- Konu Sahibi BenmasMavi
-
dur bakimNIKOOOguclubacismile
sensız çok sakın buralar nerdesın bacımlmaz:
aleykümmmmmmmmmmmmmmmmm selammmmmmmmmmmmsilamın aleykümmmmmmmmmmmmmmmmmm agalar olumunekankayizsmile
nikoma bir merhaba diyim dedimmm, gelim yerini yudunu görüm bi çayını bi kavesini içiyim.. olmadı iki bira çakalım aretliğimle didim :içelim:
mıhabbet bağı almış başını gitmiş geçmişi okuma işini bilare yapıcam..:sm_confused:
nikommmma gelmişken bi ssoru sorimm elim boş gitmiyim
nikomm kkda son kez 1 mesaj yazma hakkın kalsa ve sadece üç smile kullanabilme hakkın kalsa hangi topiğe yazardın ve hangi 3 smili kullanırdın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
demokratik olmak yok yolarımmmmm annemmmklava: klava: :icecream:
efet smillerim olmadan asladip not: nikom için smiller ekmek gibin su gibindir vazgeçemez o onlarda tutuklu kalmıştırda ondan :sm_cool:
konuyu saptirma kizzzzzHepimiz kardeşiz
Bu öfke ne diye oyyy
dağlar oy oy oy
yollar oy oy oy
kac puanin var kizzz 100 puanda $utlaniyosun bilinn demiiii:roflol: 2miipehhhh bana ulasman icin 10 firin ekmek yemen lazim daha
delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Özel mesajlarına neden bakmıyon sen :mymeka:
konuyu saptirma kizzzzz
kac puanin var kizzz 100 puanda $utlaniyosun bilinn demiiii
hci bakmaz ozel mesajlara
nikonu soyler ama kendide ayni:mymeka::mymeka:
Benim 10 puanım var daha
Şutlanmama daha çok var akasia
Sende kaç puan birikmiş..Birleştirelim de harcayalım şunları
pc basinda degildim unutmusum bakiom simdi aklinialirimsmileÖzel mesajlarına neden bakmıyon sen :mymeka:
delikafadulden benim puanlaar 100üde geckin:roflol:konuyu saptirma kizzzzz
kac puanin var kizzz 100 puanda $utlaniyosun bilinn demiiii
hci bakmaz ozel mesajlara
valla ben bu sefer cok tirsmistim tümden gitcem diye ohaoldumsmile allahtan 80 ceza puanimin süresi dolmusBenim 10 puanım var daha
mapustan once 30 vardi
ama gunu bittigi icin 30 gitti
simdi 10 tane var
yani esitiz kusummmm:hooray::icecream:
oooooo nettin gülüfstk sahalara geri dönmüş delikafadulden
deliliğimizin hakkını verdik :lepi: benden de ancak böyle koltuk konuğu olur :roflol::roflol::roflol::roflol:imzaya bak pirana kovalıyan çılgın hamsim benimm :roflol: :roflol: :roflol:
gözünde nasıl tutuyorsun kııııızzzzz vuayy beee :1shok: avrupalım benim Şenizanammm benim mavisim geridemi kalmiiiiiiiiiissssss :roflol: hic yakistiramadim bunu sana :umursamaz: ben bile mapistan cikar cikmaz eksinli topige kostumsırnaşık şeysırnaşık şey
:nekadantirsaksinsmili: sempatiksalakcinnisırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey eeee 10 saatte bi yoru yazarsan alintilarin nerden geldigini anlamazsin yevriimm sempatiksalakcinni
git tutimin basindan demedinmi yaaa :2: yanlis hatirliyo olabilriim bunadim elleam sempatiksalakcinni sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey bide bana diyo sırnaşık şey daha naber emekli dedigimde neyi kast ettigimi bile anlamiyo oynahh kaydirigubbakcemileenisteeeeee sen cok yasa:lepi: sırnaşık şey
sonunda kavusabildim size Şeniz gözümde tuttunuz mavim boshayallersmile
sırnaşık şey hee biliorum kuzuu iki saattir alinti yapmaya calisiyosun 4 saat gecikmeyle sırnaşık şey gelmez gelmez sırnaşık şey
vay beee ne yaraticisintiskür ettim benim icin taaaaa 24353946803 sayfadan bu mesajini alintiladigin icin sempatiksalakcinniŞeniz
ona vistik denmez vıstık denir :1closedeyes: bu kızın paçasından avrupalılık akıyokaydirigubbakcemile3ne yaparsin yaa insanin kendi nicki olmayinca yorumlarida gözü görmüyo sempatiksalakcinni
Çok üzgünüm çoookbak giderim haa :dilcikar: sonra kalirsin vistiksiz :dilcikar: vistik :smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey pek sevdim bunu sırnaşık şey nickimi vistik olarakmi degistirsem napsam :roflol::roflol:-tatlicadiarzu-
ahh şenizim beniiim :gitme: eski model onlar ondan öyle olii teknolojiye ayak uyduramii bazen mafoldumben sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sorma yaaa senizim birak editlemeyi normal mesaj yazarken bazen gözükmüyo benneyaptımki sempatiksalakcinni
hahaha tamam sustum appplaaa :1ninca: furma :çok üzgünüm:
yok ben seni birakip gder miyim hic :jeyyar: burda ezan okunmuyoki hic balim kötükedihüso az kaldi 27 gün sonra bende ezan sesini duycam ins :lepi:
ben de (şimdilik:1rolleyes:) 1 kere mapıs yattım delikafadulden kaydirigubbakcemile3yok anacim 2 defa mapus yattim
emme artik akillandim (simdilik) :roflol:
PUAN NE
ne işe yarar deyun helesempatiksalakcinni
yavaş vur kız:mymeka: amma eli ağırmış ya:uhm: :2: :roflol::roflol::roflol:2 gündür foruma girmiyom kimsenin habarı yok maşalla :mymeka:
Bu mu kardeşlik bu mu dostlukhey yavrum hey ölsek kalsak ruhunuz duymayacak :mymeka:
ben bunu biliyorum:hulya:sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyşimdi işim var,ağşama gelicem sorularımla
geçmişide okumadım,bakıyım neler oldu
evet fıstık ne lahana turşusu :mymeka: :dilcikar: napsın başka hesapta kendi mesaj kutusunu boşaltamamıştır :jeyyar:hci bakmaz ozel mesajlara
vıstıın dişinin kovuna yetmez bizim kuruş puanlarBenim 10 puanım var daha
:roflol: aman uslu durma sakin mavi:mymeka:hihoyyyt
100 Puana kadar yaramazlık yapabiliriz o halde kaydirigubbakcemile2
bendemi 40 yapsam mesaj sayisini napsam:roflol:oooooo nettin gülügeldi ajdarın getirdiği bütün muzları yedi bile sen ayakta uyu menacer :roflol::roflol::roflol::roflol:
deliliğimizin hakkını verdik :lepi: benden de ancak böyle koltuk konuğu olur :roflol::roflol::roflol::roflol:
gözünde nasıl tutuyorsun kııııızzzzz vuayy beee :1shok: avrupalım benim Şeniz
benim gösterilen mesaj sayım 40
o yüzden kolay oluyo bir iki tık tık süprizzzzz yoksa elimi kıpırdatmazdım
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ceza puani yevriimmm aklinialirimsmile KK'daki sabikana isleniyo o puanlar sempatiksalakcinniPUAN NE
ne işe yarar deyun helesempatiksalakcinni
ona vistik denmez vıstık denir :1closedeyes: bu kızın paçasından avrupalılık akıyokaydirigubbakcemile3
anladık lagüle güle git vıstığım dedim ya :a015::a015: senağlama
nereye gidicekmişin hiç bir yere bırakmam kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemilearada bir bak emekli yazıyor mu haber ver bana sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ahh şenizim beniiim :gitme: eski model onlar ondan öyle olii teknolojiye ayak uyduramii bazen mafoldumben sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgelirsin inşaallahbizim için farketmez yeter ki ban alma, ha tr ha avrupa olumunekankayizsmile :dance: :teytey:
ben de (şimdilik:1rolleyes:) 1 kere mapıs yattım delikafadulden kaydirigubbakcemile3
anlaşıldı fıstık ve akaianın nerde gördüm ordan kaçıcam:roflol::roflol::roflol::roflol:
yavaş vur kız:mymeka: amma eli ağırmış ya:uhm: :2: :roflol::roflol::roflol:
panelde bir kaç defa ismini gördüm, yaz çekilişi topikinde
inanim bari noldu niye gelmemişsinfisfisfis koltuğa oturduk herşeyden bihaberiz nerdeyse :çok üzgünüm: :sinifsinif: sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bunu biliyorum:hulya:sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kızlar hazırolun birazdan yoklama yapacak olmayana sıfır basıyok ona göresüprizzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet fıstık ne lahana turşusu :mymeka: :dilcikar: napsın başka hesapta kendi mesaj kutusunu boşaltamamıştır :jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:
vıstıın dişinin kovuna yetmez bizim kuruş puanlarhaa vıstık sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
nikoncan gi sen simdi iki saatte cevap verirsin mirmirmirmir
önce su küfürlü topigin linkini ver bana be haciiiiii :hulya:
he omu bılıyom benım 0kaydirigubbakcemile3
bıde ıtıbar puanlarım var oda cok 528:hulya:
yavaş vur kız:mymeka: amma eli ağırmış ya:uhm: :2: :roflol::roflol::roflol:
panelde bir kaç defa ismini gördüm, yaz çekilişi topikinde
inanim bari noldu niye gelmemişsinfisfisfis koltuğa oturduk herşeyden bihaberiz nerdeyse :çok üzgünüm: :sinifsinif: sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: aman uslu durma sakin mavi:mymeka:
hoşgeldin mapısdaşkaydirigubbakcemile5
özledim seni.bi daha gelmezsin diye üzüldümbilmiyorumkismile
pc basinda degildim unutmusum bakiom simdi aklinialirimsmile
delikafadulden benim puanlaar 100üde geckin:roflol:
zaman gectikce puanlarim siliniyo onun yerine yenileri ekleniyo sempatiksalakcinni
en son 80 puanim vardi delikafadulden allahtan o puanlar gitmis boshayallersmile yerine en son ban aldigim konu yüzünden 20 puan gelmis
ceza puanlari gitmese 200e ulasmistim ben coktan
valla ben bu sefer cok tirsmistim tümden gitcem diye ohaoldumsmile allahtan 80 ceza puanimin süresi dolmus
pacayi son anda siyirmisim sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?