- Konu Sahibi BenmasMavi
-
kahve çeki en son akrabana kurban gitti heeeyyflaş flaş flaş
aybur nikona şantaj yapıyo:jeyyar:
en kısa zamanda kahve çekini değerlendirmezseklava:
hepinizden sakladığı sır gibim uşaklarının ve kendinin fotolarını kamuoyuna sunacakmış
napim zırnaşığı çok seviyom yatak döşeklere yatırdım onu:roflol::roflol::roflol::roflol:topikleri karıştırmışımsempatiksalakcinni
ayşenmidelikafadulden eyvahedigeldismile :a015: -tatlicadiarzu-...rüyamda görmek isticeğim son insan-tatlicadiarzu-
senki smil kıraliçasısenki namıdeğer sekreterya bi yatak yorgan smili bulamadınmı:enbuyukkk:
kendine yatak yapmış allah almasın seni:roflol:
rövanşıda var bunun fısto bacım
tiplere bak ya...geberdim:roflol: :roflol: :roflol: ceyariyeye zaten hastayım:lepi:anaç ama kızgın smilide fan kılap oldum:roflol:
içim kan ağlarken dışım da kan ağlar agaiçin kan ağlarken güldüğün oldumu bebeğimboshayallersmile
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeykullanici adin neden nikoncan???sempatiksalakcinni
ohooo siz hesap sorma laf yetiştirme mesajları atarsanız tabi cevap vermez:1rolleyes:Kazene özel mesaj attik akasiaynan ona bile cevap vermedi demi mapisdas akasyamolumunekankayizsmile
araya mesgul edicek seyler soksak bile kazen orali olmuyoki delikafadulden
al iste :roflol: güya benden bi gün önce mapistan ciktin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
etiket hevesimizi alamadık burayı doldurduk aprilim delikafadulden :içelim: :teytey:Etiketleri coşturmuşsunuz ahahhahaha delikafadulden
şirinemden azar yedim eyvah:tomato: kaydirigubbakcemile3nikoncan haanım,niye sana özel msj gönderemiyorum?
halbuki bişey söylicektimlmaz:
aferim doğru bilgi yalnız bir yanlışın var otur 90 veriyorumkaydirigubbakcemile Aybikeydi Aybur değil:roflol: bu soru defalarca sorulmus bende dün tekrar sordumda sırnaşık şeysırnaşık şey
hadi ben banliydim haberim yoktu sen bi gün öncesinden burdaydin dedim yani
niko cevap verene kadar ohooooooo
ben cevap verim onun yerine:roflol:
kardesi nikon foto makinasi almis nikoncanda siteye üye olurken ondan esinlenmis sonra aybur nikoncan demis nickini nikoncan olarak degistirmis :lepi:
:teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hey 15li 15liii KK yollari banliii :teytey: allah alllaaaaaahh:teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:
nikoo allah snei napmasin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey 3 saat önce yazilanlara daha yeni yaziyo gaci yaaa sırnaşık şeysırnaşık şey
yanliz mavi eksinin kokusunu aldiya hemen online oldu -tatlicadiarzu-sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
oooohhh öp bibeğim ben gidince mavi silsün bütün camları
yine şaşırmadımm desem yalann olmaaaazzz :1shok: :roflol:amma şaşırdım ben de son zamanlarda:roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol:tamamdır...annaştık zaten...
aha sadece ikimiz kalmışız,
ben buranın bekçisiyin,sen git uyu tatlım :2:
hihihii
hııı korkuyorum aplaa eyvahedigeldismile
sütümü içtim zaten de,uykum kaçtı,biraz dolanıyım dedim...seni de yalnız bırakmak içime sinmedi,
kötü mü etmişim yani :dilcikar:
ahhha ablacım sen de mi gezicisinhiiştttt ne oluyor orada gidin yatın artık yahu mirmirmirmir sempatiksalakcinni
tripini yiyim seninnnhihihii
hııı korkuyorum aplaa eyvahedigeldismile
sütümü içtim zaten de,uykum kaçtı,biraz dolanıyım dedim...seni de yalnız bırakmak içime sinmedi,
kötü mü etmişim yani :dilcikar:
ablacımsırnaşık şeysırnaşık şey ben yukarda bi espri yaptım ya:1rolleyes: ona istinaden diyor korktum diyedelikafadulden
iyi geceler canım..
niye korktun yahu yanlızmısın evde
bizmkilerde havaalnına gittiler
kızımın oda arkadaşı geliyor
onu almaya gittiler şimdi
iyi etmişsin ne güzel işte yanlız kalmadım bende
ölüyorum uykusuzluktan
gelirler birazdan onlarda
ahhha ablacım sen de mi gezicisinekşın mekşın saati mi şaşırdın abla :a015: kızma gidiyeim ben de :a015: sempatiksalakcinni
tripini yiyim seninnntabi ki şirinemi korurum:teselli: saçından tuttuğum gibi doru yatağakaydirigubbakcemile :roflol::roflol::roflol:
aman dikkat et bibeğim bilmediğin yerlere girmekaydirigubbakcemile3
süt içtiğin iyi olmuş aman kalorisi fazla bişi olmasınyasakkelime artık hedefine ulaşmış görmek istiyorum senihoş böyle de iyisin ya, işte...bayanssulusmile
ablacımsırnaşık şeysırnaşık şey ben yukarda bi espri yaptım ya:1rolleyes: ona istinaden diyor korktum diyedelikafadulden
misafir var demek ne güzel:hulya:
böyle evde kalma pijama partileri gençliğimi hatırlatıyo ne güzel zamanlardıkaydirigubbakcemile2
iyi geceler canım..
niye korktun yahu yanlızmısın evde
bizmkilerde havaalnına gittiler
kızımın oda arkadaşı geliyor
onu almaya gittiler şimdi
iyi etmişsin ne güzel işte yanlız kalmadım bende
ölüyorum uykusuzluktan
gelirler birazdan onlarda
ahhha ablacım sen de mi gezicisinekşın mekşın saati mi şaşırdın abla :a015: kızma gidiyeim ben de :a015: sempatiksalakcinni
tripini yiyim seninnntabi ki şirinemi korurum:teselli: saçından tuttuğum gibi doru yatağakaydirigubbakcemile :roflol::roflol::roflol:
aman dikkat et bibeğim bilmediğin yerlere girmekaydirigubbakcemile3
süt içtiğin iyi olmuş aman kalorisi fazla bişi olmasınyasakkelime artık hedefine ulaşmış görmek istiyorum senihoş böyle de iyisin ya, işte...bayanssulusmile
nikon açıklamayı yapmış zaten ablacım a.s
yine de desteğin için teşekkürler opuyorumnanaktan
ohaoldumsmileohaoldumsmile
layt süt içtim,dadı duzu yoğudu valla...
inşallah,ulaşıyım ilk işim buraya"başarı hikaye"mi yazmak olcek sositososito
valla herkes öyle diyo,çok hoşsun hiç gerek yok ama,işte :umursamaz::roflol:
neyyse behlül kamafoldumbenmafoldumbençar ...hadi iyi geceler
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aklin varsa oturmican bu koltuga sırnaşık şeykızlar beni gülmekten kırıp geçirdiniz cuvap yazamadım diye içim gitti sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hayatımın neşe kaynağı :içelim: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ula vıstık görücez seni de:mymeka: 2 çocukla hele zor bu işlergamyoncuiremsu hay beni bu işe sokanın :a015: fisfisfis:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gel tezkere gel :a015::a015: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
güle güle git güle güle gel selayim ŞenizNikoncanim cancanim yarin sabah erkenden italya yolcusuyum hadi öptüm görüsürüz canim sanada veda etmeden gitmiyeyim dedim.. ve diger koltukta oturanin sevdicekleri hepinize iyi paylasimlar öptüm hepicinizi..
sırnaşık şey benimde dikkatimi cekmisti pek bi havaliydi şakkıdı simdi havasi gitti delphini kaldizaten o nick direkt dikkatimi çekmiştisempatiksalakcinni kırk metre öteden ben burdayım diye bağırıyordu :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
ben doğru yazardımsadece bazen mavilo yazardımlaelaelaelaelae sositososito sositososito :roflol::roflol::roflol::roflol:
hakkaten şu mavi de otursa da ne çektiğimi görse başımıza ne işler açtıKKya hasret bırakalım burdan dışarıya salmayalım ne dersin vistik :jeyyar::jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben alıştım şikerimbayanssulusmile KKnın tek mavisi, yanında ek ne yokkaydirigubbakcemile5
işimiz gücümüz yok yanına, hem de 2 tane alt tire mi koyucaz:mymeka:
fstk diyinhımmm kazene sor belki söler kaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey napiim öyle ama sırnaşık şey biseyi yanlis yazarsam icim gidiyo editlemek zorunda kalcam smillerim gitcek diye sempatiksalakcinninaberrrrranahtar diyim sen anla
Allah cezanı vermesin susdelikafadulden smilim gitmesin diye diyodelikafadulden ben de bazen boşveriyorum bi hata için o kaaa smillerimi bozmayım diyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey benim kafa bu da:roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
çok güzel bir hatıra oldu bana hakkaten olumunekankayizsmile
muhabbet arkadaşlarım, sevdiklerim hiç yalnız bırakmadılar sağolsunlar olumunekankayizsmile
onların güzel gören gözlerine maşallah diyim
bakıcam bi ara bibeğim :CüvCüv: teşekkür ederimopuyorumnanaktan
yok gizzz ne hesabi sırnaşık şey sadece nie haksizlik yaptigini ögrenmek istedimdi:lepi:sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
şagga mı yapıon akasi hanım
ohooo siz hesap sorma laf yetiştirme mesajları atarsanız tabi cevap vermez:1rolleyes::roflol::roflol::roflol::roflol:
etiket hevesimizi alamadık burayı doldurduk aprilim delikafadulden :içelim: :teytey:
o da bir denyolinda (made in apritom) :dance::dance: :icecream: :içelim:
eyvahlarrr olsun delikafadulden gitti 10 puan tühhh vahhşirinemden azar yedim eyvah:tomato: kaydirigubbakcemile3
bi daha olmaz inşaallah bebeğim, temizledim kutuyu, çektim kulamı guclubacismile kaydirigubbakcemile3
aferim doğru bilgi yalnız bir yanlışın var otur 90 veriyorumkaydirigubbakcemile Aybikeydi Aybur değil100 üzerinden 90, yanlış anlaşılmasın ha ban puanı değil :jeyyar: lülülülülülü :roflol::roflol::roflol::roflol:
şşşt saate bakma farkettim:mymeka: anladık yine geç kaldık höyyt zıpa seni:mymeka: :dilcikar: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
ama bu sefer aldım anahtarını naber
patronum bakın __fıstıka :1closedeyes:
sırnaşık şey ilk defa beni sok ettin toptan halletmekle sırnaşık şey tam gaz devam böyle Çok üzgünüm çoook:teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:
toptan hallettim, yarına Allah kerim:lepi:
oooohhh öp bibeğim ben gidince mavi silsün bütün camları
çok teşekkür ederim megim sarı şikerim Şeniz
hakkaten yaaa resmen bagimlilik yapiyo :çok üzgünüm: hepsi kk yüzünden :mymeka: -tatlicadiarzu-yine şaşırmadımm desem yalann olmaaaazzz :1shok: :roflol:amma şaşırdım ben de son zamanlarda:roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol:
olmaz sana kıyamam bebeğimyasakkelime git sütünü iç uyu gece gece buralar sana göre değil, dayanamaz benim hassas kuzum
hakkaten bu saatte hayırdıramerikada mısın yoksadelikafadulden
sakın bu merete alışmagece ayakta olmaya bi başladın mı daha da bırakamıyorsun bu namıssızı bak bana ne zamandır gece uykusu uyuduğum yok fisfisfis sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?