Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

Hatırlayacan tabi

Yiyosa hatırlama da ye şaplağı :mymeka:

Niko uyuşuk işte nörek az daha katlanacaz 3 gün kaldı

Hatırlayacan tabi

Yiyosa hatırlama da ye şaplağı :mymeka:

Niko uyuşuk işte nörek az daha katlanacaz 3 gün kaldı

ne nickti ama insanin yazarken anasi agliyodu boshayallersmile hos kimsede yazamiyodu sempatiksalakcinni O Mavi O yaziyolardi delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hakkaten niye degistirdin nickini sırnaşık şey bu arada sen pembe koltuga oturdunmu kiz??

Yok oturmadım

Kazen değiştirelim çok uzun dedi ben de tamam dedim değiştirdik öyle

Bu daha iyi oldu bence de bazıları beğenmedi ama zamanla alıştılar sanırım bayanssulusmile

Yok oturmadım

Kazen değiştirelim çok uzun dedi ben de tamam dedim değiştirdik öyle

Bu daha iyi oldu bence de bazıları beğenmedi ama zamanla alıştılar sanırım bayanssulusmile

kazen ne alaka delikafadulden
iyi olmus yaa digeri neydi öyle -tatlicadiarzu- görünümü güzeldi ama kimse yazamiyodu sırnaşık şey benim fstk'in önünde iki tane _ bile koyamiyolar kalmiski senin bitmek bilmeyen noktalarini dogru düzgün yazcakklar sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende cok düsündüm acaba __fstk yerine fstk diye degistirsemmi diye boshayallersmile ne diin
eee sen ne zaman oturcan :uhm: kendi kendini pembe koltuga buyur eden mavi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

geyikciler nereye gittiiiiii

Son düzenleme:
ne kafamın arkasına vuruyon :mymeka: bin kere dedim acıyo diye şutarafagittisenağlama tepesine vursana
behlül cezasını buldu zati.biz kazenden yedik çıktık :lepi:
o ise ömür boyu cezaya mahkum :jeyyar:
Kazen4ever :lepi:
:roflol::roflol:delikafadulden:roflol:

yok yok benim puanim 20 aklinialirimsmile

mavi geyik olsun diye bekliyo ne dicek sırnaşık şeysırnaşık şey
kıskanmayayım nolur çalışaym benmde olur :icecream:

Vatanı korumuş muş :mymeka:

vur sende vur :sinifsinif:
bi fıstık bi sen :mymeka:
alıştık gari

bana da bi nick bulun mapısdaşlarım olumunekankayizsmile
böyle herkescikler tırsıyo boshayallersmile
kalsam mı bilemedim sempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey editlemissin sirnasiklarim gitmis senin yüzünden hakettin mymekayi:mymeka: :dilcikar:
sac sakal birbirine karismis safti kaymis zaten behlülün -tatlicadiarzu- yeri gelmisken söyleyim o final sahnesinde hic oynayamamis yaaa sırnaşık şey hele behlül kacar öhüü lhü demesi yokmu yarildim orda gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şey

bundan sonra senin adin samargizizhebani sempatiksalakcinni

kiz zaten avatari degistirmissin nickide degistiremezsen taniyamaz kimse seni:roflol:
mavi nicki degistirdikten sonra avatari degistirmistide hööö benneyaptımki oldum aynen böyle

nickide degistiremezsen yazmisim:roflol: degistirirsen yazcaktim
edit yapmak istemedim similim gitmesin diye

Kazenle msn de görüştüydük biara o zaman demişti işte..

Sen de sadece fstk mı yapsan acep :uhm:

vur sende vur :sinifsinif:
bi fıstık bi sen :mymeka:
alıştık gari

Kötek delisi oldu bu da sempatiksalakcinni

DEğiştirsen ne olabilir ki :1rolleyes:

nikonum cancanım pime koltukta 8. haftada rekor yorum sayısına gidiyon
kazende bile bukadar yorum patlaması yoktu:1hug:
bu arada senin fotoları gönderdim:asigim:

flaş flaş flaş
aybur nikona şantaj yapıyo:jeyyar:
en kısa zamanda kahve çekini değerlendirmezse klava:
hepinizden sakladığı sır gibim uşaklarının ve kendinin fotolarını kamuoyuna sunacakmış

nikonum cancanım pime koltukta 8. haftada rekor yorum sayısına gidiyon
kazende bile bukadar yorum patlaması yoktu:1hug:
bu arada senin fotoları gönderdim:asigim:

Konuda yarıdan çoğunluğunu geyik yaptık hep ohaoldumsmile

Aslında geyik yapılması kural dışıydı bu konuda epeyce kaynattık sempatiksalakcinni

ben bunu biliyorum:hulya:sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kızlar hazırolun birazdan yoklama yapacak olmayana sıfır basıyok ona göresüprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
topikleri karıştırmışımsempatiksalakcinni
ayşenmidelikafadulden eyvahedigeldismile :a015: -tatlicadiarzu-...rüyamda görmek isticeğim son insan-tatlicadiarzu-
senki smil kıraliçasısenki namıdeğer sekreteryabi yatak yorgan smili bulamadınmı:enbuyukkk:
kendine yatak yapmış allah almasın seni:roflol:

aha aldim anahtariniiiiii :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
rövanşıda var bunun fısto bacım
aleykümmmmmmmmmmmmmmmmm selammmmmmmmmmmm
:1shok:
efet smillerim olmadan asla

http://kolobok.us/smiles/artists/connie/connie_rockingbaby.gif[/IMG]

tiplere bak ya...geberdim:roflol: :roflol: :roflol: ceyariyeye zaten hastayım:lepi:anaç ama kızgın smilide fan kılap oldum:roflol:

Kazenle msn de görüştüydük biara o zaman demişti işte..

Sen de sadece fstk mı yapsan acep :uhm:

Kötek delisi oldu bu da sempatiksalakcinni

DEğiştirsen ne olabilir ki :1rolleyes:
ben sana sordum sende bana soruyosun sırnaşık şey napsam degistirsemmi bilemeidmki
iyi degilmi böyle
Konuda yarıdan çoğunluğunu geyik yaptık hep ohaoldumsmile

Aslında geyik yapılması kural dışıydı bu konuda epeyce kaynattık sempatiksalakcinni
nikonun haftasinda bari kuraldan bahsetme:mymeka:
seyy kemmm kümm acep bu sebepten ban man yer miyiz ohaoldumsmile

bak bak hirs yapmis :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey

Allahım anlatıma bak geberdim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
öyle normal bişi gibi anlatıyo ki "Kullanıcı paneline tıkla ,son alınan cezalar çıkar karşına lap diye" gülmiim de napim delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sadece bize özel değil herkeste bu puan vardır kızlar dikkatli bakın, ben bakınca görüyorum :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok kazen meşgul sırada eklenecek bir sürü smil var meşgul edecek şeyler sokmayın araya kaydirigubbakcemile
klavyene değil klavyeni kullanmana kurban olim muhabbetini esprilerini yediğim :lepilumunekankayizsmile
nikooo yavasligini banada bulastirdin bak o yüzden unutmusum bosaltmayi -tatlicadiarzu-sırnaşık şey
he valla 80den asasi kurtarmaz
ama sen de hiç pazarlık payı bırakmıon yazık adam sana puan vermekten kampa gidemiyo kaydirigubbakcemile kötükedihüso :1rolleyes: :roflol::roflol::roflol::roflol:
gülme başına gelir komşuna haa fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…