- Konu Sahibi BenmasMavi
-
sırnaşık şey dilini isir O.............Mavi.............O :mymeka: bak ex-nickini bile hatirliom aklinialirimsmile
sırnaşık şeysırnaşık şey niko bu mesaja ancak yarin cevap verir sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey dün meg bisi sordu, meg zor alirsin cevabini dedim sabah kalktim bi baktim dün yazilan seye taaaaaaaaaaaaaaaaaa saaat 3te cevap veriiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey uyusuk garii sırnaşık şeysırnaşık şey
3 gün sonra topic kapanir niko daha alinti yapip smiley eklemeye calisir sırnaşık şeysırnaşık şeysempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Hatırlayacan tabi
Yiyosa hatırlama da ye şaplağı :mymeka:
Niko uyuşuk işte nörek az daha katlanacaz 3 gün kaldı
ne nickti amainsanin yazarken anasi agliyodu boshayallersmile hos kimsede yazamiyodu sempatiksalakcinni O Mavi O yaziyolardi delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hakkaten niye degistirdin nickini sırnaşık şey bu arada sen pembe koltuga oturdunmu kiz??
Yok oturmadım
Kazen değiştirelim çok uzun dedi ben de tamam dedim değiştirdik öyle
Bu daha iyi oldu bence de bazıları beğenmedi ama zamanla alıştılar sanırım bayanssulusmile
ne kafamın arkasına vuruyon :mymeka: bin kere dedim acıyo diye şutarafagittisenağlama tepesine vursanasırnaşık şeysırnaşık şeymapisa girdikten sonra puanim 20ye düstü sensin 80li:mymeka:
:gitme: zhebani mymekalara tut su maviyi :gitme::çok üzgünüm: sempatiksalakcinni:duygusömrüsüyapansimili:
hakkat yaww guclubacismile bundan sonra herkes nerde eksin, baktiki orda eksincilarin biri eksik sempatiksalakcinnihemen özel mesajla yetis eksin vardiye haber etsin vereliniortak
sırnaşık şey aranizda en yüksek puanli ben miyim yaa 20 puanla kupa benim:lepi::hooray:
sus behlül deme bana:mymeka: sariii kafa nolcek :dilcikar:
ne geldiyse basima behlül yüzünden geldi sırnaşık şeysırnaşık şey sari kedi benimkiyle aramizada girmisti -tatlicadiarzu- simdide KK'mdan ali koydu beni :mymeka:
git behlül :dilcikar: esmer ol öyle gel:jeyyar::lepi:sempatiksalakcinni
kıskanmayayım nolur çalışaym benmde oluryok yok benim puanim 20 aklinialirimsmile
mavi geyik olsun diye bekliyo ne dicek sırnaşık şeysırnaşık şey
Vatanı korumuş muş :mymeka:
kazen ne alaka delikafadulden
iyi olmus yaa digeri neydi öyle -tatlicadiarzu- görünümü güzeldi ama kimse yazamiyodu sırnaşık şey benim fstk'in önünde iki tane _ bile koyamiyolar kalmiski senin bitmek bilmeyen noktalarini dogru düzgün yazcakklar sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende cok düsündüm acaba __fstk yerine fstk diye degistirsemmi diye boshayallersmile ne diin
eee sen ne zaman oturcan :uhm: kendi kendini pembe koltuga buyur eden mavi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey editlemissin sirnasiklarim gitmis senin yüzünden hakettin mymekayi:mymeka: :dilcikar:ne kafamın arkasına vuruyon :mymeka: bin kere dedim acıyo diye şutarafagittisenağlama tepesine vursana
behlül cezasını buldu zati.biz kazenden yedik çıktık :lepi:
o ise ömür boyu cezaya mahkum :jeyyar:
Kazen4ever :lepi::roflol::roflol:delikafadulden:roflol:
kıskanmayayım nolur çalışaym benmde olur:icecream:
vur sende vur :sinifsinif:
bi fıstık bi sen :mymeka:
alıştık gari
bana da bi nick bulun mapısdaşlarım olumunekankayizsmile
böyle herkescikler tırsıyo boshayallersmile
kalsam mı bilemedim sempatiksalakcinni
kazen ne alaka delikafadulden
iyi olmus yaa digeri neydi öyle -tatlicadiarzu- görünümü güzeldi ama kimse yazamiyodu sırnaşık şey benim fstk'in önünde iki tane _ bile koyamiyolar kalmiski senin bitmek bilmeyen noktalarini dogru düzgün yazcakklar sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende cok düsündüm acaba __fstk yerine fstk diye degistirsemmi diye boshayallersmile ne diin
eee sen ne zaman oturcan :uhm: kendi kendini pembe koltuga buyur eden mavi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
vur sende vur :sinifsinif:
bi fıstık bi sen :mymeka:
alıştık gari
bana da bi nick bulun mapısdaşlarım olumunekankayizsmile
böyle herkescikler tırsıyo boshayallersmile
kalsam mı bilemedim sempatiksalakcinni
nikonum cancanım pime koltukta 8. haftada rekor yorum sayısına gidiyon
kazende bile bukadar yorum patlaması yoktu:1hug:
bu arada senin fotoları gönderdim:asigim:
Konuda yarıdan çoğunluğunu geyik yaptık hep ohaoldumsmile
Aslında geyik yapılması kural dışıydı bu konuda epeyce kaynattık sempatiksalakcinni
topikleri karıştırmışımsempatiksalakcinniben bunu biliyorum:hulya:sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kızlar hazırolun birazdan yoklama yapacak olmayana sıfır basıyok ona göresüprizzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayşenmidelikafadulden eyvahedigeldismile :a015: -tatlicadiarzu-...rüyamda görmek isticeğim son insan-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
yok yatakta gülerken böyleyim I__sırnaşık şeyI yorgan ayarlayamadım böyle idare et patronum :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
nayyyn demek sırnaşık şey ayşen teyzenin rüya etkisi devam ediyor patolojik bi bulgu hımmsırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
rövanşıda var bunun fısto bacımaha aldim anahtariniiiiii :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
aleykümmmmmmmmmmmmmmmmm selammmmmmmmmmmm:1shok:
efet smillerim olmadan asla
http://kolobok.us/smiles/artists/connie/connie_rockingbaby.gif[/IMG]
ben sana sordum sende bana soruyosun sırnaşık şey napsam degistirsemmi bilemeidmkiKazenle msn de görüştüydük biara o zaman demişti işte..
Sen de sadece fstk mı yapsan acep :uhm:
Kötek delisi oldu bu da sempatiksalakcinni
DEğiştirsen ne olabilir ki :1rolleyes:
nikonun haftasinda bari kuraldan bahsetme:mymeka:Konuda yarıdan çoğunluğunu geyik yaptık hep ohaoldumsmile
Aslında geyik yapılması kural dışıydı bu konuda epeyce kaynattık sempatiksalakcinni
topikleri karıştırmışımsempatiksalakcinni
ayşenmidelikafadulden eyvahedigeldismile :a015: -tatlicadiarzu-...rüyamda görmek isticeğim son insan-tatlicadiarzu-
senki smil kıraliçasısenki namıdeğer sekreterya bi yatak yorgan smili bulamadınmı:enbuyukkk:
kendine yatak yapmış allah almasın seni:roflol:
rövanşıda var bunun fısto bacım
tiplere bak ya...geberdim:roflol: :roflol: :roflol: ceyariyeye zaten hastayım:lepi:anaç ama kızgın smilide fan kılap oldum:roflol:
Allahım anlatıma bak geberdim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyAl işte bi cahil daha şutarafagitti
Kullanıcı paneline tıkla ,son alınan cezalar çıkar karşına lap diye.Orda sağ tarafta toplam şu kadar puan yazar.
O ceza puanıdır işte.Şuana kadar aldığın cezalar toplamı yani.
Buara toplamayı biliyon dimi sen
yok kazen meşgul sırada eklenecek bir sürü smil var meşgul edecek şeyler sokmayın araya kaydirigubbakcemile:roflol: aman uslu durma sakin mavi:mymeka:
bendemi 40 yapsam mesaj sayisini napsam:roflol:
bak iste yaa:mymeka: insan derki snein icin feda olsun ama nerdeee :umursamaz: elimi bile kipirdatmazdim diyo yaa akannehirohaoldumsmile
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ceza puani yevriimmm aklinialirimsmile KK'daki sabikana isleniyo o puanlar sempatiksalakcinni
puan diye heveslenme sakin sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: napiim sizin kadar zengin bi klavyem yokki benim mafoldumben
seni terk ederi giderim dedim daha güle güle git diyo benneyaptımki:mymeka:
hah söyleee sonunda birakmam dedin olumunekankayizsmilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey gözüm hep orda zaten hep kontrol ediom sırnaşık şey
kazene söylesekte senizimize sakkidimiza sirnasigimiza bi el atsada editleyince gitmese sempatiksalakcinni
1miii akannehir ben buraya üye olusumun ilk haftasinda bile ban yedim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ama sen de hiç pazarlık payı bırakmıonnikooo yavasligini banada bulastirdin bak o yüzden unutmusum bosaltmayi -tatlicadiarzu-sırnaşık şey
he valla 80den asasi kurtarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?