık şey olurmuu son bölümde gitmis sari saclari sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey cakma esmer behlül -tatlicadiarzu- behlül kacar böhüü böhüüüü :a015:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
al iste delikafadulden kizaam yorumlari okumuonmu sen :roflol: senden 10 dk önce cevaplandi bu soru :roflol:
zaten hep haksizlik oluyo demi ablam olumunekankayizsmile biz seni biliozya o yeterr aklinialirimsmile
ne yapiyoya benziozzzzdelikafadulden tabikide geyikkk sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysorulcak sorumu bu sırnaşık şeysırnaşık şey:tirsakakasiasmili:sırnaşık şeysırnaşık şey
mapus bana iyi gelmedi dayamyodum misafir olarak giryodum amaakaisacım niden ki kazendem,nmı korkuyın
sırnaşık şey olurmuu son bölümde gitmis sari saclari sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey cakma esmer behlül -tatlicadiarzu- behlül kacar böhüü böhüüüü :a015:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
al iste delikafadulden kizaam yorumlari okumuonmu sen :roflol: senden 10 dk önce cevaplandi bu soru :roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysorulcak sorumu bu sırnaşık şeysırnaşık şey:tirsakakasiasmili:sırnaşık şeysırnaşık şey
ben de biriktiriyorum kumbara gibikaydirigubbakcemile2
ben de :sinifsinif: hele de çikolatalı pasta cokacimcoook
yat yat kalkıp netcenkizz napim adam 2 haftadir evde, ben nereye herif oraya sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kiz saat daha 12 ben anca totomu kaldiryom yataktan :jeyyar::jeyyar::jeyyar: :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
çoraplarını leğene bi koyardın su kapkara olurdu di mi komşim:1shok: :sinifsinif::roflol::roflol::roflol::roflol:
açtım he ya enerji doluyum maşallah :teytey::teytey: :dance::dance:
el aliskanliii zhebaniiimm:mymeka: al iste istem disi oliiii sırnaşık şeysırnaşık şey
uleee nolduuu behlülü terkmi ettiiinn delikafadulden behlül benim ol diye yirtiniyodunsempatiksalakcinni ne bu degisim sırnaşık şey
patronun bana garezi var vallahhh ohaoldumsmile beim sorularima cevap vermemistisırnaşık şeysırnaşık şey ama nikonun sacma sapan sorulariinin hepsine cevap vermisti yaa sırnaşık şey ahanda böyle benneyaptımkişutarafagitti kalmistim sırnaşık şey
vay patrona bak sensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yaaaa keisn merak ettigin sorulardir sırnaşık şeysen suna maksat smillerim görünsün diye sordum desene şakkıdı sırnaşık şeysırnaşık şey
bak ama bazi yerlerde hakliydi delikafadulden erkek dedigin esmer olur :jeyyar: kara kas kara göz:jeyyar: behlülde esmer olsaydi tadindan yinmezdii:jeyyar: böyle deyip sussaydi tamam hakli diceedim emmeeee kendini tarif etmesi olmadii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yaaa cok ciddiii bizi kovup eksin yapalim demesinden belli ciddiyeti delikafadulden sempatiksalakcinni
yat yat kalkıp netcenbu arada avatar yakıyo.ne iş :jeyyar::jeyyar:
delikafadulden
nöliyyy burda
kocam ayak ucumda tv ızlıyo ben caktırmadan yazıom:1ninca:eyvahedigeldismile
ööhöö cok ayip cokdelikafaduldendelikafadulden şakkıdı
sen daha bebesin fstk gibi:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
siz anlamazsiniz :icecream: :icecream:
muhabbet geyik yapıyorz arkadaşlarlanöliyyy burda
kocam ayak ucumda tv ızlıyo ben caktırmadan yazıom:1ninca:eyvahedigeldismile
:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3
öyle olsun mapısdaş
muhabbet geyik yapıyorz arkadaşlarla
aklinialirimsmile
gerçi pek kimse yok ben yazıp,ben gülüyorumkaydirigubbakcemile3
avatarın çok hooş ya bayanssulusmile
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allah seni napmasin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeymapus bana iyi gelmedi dayamyodum misafir olarak giryodum ama
insanin kendi nicki olmuyomus bunu anladim :gitme::gitme::gitme:
ben m.joyy a sormustum antep fistikli baklavam sırnaşık şeysırnaşık şey gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
yat yat kalkıp netcenbu arada avatar yakıyo.ne iş :jeyyar::jeyyar:
delikafadulden
minicik çoraplarımmı koca legeni kapkara etti :1shok: kazen papuçlarıçıkarttı öle yürüttü delikafadulden behlül mü istedin al sana behlül der gibyd çek cezanı şakkıdı bi de balon şişirdi üstüne yüzüme doğru
koskoca kk yönetimi bi mapısları silmemiş :mymeka:
vur ya nolcek gardaşlık,mapısdaşlık öldü mü :mymeka: hep aynı yere vurma kanka.yemnle yardın beynimi delikafadulden
patron sorularımı cvpladı sağolsn.kibar adamın hali başka
aşkı memnu gecesi geyik bilem yaptık delikafadulden
varya burda kazenin o kadar lafını ettik gelip bi kızmadı.Şeniz
kaale mi almıyo,yoksam anlayışlı mı fisfisfis
hep diyorum Kazen4ever :lepi:
Kazen buyrunnnnnnnnn
vay patrona bak senerkek dediğin mehmet aslantuğ gibi olur.bi de irfan değirmenci :asigim:
geberiyorum adama yeminlen delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
kazen mi yazdı o dediklerin :jeyyar: link atsana göreyim
çok teşekkür ederim akasiam, çok ince düşüncelisinolumunekankayizsmilefazla biriktirme hemen yaz kuzuuuuuu
karisiklik olmasin
al sana pasta kendi parmaklarimla kopyaladim buraya:içelim:
hee ne günlerdi zebanimminicik çoraplarımmı koca legeni kapkara etti :1shok: kazen papuçlarıçıkarttı öle yürüttü delikafadulden behlül mü istedin al sana behlül der gibyd çek cezanı şakkıdı bi de balon şişirdi üstüne yüzüme doğru
koskoca kk yönetimi bi mapısları silmemiş :mymeka:
sen mi gelmişsin şirin şeykaydirigubbakcemile2 sana mı dedim gifte mi dedim acaba aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
bu da benim hatıramkaydirigubbakcemile2 napalım mapısda alıştık, kaynatmadan yapamıyoruzkaydirigubbakcemile3.
geyik topigine dönmüs resmen
etiketler de masAllah almis basini gidiyor kaydirigubbakcemile3
nikoncancan etiketlerin kim tarafindan yazildigi görünüyor mu acaba??? :jeyyar:
hic keyfim yok :sinifsinif:
Benimde yok canım iyi habrleri bekliyoruz inşllah bilmiyorumkismile
kızlar ben de dünden beri şoktayımgamyoncuiremsu hala inanamıyorumbenımde pek yok kızlar yaaa:gitme:
hic keyfim yok :sinifsinif:
Benimde yok canım iyi habrleri bekliyoruz inşllah bilmiyorumkismile
aynen bende =( insallah olanlar Can gerizekalisikızlar ben de dünden beri şoktayımgamyoncuiremsu hala inanamıyorummavimin emin ellerle kendi kurduğu yuvasında olmasını diliyorum :Saruboceq: boshayallersmile olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?