Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

kahve çeki en son akrabana kurban gitti heeeyy
napim zırnaşığı çok seviyom yatak döşeklere yatırdım onu:roflol::roflol::roflol::roflol:
o anaya ben de hastayım kanka :roflol: nasıl da anaç ve sinirli, bebelere ise hiç bişi demiyim :roflol::roflol::roflol::roflol:
yaramazlık yapan bi smil olursa hemen getirin smilanaya çeksin kulanı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
patron smilananın dudaandaki ruju gördün mü, sorsana kaç numara hangi marka :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
için kan ağlarken güldüğün oldumu bebeğimboshayallersmile
içim kan ağlarken dışım da kan ağlar aga
hiç duygularımı saklayamam, asla
ne hissediyorsam yüzümden, halimden anlaşılır a.s
içimden ne geliyorsa da öyle davranırım :CüvCüv: eşim buna da kızar, düğüne gitsek bile canım sıkkınsa sıkkındır, hiç saklamam örtmem, meymenetsizliğim tutaralsanaalsanasmile
sen biliyorsun keyifsizsem hemen anlıyosun yorumlarımdanolumunekankayizsmile
ama keyifliysem coşarım, koparım sositosositosositosositosositososito sositosositosositosositosositososito

kullanici adin neden nikoncan???sempatiksalakcinni
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
şagga mı yapıon akasi hanım
ohooo siz hesap sorma laf yetiştirme mesajları atarsanız tabi cevap vermez:1rolleyes: :roflol::roflol::roflol::roflol:
Etiketleri coşturmuşsunuz ahahhahaha delikafadulden
etiket hevesimizi alamadık burayı doldurduk aprilim delikafadulden :içelim: :teytey:
o da bir denyolinda (made in apritom) :dance::dance: :icecream: :içelim:

nikoncan haanım,niye sana özel msj gönderemiyorum?
halbuki bişey söylicektimlmaz:
şirinemden azar yedim eyvah:tomato: kaydirigubbakcemile3
bi daha olmaz inşaallah bebeğim, temizledim kutuyu, çektim kulamı guclubacismile kaydirigubbakcemile3
aferim doğru bilgi yalnız bir yanlışın var otur 90 veriyorumkaydirigubbakcemile Aybikeydi Aybur değil 100 üzerinden 90, yanlış anlaşılmasın ha ban puanı değil :jeyyar: lülülülülülü :roflol::roflol::roflol::roflol:

şşşt saate bakma farkettim:mymeka: anladık yine geç kaldık höyyt zıpa seni:mymeka: :dilcikar: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
ama bu sefer aldım anahtarını naber

patronum bakın __fıstıka :1closedeyes:

Son düzenleme:
:teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:
toptan hallettim, yarına Allah kerim:lepi:
oooohhh öp bibeğim ben gidince mavi silsün bütün camları
çok teşekkür ederim megim sarı şikerim Şeniz

tamamdır...annaştık zaten...
aha sadece ikimiz kalmışız,
ben buranın bekçisiyin,sen git uyu tatlım :2:
yine şaşırmadımm desem yalann olmaaaazzz :1shok: :roflol:amma şaşırdım ben de son zamanlarda:roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol:
olmaz sana kıyamam bebeğimyasakkelime git sütünü iç uyu gece gece buralar sana göre değil, dayanamaz benim hassas kuzum
hakkaten bu saatte hayırdır amerikada mısın yoksadelikafadulden
sakın bu merete alışma gece ayakta olmaya bi başladın mı daha da bırakamıyorsun bu namıssızı bak bana ne zamandır gece uykusu uyuduğum yok fisfisfis sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hihihii
hııı korkuyorum aplaa eyvahedigeldismile
sütümü içtim zaten de,uykum kaçtı,biraz dolanıyım dedim...seni de yalnız bırakmak içime sinmedi,
kötü mü etmişim yani :dilcikar:

hihihii
sütümü içtim zaten de,uykum kaçtı,biraz dolanıyım dedim...seni de yalnız bırakmak içime sinmedi,

iyi geceler canım..
niye korktun yahu yanlızmısın evde
bizmkilerde havaalnına gittiler
kızımın oda arkadaşı geliyor
onu almaya gittiler şimdi
iyi etmişsin ne güzel işte yanlız kalmadım bende
ölüyorum uykusuzluktan
gelirler birazdan onlarda

hiiştttt ne oluyor orada gidin yatın artık yahu mirmirmirmir sempatiksalakcinni
ahhha ablacım sen de mi gezicisin ekşın mekşın saati mi şaşırdın abla :a015: kızma gidiyeim ben de :a015: sempatiksalakcinni
hihihii
tripini yiyim seninnn tabi ki şirinemi korurum:teselli: saçından tuttuğum gibi doru yatağakaydirigubbakcemile :roflol::roflol::roflol:
aman dikkat et bibeğim bilmediğin yerlere girmekaydirigubbakcemile3
süt içtiğin iyi olmuş aman kalorisi fazla bişi olmasınyasakkelime artık hedefine ulaşmış görmek istiyorum seni hoş böyle de iyisin ya, işte...bayanssulusmile

ablacımsırnaşık şeysırnaşık şey ben yukarda bi espri yaptım ya:1rolleyes: ona istinaden diyor korktum diyedelikafadulden
misafir var demek ne güzel:hulya:
böyle evde kalma pijama partileri gençliğimi hatırlatıyo ne güzel zamanlardıkaydirigubbakcemile2

yok anam ekşın da aramıyom bizimkileri bekliyom
havaalanına gittiler
gelirler birazdan gamyoncuiremsu

kaçırdım demekki :hulya:
korkutma kadını yahu sende naniknanik
evet ya kalacak bir kaç gün bizde buyrunnnnnnnnn
gezdirecez kızları bakalım
sanki çok yaşlıda mübarek alsanaalsanasmile
sen sus bakalım ben öleyim o zaman sempatiksalakcinni akannehir

nikon açıklamayı yapmış zaten ablacım a.s
yine de desteğin için teşekkürler opuyorumnanaktan

ohaoldumsmileohaoldumsmile
layt süt içtim,dadı duzu yoğudu valla...
inşallah,ulaşıyım ilk işim buraya"başarı hikaye"mi yazmak olcek sositososito
valla herkes öyle diyo,çok hoşsun hiç gerek yok ama,işte :umursamaz::roflol:
neyyse behlül kamafoldumbenmafoldumbençar ...hadi iyi geceler

Evet yazmış bide korkutmuş seni niko bu ypar wallaha sempatiksalakcinni
Reca ederim canımcım opuyorumnanaktan
Bende kaçarım biazdan.
İyi geceler

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aklin varsa oturmican bu koltuga sırnaşık şey

Nikoncanim cancanim yarin sabah erkenden italya yolcusuyum hadi öptüm görüsürüz canim sanada veda etmeden gitmiyeyim dedim.. ve diger koltukta oturanin sevdicekleri hepinize iyi paylasimlar öptüm hepicinizi..
güle güle git güle güle gel selayim Şeniz

sırnaşık şey benimde dikkatimi cekmisti pek bi havaliydi şakkıdı simdi havasi gitti delphini kaldi
ooooo haftaya ank ablamiz otursun ondan sonrada mavisimizi oturtalim koltuga aklinialirimsmile

sırnaşık şeysırnaşık şey napiim öyle ama sırnaşık şey biseyi yanlis yazarsam icim gidiyo editlemek zorunda kalcam smillerim gitcek diye sempatiksalakcinni

yok gizzz ne hesabi sırnaşık şey sadece nie haksizlik yaptigini ögrenmek istedimdi:lepi:

eyvahlarrr olsun delikafadulden gitti 10 puan tühhh vahh
ne puaniii nikonum repmi verion vistiina :smiley-cool:
:roflol: yok bu sefer pc basinda degildimya ben gelmeden bütün alintilari halletmissin aferin olumunekankayizsmile:roflol:
zor alirsin o anahtari sen lülülülülülü bak yine hepiniz gitmissiniz anahtar neyim bana kaldi şakkıdı-tatlicadiarzu-

:teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:
toptan hallettim, yarına Allah kerim:lepi:

oooohhh öp bibeğim ben gidince mavi silsün bütün camları
çok teşekkür ederim megim sarı şikerim Şeniz
sırnaşık şey ilk defa beni sok ettin toptan halletmekle sırnaşık şey tam gaz devam böyle Çok üzgünüm çoook
hakkaten yaaa resmen bagimlilik yapiyo :çok üzgünüm: hepsi kk yüzünden :mymeka: -tatlicadiarzu-

bak nikonummm gelismis cevapla yazmayinca sirnasiklarim gözükmiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

şafak kaç nokı
çürüttun koltugu dehaydı kalk artıkkaydirigubbakcemile
koltuga oturallı yatagını unuttun yakında derdım varda takılırsan saşmam:jeyyar:
kocam benı terk ettı:çok üzgünüm: ben pembe koltugumda fokur fokur kaynatırkene çocukları da almış kaçmışkaydirigubbakcemile
:çok üzgünüm::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…